میخواستم از دوستان بپرسم که تفاوت این مدل پلاسما با مدل b550 چیه؟
راستش جدیدا نمایندگی ها این مدل را ندارند و میگویند که مدل b550 بهتره.البته در تهران.
ممنون از پاسختون
میخواستم از دوستان بپرسم که تفاوت این مدل پلاسما با مدل b550 چیه؟
راستش جدیدا نمایندگی ها این مدل را ندارند و میگویند که مدل b550 بهتره.البته در تهران.
ممنون از پاسختون
همون 15 روز رو بچسب چشم رو هم بذاری نوبتت میرسه.اگه تصویر با فریم وایر جدید هم ناشته باشید اینرا شک نکنید که یکی از اهداف ارائه فروم ویر جدید برطرف سازی برخی از ایراداتی است که قابل رفع شدن با فروم ویر هستن.
تصویری از منو تلویزیون با آپدیت جدید ندارید ؟ در ضمن این تلویزیون حالت تصویر اصلی را ندارد ؟
بگذارید این تلویزیون را براتون توضیح دهم :
زیبا و شکیل
برای بهتر دیدن کانال های معمولی باید حدود 4 یا 5 متر از تلویزیون فاصله بگیرید ( مشکل از خود کانال ها است )
فوق العاده با کیفیت در پخش تصاویر و فیلم های 1080p و کلا با کیفیت
امکانات سرگرمی خیلی خوب
زاویه ی دید بسیار خوب
و دیگه سوالی هست ؟ راستی من مشکل تصویر در تصویر دارم یعنی غیر فعال هست. من از Av1 و Av2 و تلویزیون و usb استفاده می کنم ولی باز تصویر در تصویر غیر فعال هست . چرا ؟
فکر می کنم تصویر در تصویر فقط از طریق component ویا hdmi فعال میشه یعنی اگه یه دونه wd mplayer live داشتی و با hdmi به تی وی وصل میشد میتونستی این امکان رو داشته باشی
من قصد دارم تا یکی دو روز دیگه 32 اینچ B690 رو بگیرم.به نظر شما احتیاج هست که فریمور دستگاه رو به روز کنم؟موقع نصب اینکار رو می کنن یا بایستی بعدا باهوشون تماس بگیری؟همه نمایندگیهای سامسونگ متخصص اینکار رو دارند یا بایستی از جای خاصی بگیری تا این به اصطلاح خدمات رو بدن؟
اینی که شما گرفتین همینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این امکانات رو داره ؟
----T ؟
حالا آپولو که نمیخوان هوا کنن
تو سایت سامسونگ فریم ور همراه با فابل PDF آموزشی برای نصب هست خودتون آپگرید کنین
فكر ميكنم همين ورژن 002006 اخرين ورژن مخصوص ايران باشه.
احتمالا همین طور هست ولی ممکن با فریمور جدید تصویر در تصویر را گسترش داد تا حد تلویزیون با AV ؟
منظورتون از B690 ال سی دی هست ؟ باید دقت کنید که این امکان را داشته باشد . فکر نمی کنم موقع نصب چنین فایلی را همراه خودشان داشته باشند. همگی نه ولی تعدادی از خدمات پس از فروش این کار را می کنند ولی واقعا در ارائه خدمات خیلی بی خیال هستند مگر اینکه خودت تلویزیون را ببری پیش آنها .
اول گفت 70 نفر توی نوبت هستند ولی بعد گفت می توانی تلویزیونت را بیاری اینجا تا آپدیت کنیم.
و نکته آخر اینکه بهتر هست با خود فروشگاهی که خرید کردید در میان بگذارید بهتر می توانند به شما کمک کنند.
بله دقیقا همین هست . همه این امکانات را دارد ولی ----T ندارد اما تیونر آنالوگ را دارد . این امکان ظاهرا فقط برای تلویزیون های اروپایی هست و تنها راه خرید آن هم بانه هست . البته این امکان چیزی نیست که خیلی مشکل ساز باشد شما می توانید یک دستگاه بخرید و حتی برنامه ها را هم ضبط کنید.
بله می دانم خیلی راحت هست ولی چون تلویزیون را تازه خریدم بهتر هست که خود نمایندگی ها این کار را بکنند که در صورت مشکل گارانتی از بین نرود .
این ورژن هست و البته ورژن 002004 را هم برای انتخاب دارد ولی اگر با آپدیت کیفیت و امکانات بهتر شوند در آن صورت زبان فارسی خیلی مهم نیست.
من از این تلویزیون در اندازه بزرگنمایی عریض استفاده می کنم با این حال تصویر کیفیت خیلی خوبی دارد ( البته با فاصله 4 یا 5 متر ) با این تلویزیون واقعا اختلاف کیفیت تصویر را مشاهده می کنید با تلویزیون های کوچک همه کانال های یک کیفیت داشتند ولی الان کانال های HD و غیر HD واقعا قابل تشخیص هستند.
کلیپ های ساخته شده با کامپیوتر کیفیت خیلی خوبی دارند ولی تصاویری که با دوربین گرفته شده اند خیلی اختلاف دارند.
فروشنده دیروز زنگ زد و از کیفیت تلویزیون می پرسید ما هم گفتیم راضی هستیم و به احتمال زیاد امروز می روم فروشگاه البته نه برای شکایت برای پی گیری کارهایی مثل آپدیت ، اینترنت و ... . کسی در این مورد پیشنهادی ندارد ؟
این هم یک Review دیگه . اگر کسی سوالی دارد بپرسد.
Last edited by far2009; 16-03-2010 at 09:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)