تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: چند دلیل بیارید که AMD Phenom II X4 965 نخرم.

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

amd به شدت کم صداتره .
    Last edited by mojtabaalemi; 12-02-2010 at 10:32.

2. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

عزیز
    اولا در این مورد خاص نیاز به منبع معتبر نیست کسی که صر فا از پردازنده های amd استفاده میکنه میتونه اینو بفهمه و این بخواطر مصرف برق به نسبت بیشترشونه و اگه دقت کرده باشین منم گفتم که این مشکل با عوض کردن فن بطور کامل حل میشه
    اینم بدون دوست عزیز که من اینارو از خودم در نمیارم و اونایی که از پردازنده های amd استفاده کردن این اطلاعات رو بهم دادن
    البته همه ی پردازنده های amd چنین مشکلی ندارن و پردازنده های سری اخر amd بیشتر این مشکل رو دارن
    amd هم خیلی سعی کرده که بتونه این مشکل رو حل کنه و تا حدی هم این مشکل کم رنگ تر شده ولی بطور کامل حل نشده
    امیدوارم از تعصب بی جهت خودتون یه خورده کم کنین.
    قربون شکلت مگه من از AMD استفاده نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بگو ببینم کجاش داغه؟

4. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

اخ من الهی قربونت برم که انقدر amd (به قول یکی از بچه های انجمن) دوز داری
    بگو ببینم انقدر که تو amd رو دوز داری amd هم تو رو دوز داره؟
    من گفتم 965 نسبت به پردازنده رقیبش core i5 چون برق بیشتری مصرف میکنه در نتیجه داغتره
    عزیز حالا من هیچی شما یه سر به قسمت "مشکلات مادربورد پردازنده و رم" انجمن بزن
    امار بگیر چند نفر از سر و صدای 965 گله کردن قضیه به وضوح دستت میاد
    اینم بگم که من همه ی پردازنده های amd رو نگفتم من منظورم پردازنده های سری اخر amd بود به خصوص 955 و 965
    من قصدم مقایسه ی پردازنده های هم قدرت از این دو شرکت از لحاظ مصرف توان و در نتیجه صدای فنه نه زیر سئوال بردن amd .

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من 955 دارم اوایل واقعا صداش نسبت به سیستم قبلیم (اینتل) زیاد بود اما با کمی تغیرات توی تهویه کیس صداش مثل همون سیستم قبلیم شده عالیه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب پردازنده های AMD مشکل حرارت ندارند بلکه تمام این مشکلات به کم کاری این شرکت در مورد خنکننده های نسل PHENOM II ها بر می گرده

خوب من اکثرا وقتی سیستم پیشنهاد می دم اگر PHENOM II باشه به دوستان پیشنهاد می دم پردازنده را بصورت TRAY بگیرند تا یک 10-13 تومنی ارزونتر بشه و در عوض یک خنک کننده حدودا 20-30 تونی جدا بگیرن تا این مشکلات را نداشته باشند مخصوصا در مورد پردازنده های 140 وات

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

خوب پردازنده های AMD مشکل حرارت ندارند بلکه تمام این مشکلات به کم کاری این شرکت در مورد خنکننده های نسل PHENOM II ها بر می گرده

خوب من اکثرا وقتی سیستم پیشنهاد می دم اگر PHENOM II باشه به دوستان پیشنهاد می دم پردازنده را بصورت TRAY بگیرند تا یک 10-13 تومنی ارزونتر بشه و در عوض یک خنک کننده حدودا 20-30 تونی جدا بگیرن تا این مشکلات را نداشته باشند مخصوصا در مورد پردازنده های 140 وات

صحبت شما درسته بیشتر مشکل به فنهای این شرکت بر میگرده ولی amd هم انگار نمیخواد واسه این قضیه فکری بکنه
    البته امیدوارم amd این مشکل میشه گفت کوچیک رو تو پردازنده های جدید خود حل کنه و ما دیگه شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تا حدودی حق با دوستانه
    من در حالت عادی هیچ مشکلی با صدای فن 955 ندارم
    اما در حالت فول لود واقعا سروصداش خیلی بالا میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یعنی این مشکل سروصدا و حرارت غیرعادی در پردازنده های آتلون مانند Athlon II 4 420 یا 430 و Athlon II 2 240 یا 250 وجود ندارد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان از لطف همگی ممنونم. آخرش فنوم رو سفارش دادم که یکشنبه به دستم می رسه. سیستم رو از هر نظر تست می کنم و نتیجه را در همین تاپیک اعلام می کنم.

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یعنی این مشکل سروصدا و حرارت غیرعادی در پردازنده های آتلون مانند Athlon II 4 420 یا 430 و Athlon II 2 240 یا 250 وجود ندارد .
    خیر بنده 240 دارم و شبا که میذارم دانلود کنار کیس میخوابم . جیکش درنمیاد . باید توی بایوس تنظیم شه دور فن کنترل بشه وگرنه کلا روی 3000 دور میچرخه به خصوص توی asus کنترلر رو روشن کنی و بذاری روی standard یا silent .

13. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •