تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كدوم روش زبان آموزي موثر تر و پربار تر خواهد بود؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شركت در كلاسها و آموزشگاهها

51 46.79%
  • استفاده از نرم افزار هاي آموزشي زبان به طور منظم و پيوسته با پشتكار

58 53.21%
صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 87

نام تاپيک: خودآموزي يا شركت در كلاسهاي آموزشي؟؟

داره خودمونی میشه M A H 3 A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کنار ساحل

پيش فرض

به نظر شما 504 واژه می تونه کمک کنه تو آموزش زبان ؟؟

2. این کاربر از M A H 3 A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر شما 504 واژه می تونه کمک کنه تو آموزش زبان ؟؟
    به نظر من موثره.. مخصوصاً یه مدلش رو دیدم که ظاهراً روی کارت های کوچک ثبت شده بود (به همراه مثال و مترادف و..) .. جالب بود...

فراموش نکنیم که ذاتاً هیچکدوم از این ابزار و روش ها (بحث خودآموزیه دیگه!) بد نیست، بلکه آدم به آدم میزان تاثیرشون متفاوته.

4. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام من کلاس رو همراه با پشتکار توصیه می کنم. البته نه هر کلاسی ! من فقط یکی از کنون ها رو قبول دارم که خودتون میدونید کدومه.مخصوصا برای مکالمه کلاس خیلی خوبه چون شما هر جلسه سر یک موضوع او کلاس بحث میکنید و این علاوه بر جذابیت
    خیلی کمک میکنه !

موفق باشید

6. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تو نصب دیکشنری لانگمن دچار مشکل شدم
    ممکن کسی راهنمایی کنه.با کرک کردنش مشکل دارم
    اینم فایل راهنماش:
    Guide
    - Install Daemon Lite 4.30.4. (included in my text link). Go to: Preferences -> Advanced: Check all(SafeDisc, SecuROM, LaserLock)
    - Mount iso image
    - Install full, don’t run inmediately
    - Copy file YASU.exe to the install daemon program folder and run YASU.exe. Press Cloak. Keep YASU window, don’t close this window
    - Replace Ldoce5.exe (included in my text link) to the Ldoce5.exe in install folder at the firs time
    - The second time, no need to run YASU and daemon

8. این کاربر از mohandes_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دوستان لطفا كلاس و فضاي مجازي اينترنت رو در مورد مقوله conversation ، مقايسه كنيد

آيا كلاس هاي مجازي كه در اينترنت هست مثل OLC نميتواند د جاي كلاسهاي حضوري را در مورد مكالمه پر كند؟
    ممنون

10. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا كلاس و فضاي مجازي اينترنت رو در مورد مقوله conversation ، مقايسه كنيد

آيا كلاس هاي مجازي كه در اينترنت هست مثل OLC نميتواند د جاي كلاسهاي حضوري را در مورد مكالمه پر كند؟
    ممنون
    مکالمه دیگه از اون مقوله هایی هستش که بالا بری و پایین بیای نیاز داری به تعامل .. یعنی باید با یه نفر مکالمه کنی ... من البته اطلاع چندانی از کلاس های مجازی روی وب ندارم .. ظاهراً یه حالتی مثل چت داره؛ منتها باید از طریق هدست مکالمه کنی .. درسته ؟ ... من فکر می کنم واسه شروع بد نباشه ...

یه جایی قبلاً گفته بودم که درمورد مکالمه، خیلی این مساله "فرد به فرد" اهمیت پیدا می کنه .. جالبه: بعضی دوستان رو دیده ام که وقتی در جمع یه سری رفقا هستند راحت تر مکالمه می کنن ... در عوض بعضی در نقطه مقابل، فقط وقتی در مقابل یه سری غریبه باشن میتونن راحت باشن و صحبت کنن!!! ...

12. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ظاهراً یه حالتی مثل چت داره؛ منتها باید از طریق هدست مکالمه کنی .. درسته ؟
    البته راههاي مختلفي هست
    مثلا يكيش همين به قوله خودتون استفاده از چت و شركت در اون مثله چت روم هاي ياهو مخصوصا ماله ايالات متحده كه بنده خودم شركت كردمو گند زدم از بس طرف نميدونست چي ميگم
    ولي الان كلاسهاي مجازي هم هستن كه اگه سرچ كنين مشاهده ميكنين.
    به صورت تايپي كه مزاياش ميتونه ياد گرفتن نوشتار كلمات باشه كه در صورت اشتباه بودن جمله بندي از طرف مقابل (كه بيش از 6 يا 7 و.. نفر هستن) برطرف ميشه و ياد ميگيريم.البته در مواردي از طريق هدست(هماهنگ شدن با رفقاي كلاس مجازي و شركت در كنفرانس ياهو و ويس چت كردن)
    البته بيشتر به درد كسي ميخوره كه نتونه كلاس بره و برنامش شناور باشه مثله من
    همين چت رومه خودمون تو فروم هم خيلي خوبه تا حالاش هم خيلي موارد ياد گرفتم من خودم

14. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام

شما منظورتون از خود آموزی چیه ؟
    تو نظر سنجی که فقط اشاره به استفاده از سیدی ها و نرم افزار های آموزشی شده
    ولی خود آموزی مفهوم خیلی گسترده تری داره (فیلم ...کتاب ... و حتی مسافرت)
    از طرفی هم وقتی که میخواید روش بزارید هم مطرحه . مسلما کسی که بره خونه و روزی 5-6 ساعت زبان بخونه زحماتش بی حاصل نخواهد بود . در عین حال هم کسی که کلاس ثبت نام کنه و فکر کنه دیگه همه چی تمومه و چیزی نخونه هم موفق نمیشه .
    به مزایا و معایب این دو روش هم باید توجه کنید که برای مثال توی کلاس لیسنینگ و بخصوص اسپیکینگ فرد خیلی راحت تر تقویت میشه و روش خود آموزی هم برای نیاز های آکادمیک (تحقیق و پیپر و نامه و ...) مناسبه و ازادی بیشتری دارید و اینکه خود آموزی برای بعضی موارد تخصصی بدلیل نبودن کلاس تنها راهه .
    ولی خوب بازم بر میگرده به خودتون و شناختی که از توانایی های خودتون دارید . اگه توانایی خوندن کتاب رو ندارید یا نمیتونید زیر نویس فیلم ها رو بفهمید بهتره از کلاس شروع کنید .

16. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لطفا چند کتاب و سی دی برای تقویت listening و speaking معرفی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم تجربه خودم رو اینجا اضافه کنم شاید برای بعضی از دوستان مفید باشه:

به نظر من اینکه کدوم راه بهتره به خودتون بستگی داره، ولی اگه می خواین کلاس برین حتماً یه دبیر خوب انتخاب کنین که کامل مسلط باشه، چون دبیر اگه خوب نباشه ممکنه اثر منفی بذاره به خصوص برای اونایی که میخوان از صفر شروع کنن.
    در ضمن در هر صورت، چه با دبیر چه بدون دبیر، من جعبه لایتنر و فلش کارت رو توصیه می کنم چون واقعاً موثره. فلش کارت ها رو خودتون هم می تونین بسازین. من خودم کاغذها رو قیچی می کردم و در اندازه یه کارت در می آوردم، بعد یه طرفش واژه و تلفظش رو می نوشتم (هم چنین نوع کلمه مثلاً اسم، قید، فعل یا صفت) و پشتش معنیش رو.
    هم چنین کلمات هم خانوادش رو هم تو فلش کارت های دیگه می نوشتم. مثلاً در مورد کلمه Care، کلمه های هم خانوادش مثل Careless یا Careful رو هم رو فلش کارت های دیگه با تمام جزئیاتشون (تلفظ و غیره) می نوشتم. این کار باعث میشه هم سریع تر یاد بگیریم و هم عمیق تر، ضمن اینکه به صورت ناخودآگاه حفظ می کنیم که کدوم پسوند و پیشوند با کدوم کلمه میاد چون این چیزا قاعده نداره و باید به صورت تجربه و عادت حفظ بشن.
    من خودم طبق راهنمایی دبیرم از کتاب Longman Complete Course for the TOEFL Test استفاده می کنم که خیلی جامع و کامله و خیلی هم راضیم. این کتاب رو به دوستانی که میخوان تافل بگیرن توصیه می کنم اگرچه کتاب های خوب دیگه ای هم هست...
    در ضمن من توصیه می کنم گرامر رو خیلی جدی بگیرین. گرامر ستون زبانه! جدی میگم. تا گرامر رو یاد نگیرین نمی تونین درست جمله بسازین و تا نتونین جمله بسازین، نه می تونین بنویسین و نه حتی می تونین منظورتونو برسونین. اینه که من خیلی رو گرامر تاکید دارم. خیلی هم سخت نیست. فقط باید تمرین کنین چون اگه تمرین نکنین خیلی زود یادتون میره...
    در ضمن برای تقویت مهارت لیستنینگ، به جز فیلم و اخبار خارجی، من پادکست رو توصیه می کنم که خیلی موثره. تو اینترنتم که می تونین میلیون ها پادکست پیدا کنین...
    بعد از یه مدت که راه افتادین، می تونین سایت ها و وبلاگ های خارجی رو بخونین و با نویسنده هاشون تماس بگیرین و چت کنین و دوست بشین و همین کار، باعث فعالتر شدن روند یادگیریتون میشه...

با آرزوی موفقیت برای همه زبان آموزان عزیز

19. 3 کاربر از tarfandkhaneh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •