amd به شدت کم صداتره .
amd به شدت کم صداتره .
Last edited by mojtabaalemi; 12-02-2010 at 10:32.
قربون شکلت مگه من از AMD استفاده نمیکنم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو ببینم کجاش داغه؟
اخ من الهی قربونت برم که انقدر amd (به قول یکی از بچه های انجمن) دوز داری
بگو ببینم انقدر که تو amd رو دوز داری amd هم تو رو دوز داره؟
من گفتم 965 نسبت به پردازنده رقیبش core i5 چون برق بیشتری مصرف میکنه در نتیجه داغتره
عزیز حالا من هیچی شما یه سر به قسمت "مشکلات مادربورد پردازنده و رم" انجمن بزن
امار بگیر چند نفر از سر و صدای 965 گله کردن قضیه به وضوح دستت میاد
اینم بگم که من همه ی پردازنده های amd رو نگفتم من منظورم پردازنده های سری اخر amd بود به خصوص 955 و 965
من قصدم مقایسه ی پردازنده های هم قدرت از این دو شرکت از لحاظ مصرف توان و در نتیجه صدای فنه نه زیر سئوال بردن amd .
من 955 دارم اوایل واقعا صداش نسبت به سیستم قبلیم (اینتل) زیاد بود اما با کمی تغیرات توی تهویه کیس صداش مثل همون سیستم قبلیم شده عالیه
خوب پردازنده های AMD مشکل حرارت ندارند بلکه تمام این مشکلات به کم کاری این شرکت در مورد خنکننده های نسل PHENOM II ها بر می گرده
خوب من اکثرا وقتی سیستم پیشنهاد می دم اگر PHENOM II باشه به دوستان پیشنهاد می دم پردازنده را بصورت TRAY بگیرند تا یک 10-13 تومنی ارزونتر بشه و در عوض یک خنک کننده حدودا 20-30 تونی جدا بگیرن تا این مشکلات را نداشته باشند مخصوصا در مورد پردازنده های 140 وات
صحبت شما درسته بیشتر مشکل به فنهای این شرکت بر میگرده ولی amd هم انگار نمیخواد واسه این قضیه فکری بکنه
البته امیدوارم amd این مشکل میشه گفت کوچیک رو تو پردازنده های جدید خود حل کنه و ما دیگه شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم.
تا حدودی حق با دوستانه
من در حالت عادی هیچ مشکلی با صدای فن 955 ندارم
اما در حالت فول لود واقعا سروصداش خیلی بالا میره
دوستان یعنی این مشکل سروصدا و حرارت غیرعادی در پردازنده های آتلون مانند Athlon II 4 420 یا 430 و Athlon II 2 240 یا 250 وجود ندارد .
دوستان از لطف همگی ممنونم. آخرش فنوم رو سفارش دادم که یکشنبه به دستم می رسه. سیستم رو از هر نظر تست می کنم و نتیجه را در همین تاپیک اعلام می کنم.
خیر بنده 240 دارم و شبا که میذارم دانلود کنار کیس میخوابم . جیکش درنمیاد . باید توی بایوس تنظیم شه دور فن کنترل بشه وگرنه کلا روی 3000 دور میچرخه به خصوص توی asus کنترلر رو روشن کنی و بذاری روی standard یا silent .دوستان یعنی این مشکل سروصدا و حرارت غیرعادی در پردازنده های آتلون مانند Athlon II 4 420 یا 430 و Athlon II 2 240 یا 250 وجود ندارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)