من fullhd هنوز ندارم که پخش کنم بهترین کیفیتم hd است.....پس شاید بخاطر همین متوجه این حالت نمیشم....
اگر خروجی hdmi داشته باشهباشه فکر کنم بدون احتیاج به چیز خواسی می تونین صدای چند کاناله رو منتقل کنین.
من fullhd هنوز ندارم که پخش کنم بهترین کیفیتم hd است.....پس شاید بخاطر همین متوجه این حالت نمیشم....
اگر خروجی hdmi داشته باشهباشه فکر کنم بدون احتیاج به چیز خواسی می تونین صدای چند کاناله رو منتقل کنین.
چه تاپیک توپی
یه سوال :
مباحثی که در اینجا مطرح میشه ربطی به کیسهای HTPC نداره ؟
آیا همچین کیسهایی تو ایران هست قیمتاش که تو اینترنت زیاد گرون نیست.
البته من این سیستم رو برای اینکه وصل کنم به سینمایه خانگی و فیلم ببینم نگرفتم ولی خوب میشه برای اینکارم ازش استفاده کرد
البته این سیستم من هنوز یه 1 تومنی خرج داره منتظره بودجش هستم
خیلی اهل بازی نیستم ولی بازی کردن باهاش خیلی حال میده کیفیت فوق العاده ای داره
بعضی ها هستن مثل من هیچ وقت برای یه سری چیزا به قیمتش فک نمیکنن ولی این سیستم اصلا اقتصادی نیست و اگرم کسی استفاده ای نداره همچین سیستمی نگیره چون میشه خرج الکی
چرا ....یکی از گزینه ها اینه .....قرار بود یکی یک لیست و قیمت بزاره نمی دونم چه شد......![]()
من یکی تو پایتخت پیدا کردم 1650000 و 1700000 فرقشون تو هارد 500 و 750 گیگ .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by danavan; 29-03-2010 at 12:53.
برای ----S
چه کارتی پیشنهاد میدهید
اساتید محترم برای اینکه بهترین کیفیت و کارایی را داشته باشیم
PROOF SKYSTAR HD2, یا برند های دیگه؟؟؟
سلام:
من كل تاپيك رو خوندم
حالا من يك سوال دارم :
كامپيوتر من از تلوزيون 10 متر فاصله داره و تلوزيون هم ورودي hdmi نداره .
دوستم ندارم از كابل ورودي خروجي استفاده كنم چون اصلا كيفيت نداره.
من از يكي شنيدم كه يك دستگاهي هست كه به صورت بيسيم فيلم رو از كامپيوتر به تلوزيون ارسال ميكنه با امواج وايرلس كه يك فرستنده به كامپيوتر وصل ميشه و يك گيرنده به تلوزيون.
و گفت يك دستگاه ديگه هم هست كه به كامپيوتر وصل ميشه و فيلم رو به صورت UHF پخش ميكنه و تو ميتوني از طريق تلوزيون دنبال اون موج بگردي و به عنوان يك كانال فيلم رو نگاه كني كه البطه همسايه ها هم اگه بدونن ميتونن دنبال كانال تو بگردن و هر چي تو نگاه ميكني رو اونا هم نگاه كنن.
اين طرف تا همين قدر اطلاعات داشت ولي نمي دونست قيمتش چنده و از كجا ميشه خريد
حالا كسي هست كه اين دستگاه ها رو ديده باشه و بدونه از كجا ميشه خريد؟
Last edited by HRN; 01-04-2010 at 19:17.
فکر میکنم این تاپیک با تاپیک زیر همزمان سر یک موضوع بحث میکنه!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی وقته از این روش استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم
فقط شما یه قطعه مهم رو فراموش کردید و اونم یه دکودر صوتیه که میتونه این مجموعه رو کامل کنه
دکودر صوتی خروجی صدا رو از کامپیوتر میگیره و پردازش میکنه و میده به باندهاتون تا معنی کیفیت رو بفهمید
اره متاسفانه اینور نیامده فعلا یک مدل معرفی کرده ( که چند پست قبلتر هم هست ) که اگر تومانی باشد اصلا نمی ارزد و پی سی دستساز یا لپ تاپ به صرفه تره
( فقط ظاهرش ممکنه خوب باشه)
Last edited by zed2; 02-04-2010 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)