یه جا خوندم 700 تا !
ولی فکر نکنم اینقدر ها هم داشته باشه !
یه جا خوندم 700 تا !
ولی فکر نکنم اینقدر ها هم داشته باشه !
من هر چه قدر تلاش می کنم تا بحث ها بر اساس اخلاق باشد اما باز هم میبینم همون عدهای مثل قارچ نفوذ می کنند و تمام مباحث مربوط به اخبار تراکتور را به حاشیه می برند چون چشم دیدن این همه طرف دار و عاشق تیمو ندارند .
چرا باید همه تایپک های مربوط به تراکتور تا یه صفحه ای شده باید بسته بشود ؟؟؟ چون تحمل فشار این همه موفقیت برای عده ای حسوئ خیلی سنگینه . از مدیران هم می خواهیم اجازه جولان چنین افرادی را ندن چه پانتورک و چه فرد دیگر از کشورمان
دقیقاً![]()
700 میلیارد؟؟خوش بحالش منم میخواهم
شماها که کم مونده همدیگرو به فحش بگیرین چطوری دارین راجبه ادب و اخلاق در فوتبال حرف میزنین : دی
جای بسی شگفتی ه : دی
خیلی خیلی جالبههههههههههههههههه
واقعا شما اینجوری فکر می کنید ؟ تعریف شما از ادب و اخلاق چیست ؟
در ضمن طوری می گین : شماهاآآآآآآآآآآآآآ که انگار نه انگار !!!!!!!
حرفی نزنم بهتره . قضاوت با خود دوستان است.
یه خبر جالب :
استيلآذين 34 درصد از سهام باشگاه تراكتورسازي را خريد
شركت استيلآذين ايرانيان 34 درصد از سهام باشگاه تراكتورسازي را در توافقنامهاي خريداري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شركت استيلآذين ايرانيان كه يك شركت سهامي عام است و عيسي رضايي رياست هيات مديره آن را به عهده دارد امروز نشستي با ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي برگزار كرد. در پايان اين جلسه طي توافقنامهاي شركت استيلآذين 34 درصد از سهام باشگاه تراكتورسازي را خريداري كرد.
حسين هدايتي مالك باشگاه استيلآذين با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: هدف من از اين كار خدمت به مردم آذربايجان و گسترش و توسعه فوتبال در اين خطه از سرزمين ايران است.
اين شركت يكي از شركتهاي زيرمجموعه حسين هدايتي است.
استيل آذين و تراكتورسازي جمعه در ورزشگاه يادگار امام به مصاف هم ميروند.
حرفی نمیتونی بزنی چون لحنتون از ابتدای تاپیک بی ادبانه و تهاجمی بوده دوست عزیز ! : دی
من فقط نگران سلامت سیستم قلب و عروقت هستم : دی
وگرنه قضاوت با هر کی میخواد باشه ! : دی
فقط میتونم بگم متاسفم برای فوتبال ایران بجای اینکه با هم باشند دارند همدیگه رو له میکنند مطمئنا 100 سال دیه هم فوتبال ایران به جایی نمی رسه چون خودمون بازیکنا رو خراب میکنیم کریمی جادوگر در اون موقع عصبانیت یه کاری کرده پس چرا اینقدر بزرگش میکنیم چرا میخواهیم خرابش کنیم اگه هر کس دیگه ای هم جای کریمی بود همین کارو میکرد
در مورد طرفدارای تراکتور درسته هرکسی به تیم شهرش تعصب خاصی داره ولی درست نیست بقیه رو خراب کنیم اون تیم مورد علاقه شماست و قابل احترام اما درست نیست یکطرفه به قاضی برید
کریمی اسطوره فوتبال ایرانه هرجا باشه بهترین بازی رو داره
بی ادب بود دوست عزیز !!!!!؟؟؟؟ اصلا منظور شما را متوجه نشدم . منظورتون چیه ؟؟
میگین ما بی ادبیم و اخلاق نداریم . باشه محیط ، محیطی آزاد است و هر کس نظرشو داره . نظر من هماین بود همین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)