تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 57

نام تاپيک: مشاوره درمورد کیس با قطعات زیر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مین رو گیگا نگیر که بیچاره میشی!!! نلی جان قبلا هم بهت توصیه کرده بودم ! از ما گفتن بود !
    همون برد 770 رو داش نیکان گل خریده و برای دوستش هم خریده و دو نفر ان مادربورد رو خریدن و مشکلی ندشاته پس چیزی نیگر که جای ریسک داشته باشه
    ضمنا کارت گرافیک : یه لینکی دیدم که کمترین میزان مرجوعی کارتها مربوط به ایسوز بود
    بیتشرینهم گیگا توی یکی از همین فرومهای سخت افزار بود دقیقا خاطرم نیست
    ولی ایسوز و MSI بردشون خوب بود سافایر هم رتبه دوم و یا سوم رو داشت که خوب بود کمترین بودند ولی گیگا مرجوعیش زیاد بود !
    امیدوارم سیستم خوبی ببندی
    نمایندگی الکسیر باز شده پشت پله برقی پاساژ ایران نوشته فارس! که بری تو بهت میده
    ولی کلا پتریوت بهتره .

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دست تو هم درد نکنه
    بابا حالا که تصمیمم رو گرفتم دیگه شلم نکن (در مورد مادربورد میگم)
    گرافیک هم اصلا فکر نمیکنم گیگا باشه ، ایسوز هم پول زور میگیره اما سافایر پسر خوبیه
    به نمایندگی الکسیر (که بیشتر فکر کنم پخش کننده اصلی باشه تا نمایندگی) حتما سر میزنم
    دوست داشتم باهم بریم اما امیدوارم تو هم مثل من بعد از چندسال سیستم خوبی جمع کنی (نی نای نای نای) : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چاکرمم
    ولی از ما گفتن بود گول سه سال گارانتی گیگا رو نخور چه فایده سه سال گارانتی باشه ولی همیشه مادربورد رو بزنی زیر بغلت بری گارانتی msi بهتره مثل آب هم ریخته توی این شهر چهارتاشو توی پاساز ایران دیدم
    به هرحال خود دانی
    پتریوت هم بهتر از الکسیر هست اپوجی هم خوبه که قیمتش اینه 50 تومن نیکان گرفته منم میدونم کجا داره دیروز رفتم و دیدمش
    1333 اپوجی با تایمینگ 8 میده 50 تا 53 تومن دوست داشتی بگم چون نایبه و چیز خوبیه
    برد سافایر و کلاب چیزای خوبی هستند برای گرافیک خودم کلاب رو دارم مشکلی نداشته حالا دیگه هرجور که دوست داری
    مرسی برای ارزوهای قشنگت نی نای نای

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چاکرمم
    ولی از ما گفتن بود گول سه سال گارانتی گیگا رو نخور چه فایده سه سال گارانتی باشه ولی همیشه مادربورد رو بزنی زیر بغلت بری گارانتی msi بهتره مثل آب هم ریخته توی این شهر چهارتاشو توی پاساز ایران دیدم
    به هرحال خود دانی
    پتریوت هم بهتر از الکسیر هست اپوجی هم خوبه که قیمتش اینه 50 تومن نیکان گرفته منم میدونم کجا داره دیروز رفتم و دیدمش
    برد سافایر و کلاب چیزای خوبی هستند برای گرافیک خودم کلاب رو دارم مشکلی نداشته حالا دیگه هرجور که دوست داری

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

چاکرمم
    به هرحال خود دانی
    آقا من یه مدل asus میدم رش فکر کن m4a77td-pro

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

چاکرمم
    به هرحال خود دانی
    آقا من یه مدل asus میدم روش فکر کن m4a77td-pro

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

داداش مرسی و لی چون که گرافیک انبرد نداره به خاطر وجود چیپ 770 مجبورم یه گرافیک هم بیفتم که خرجم میره بالای 170 تومن و اصلا نمیتونم ! فعلا درحال انتخاب بین چیپستهای 785 موجود در بازار هستم منهای گیگا و ازارک و الیت و بایواستار . بیشتر به برندهای بهتر فکر میکنم.
    مرسی

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

msi 770 c45 95000T
    graphics : zotac 8600 GT ddr2 40000T

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

2

سلام دوستان

من امروز رفتم برای خرید ، اما با مشل نسبتا بزرگ برخورد کردم و اونم کمبود شدید رم در بازار بود
    ظهر که شروع به خرید کردم حواسم به رم نبود و اصلا نگرانش نبودم
    یکی دوساعت که گذشت وقتی سراغ رم رو گرفتم دیدم اکثرا یا ندارند یا از این ور اون ور با قیمت پرت جور میکنند

مسئله اصلی تر این بود که اصلا رم های دوال چنل برندهای متوسطی که همه اینجا پیشنهاد میدند اصلا یک دونه هم نبود
    مثلا الکسیر و تیم گروپ و کینگ مکس و....
    پتریوت رو گیر آوردم اما نه با اون شکل و ظاهری که MAGIDIYUM معرفی میکرد ، یکم فکر کردم وقتی خواستم برگردم بخرم همون لحظه دیدم یکی رم پاتریورتش رو آورده پس بده ، بهش گفتم چی شده گفت سیستم باهاش بالا نمیاد ، این شد که کلا دیگه قید پاتریوت رو زدم ، البته جسارتی به MAGIDIYUM عزیز نشه چون گفتم که اون شکلی که ایشون پیشنهاد داده بودند نبود.

تنها برندهای موجود همون گرون قیمتها بودند که اونهاهم خیلی خیلی کم گیر میومد هرلحظه نایاب تر میشدند
    مهم هاش ocz , Geil , GSkill , CORSAIR , ADATA بودند که چندتا برند دیگه هم مثل Umax و سوپرتایلنت (اگه اشتباه نکنم هم وجود داشتند)

اما سوالهام:
    1- شما چه پیشنهادی دارید؟
    2- رمهای دوال فقط Geil , GSkill , CORSAIR , ADATAبودند با قیمت حداقلی 120 برای Geil و بقیه مارکها بصورت سینگل بودند و مغازه دارها تاکید داشتند که امکان دوال چنل فقط از طریق مادربورد باید ساپورت بشه و ربطی به رم نداره ، آیا این صحت داره؟ یعنی من دوتا 2 سیمگل هم بگیرم فرقی نمیکنه؟
    3- یه جا یکی بهم قول آپوجی 1333 cl7 ِیا cl8 رو برای فردا پس فردا تا قیمت 110 داد اما خودش هم گفت اینها دوال واقعی نیستند و گفت خودش اینها رو بصورت تکی هم میفروشه ولی وقتی پکیجش رو دیدم یکم نگران شدم چون یکم درب و داغون به نظر میرسید و یه مقدار نگرانم کرد ، نظرتون چیه؟

دوستان لطفا راهنمائی کنید چون من دقیقا تو یک قدمی خرید گیر کردم

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    1- شما چه پیشنهادی دارید؟
    شما ارزونهاش رو بگین تا بگم کدوم بهتره
    - رمهای دوال فقط Geil , GSkill , CORSAIR , ADATAبودند با قیمت حداقلی 120 برای Geil و بقیه مارکها بصورت سینگل بودند و مغازه دارها تاکید داشتند که امکان دوال چنل فقط از طریق مادربورد باید ساپورت بشه و ربطی به رم نداره ، آیا این صحت داره؟ یعنی من دوتا 2 سیمگل هم بگیرم فرقی نمیکنه؟
    بله درسته
    2 تا رم سینگل با دوال چنل هیچ فرقی نداره!
    3- یه جا یکی بهم قول آپوجی 1333 cl7 ِیا cl8 رو برای فردا پس فردا تا قیمت 110 داد اما خودش هم گفت اینها دوال واقعی نیستند و گفت خودش اینها رو بصورت تکی هم میفروشه ولی وقتی پکیجش رو دیدم یکم نگران شدم چون یکم درب و داغون به نظر میرسید و یه مقدار نگرانم کرد ، نظرتون چیه؟
    شما به ظاهر و بسته بندیش چیکار داری؟
    CL7 یا حتی CL8 با این قیمت برای باس 1333 فوق العاده هست
    تو خریدش اصلا شک نکنید!

12. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •