تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: فردا 50B650 بگیرم ؟ کسی پیشنهاد بهتری ندارد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض B550

میخواستم از دوستان بپرسم که تفاوت این مدل پلاسما با مدل b550 چیه؟
    راستش جدیدا نمایندگی ها این مدل را ندارند و میگویند که مدل b550 بهتره.البته در تهران.
    ممنون از پاسختون

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

زنگ زدم خدمات. یکی میگه 70 نفر جلوی شما هستند و 10 تا 15 روز طول می کشد و یکی دیگه میگه ما این امکان را ارائه نمی کنیم و ... .

حالا به نظر شما چکار کنم ؟ در ضمن کسی تصویری از منوی این تلویزیون با آپدیت جدید دارد ؟
    همون 15 روز رو بچسب چشم رو هم بذاری نوبتت میرسه.اگه تصویر با فریم وایر جدید هم ناشته باشید اینرا شک نکنید که یکی از اهداف ارائه فروم ویر جدید برطرف سازی برخی از ایراداتی است که قابل رفع شدن با فروم ویر هستن.

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

تصویری از منو تلویزیون با آپدیت جدید ندارید ؟ در ضمن این تلویزیون حالت تصویر اصلی را ندارد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

بگذارید این تلویزیون را براتون توضیح دهم :

زیبا و شکیل

برای بهتر دیدن کانال های معمولی باید حدود 4 یا 5 متر از تلویزیون فاصله بگیرید ( مشکل از خود کانال ها است )

فوق العاده با کیفیت در پخش تصاویر و فیلم های 1080p و کلا با کیفیت

امکانات سرگرمی خیلی خوب

زاویه ی دید بسیار خوب

و دیگه سوالی هست ؟ راستی من مشکل تصویر در تصویر دارم یعنی غیر فعال هست. من از Av1 و Av2 و تلویزیون و usb استفاده می کنم ولی باز تصویر در تصویر غیر فعال هست . چرا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر می کنم تصویر در تصویر فقط از طریق component ویا hdmi فعال میشه یعنی اگه یه دونه wd mplayer live داشتی و با hdmi به تی وی وصل میشد میتونستی این امکان رو داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من قصد دارم تا یکی دو روز دیگه 32 اینچ B690 رو بگیرم.به نظر شما احتیاج هست که فریمور دستگاه رو به روز کنم؟موقع نصب اینکار رو می کنن یا بایستی بعدا باهوشون تماس بگیری؟همه نمایندگیهای سامسونگ متخصص اینکار رو دارند یا بایستی از جای خاصی بگیری تا این به اصطلاح خدمات رو بدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بگذارید این تلویزیون را براتون توضیح دهم :

زیبا و شکیل

برای بهتر دیدن کانال های معمولی باید حدود 4 یا 5 متر از تلویزیون فاصله بگیرید ( مشکل از خود کانال ها است )

فوق العاده با کیفیت در پخش تصاویر و فیلم های 1080p و کلا با کیفیت

امکانات سرگرمی خیلی خوب

زاویه ی دید بسیار خوب

و دیگه سوالی هست ؟ راستی من مشکل تصویر در تصویر دارم یعنی غیر فعال هست. من از Av1 و Av2 و تلویزیون و usb استفاده می کنم ولی باز تصویر در تصویر غیر فعال هست . چرا ؟
    اینی که شما گرفتین همینه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همه این امکانات رو داره ؟
    ----T ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

زنگ زدم خدمات. یکی میگه 70 نفر جلوی شما هستند و 10 تا 15 روز طول می کشد و یکی دیگه میگه ما این امکان را ارائه نمی کنیم و ... .

حالا به نظر شما چکار کنم ؟ در ضمن کسی تصویری از منوی این تلویزیون با آپدیت جدید دارد ؟
    حالا آپولو که نمیخوان هوا کنن
    تو سایت سامسونگ فریم ور همراه با فابل PDF آموزشی برای نصب هست خودتون آپگرید کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله راضی هستم . توی بخش سرگرمی خیلی کامل هست و عکس ها را با کیفیت بالایی و بسیار زیبا پخش می کند. در مورد تصاویر تلویزیون و ریسیور تعدادی از کانال ها کیفیت بالایی دارند و تعدادی کیفیت معمولی . مثلا کانال های 1و2و7و8 تصاویر عالی دارند ولی کانال 3 یک مقداری تار هست. وقتی از تلویزیون فاصله می گیرید کیفیت تصویر عالی می شود ولی در نزدیکی پنل ممکن است کانال تار به نظر آید. البته من تصویر را کاملا تنظیم نکرده ام. ولی تصاویری که از usb نشان می دهد فوق العاده هست.

پنل خیلی گرم نمی شود و محسوس نیست . همین طور صدای پنل من مشکلی ندارم شاید هم اصلا نشنیده ام.

راستی یک سوال در مورد آپدیت دارم . در بخش ارتقاء نرم افزار آپدیت کنونی روی 002006 هست به نظر شما زنگ بزنم خدمات آپدیت جدید را نصب کنند ؟
    فكر ميكنم همين ورژن 002006 اخرين ورژن مخصوص ايران باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

فکر می کنم تصویر در تصویر فقط از طریق component ویا hdmi فعال میشه یعنی اگه یه دونه wd mplayer live داشتی و با hdmi به تی وی وصل میشد میتونستی این امکان رو داشته باشی
    احتمالا همین طور هست ولی ممکن با فریمور جدید تصویر در تصویر را گسترش داد تا حد تلویزیون با AV ؟

من قصد دارم تا یکی دو روز دیگه 32 اینچ B690 رو بگیرم.به نظر شما احتیاج هست که فریمور دستگاه رو به روز کنم؟موقع نصب اینکار رو می کنن یا بایستی بعدا باهوشون تماس بگیری؟همه نمایندگیهای سامسونگ متخصص اینکار رو دارند یا بایستی از جای خاصی بگیری تا این به اصطلاح خدمات رو بدن؟
    منظورتون از B690 ال سی دی هست ؟ باید دقت کنید که این امکان را داشته باشد . فکر نمی کنم موقع نصب چنین فایلی را همراه خودشان داشته باشند. همگی نه ولی تعدادی از خدمات پس از فروش این کار را می کنند ولی واقعا در ارائه خدمات خیلی بی خیال هستند مگر اینکه خودت تلویزیون را ببری پیش آنها .
    اول گفت 70 نفر توی نوبت هستند ولی بعد گفت می توانی تلویزیونت را بیاری اینجا تا آپدیت کنیم.
    و نکته آخر اینکه بهتر هست با خود فروشگاهی که خرید کردید در میان بگذارید بهتر می توانند به شما کمک کنند.

بله دقیقا همین هست . همه این امکانات را دارد ولی ----T ندارد اما تیونر آنالوگ را دارد . این امکان ظاهرا فقط برای تلویزیون های اروپایی هست و تنها راه خرید آن هم بانه هست . البته این امکان چیزی نیست که خیلی مشکل ساز باشد شما می توانید یک دستگاه بخرید و حتی برنامه ها را هم ضبط کنید.

حالا آپولو که نمیخوان هوا کنن
    تو سایت سامسونگ فریم ور همراه با فابل PDF آموزشی برای نصب هست خودتون آپگرید کنین
    بله می دانم خیلی راحت هست ولی چون تلویزیون را تازه خریدم بهتر هست که خود نمایندگی ها این کار را بکنند که در صورت مشکل گارانتی از بین نرود .

فكر ميكنم همين ورژن 002006 اخرين ورژن مخصوص ايران باشه.
    این ورژن هست و البته ورژن 002004 را هم برای انتخاب دارد ولی اگر با آپدیت کیفیت و امکانات بهتر شوند در آن صورت زبان فارسی خیلی مهم نیست.

من از این تلویزیون در اندازه بزرگنمایی عریض استفاده می کنم با این حال تصویر کیفیت خیلی خوبی دارد ( البته با فاصله 4 یا 5 متر ) با این تلویزیون واقعا اختلاف کیفیت تصویر را مشاهده می کنید با تلویزیون های کوچک همه کانال های یک کیفیت داشتند ولی الان کانال های HD و غیر HD واقعا قابل تشخیص هستند.
    کلیپ های ساخته شده با کامپیوتر کیفیت خیلی خوبی دارند ولی تصاویری که با دوربین گرفته شده اند خیلی اختلاف دارند.

فروشنده دیروز زنگ زد و از کیفیت تلویزیون می پرسید ما هم گفتیم راضی هستیم و به احتمال زیاد امروز می روم فروشگاه البته نه برای شکایت برای پی گیری کارهایی مثل آپدیت ، اینترنت و ... . کسی در این مورد پیشنهادی ندارد ؟

این هم یک Review دیگه . اگر کسی سوالی دارد بپرسد.
    Last edited by far2009; 16-03-2010 at 09:20.

11. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •