نقل قول یه بابایی میگفت شب عید چون مردم به فکر خرید عید هستند دیگه پولی برای سیستم جمع کردن ندارند حالا کدام نظر میتونه درست باشه حقیقتش خودم هم می خواستم یک حرکتی بکنم با این تفاسیر باز باید صبر کرد یا خیر لطفآ سریع جواب بدید ممنون
نقل قول یه بابایی میگفت شب عید چون مردم به فکر خرید عید هستند دیگه پولی برای سیستم جمع کردن ندارند حالا کدام نظر میتونه درست باشه حقیقتش خودم هم می خواستم یک حرکتی بکنم با این تفاسیر باز باید صبر کرد یا خیر لطفآ سریع جواب بدید ممنون
راستش اکثرا سیستم رو قبل از عید میگیرن که توی تعطیلات، دلی از عزا در بیارن!!به همین خاطر فروش همه چیز (از جمله پی سی) قبل از عید بیشتره! مشکل بی پولی هم مال فروردینه که همه چی رو توی عید خرج کردن!!
پس منطقی اینه (و تجربه هم نشون داره) که بعد از عید قیمتها کاهش پیدا میکنه!
این رو هم اضافه کنید که سیستم های جدید مثل سری 300 (که انگار اسمشو 400 گذاشتن!) و core i9 هم توی راهن و قیمتها کلی میاد پایین تر!![]()
پیشنهاد میکنم خرید رو نه برای شب عید و نه بعد تعطیلات عید بزارید!
معمولا بعد نیمه دوم اسفند ماه تا اواخر فروردین قیمت ها بالا میرن (به دلایل زیاد)
من هم همینو گفتم!
چون ایشون میخواد اردیبهشت - خرداد خرید کنه
طبق تجربه خودم بعد از 20 فروردین بهترین زمانه.
الان وضعیت بازار قیمت قطعات کامپیوتر نسبت به قبل عید در بازار های تهران چگونه است؟
ایا شما اساتید صلاح میدونید اقدام به خرید کنم؟
با سلام ...الان وضعیت بازار قیمت قطعات کامپیوتر نسبت به قبل عید در بازار های تهران چگونه است؟
ایا شما اساتید صلاح میدونید اقدام به خرید کنم؟
دوست عزیز امروز که یه سر به بازرا زدم قیمت ها خیلی بهتر از قبل عید شدن .
مثلاَ قبل عید core i7 920 330 بود اما الان به 280 رسیده .
مطمئن باش اگه برای خرید سیستم قبل عید اقدام نکردی چیزی از دست ندادی بلکه بلعکس .
دوست عزیز یعنی الان زمان مناسبی برای خرید سیستم هست؟
یا اگه بازم صبر کنیم بهتره مثلا تا اواسط اردیبهشت؟
باید خدمت شما عزیزان عرض کنم امروز (1389/01/29) بنده به بازار ایران و رضا رفتم و سیستمی را که قبل عید قیمت گرفته بودم دوباره امروز قیمت کردم و متوجه شدم که نه تنها قیمت ها پایین نیومده بلکه بالاتر هم رفته مثلا مانیتور 20500 از 180 هزار تومان به 188 هزار تومان رسیده بود و یا رم ها هم گرانتر شده بود و ... نمی دونم شاید بخاطر اینکه اول سال است بسیاری اقلام کم شده . ای کاش همون قبل عید سیستم مورد نظرم را خریده بودم . نمی دونم این وضعیت تا کی ادامه دارد و آیا قیمت ها پایین تر می آید یا نه .
Last edited by Rayzan; 18-04-2010 at 21:58.
دوستان در مورد بحث بالا نظری ندارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)