تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: کدام pmp بهتره ؟ (تا 250 تومن -- iPod Touch یا Cowon S9)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از جوابت سیمور جان این عکسو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابی که روی Ipod هست خیلی خوبه هم پشتشو میپوشونه هم خیلی از زیباییش کم نمیکنه اگر اسم خاصی داره بگو و حدود قیمتشم بگو دارم میرم بگیرم اسمشو چی بگم و فکر کنم از شیلد هم بهتره نیست؟
    اسم خاصی به نظرم نمیاد که داشته باشه ... قاب محافظ یا همون قاب ... اینا باید حدود 30 تومن باشن، اگه پاساژ پایتخت گیر بیاد ...

خوبی و بدی، یا اینکه بهتر از شیلد هستند یا نه بستگی به فرد داره .. من خودم شخصاً معتقدم حتی بدون شیلد هم بعد از یه مدت برای کاربر عادی میشه؛ مگه فرضاً موبایل های ما همگی شیلد و محافظ و اینا داره؟ ... اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو در این باره بخون.
    اون YP-P2 سامسونگ رو که شما گفتین به دوستم نشون دادم خوشش اومد چند تا سوال ازم پرسیم یکی اینکه صفحش لمسیه؟و اینکه کیفیت صداش چطوره و قیمت دقیقش چقدره (8 گیگ ) و اسپیکر داره یا نه؟
    بله - لمسیه (در پست قبلی ام هم اشاره کرده بودم به این نکته که گزینه لمسی زیر 100 به ذهنم نمیاد و این نزدیکترینه)... کیفیت اش صداش خیلی خوبه --- اسپیکر نداره .. همونطور که گفتم بودجه دوستتون پایینه و مثلا همین مدل رو شاید با 120-130 تومن بتونه 2 گیگش رو بخره .. جنس خوب هزینه داره و فکر کنم 8 گیگش نزدیک به 180 تومن باشه.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

s9 تصویر و صداش عالیه 50 ساعت موزیک و 10 ساعت فیلم شارژ داره با نرم افزار فایل رو منتقل میکنه و دیگه چی؟
    امکان ضبط صدا رو در حد قابل قبول داره؟8 گیگش 250 تومنه؟عمرش طولانیه؟با بودجه ی 250 بهترین گزینه هست در حد یه pmp صرفا؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

s9 تصویر و صداش عالیه 50 ساعت موزیک و 10 ساعت فیلم شارژ داره با نرم افزار فایل رو منتقل میکنه و دیگه چی؟
    امکان ضبط صدا رو در حد قابل قبول داره؟8 گیگش 250 تومنه؟عمرش طولانیه؟با بودجه ی 250 بهترین گزینه هست در حد یه pmp صرفا؟
    با s9 میتونی بصورت ums ، یعنی فایل رو مثل کول دیسک کپی کنی تو درایو هم عمل کنی ..

ضبط : 32, 64, 80, 96, 128, 256kbps با فرمت WMA هستش- این کیفیت و فرمت، باید اکثر کاربرها رو راضی کنه.

8 گیگش باید 250-260 تومن باشه.

بله - مارک های خوب، همگی بادوام و باکیفیت هستند.

با این بودجه، اگه هدف صدا و تصویر باشه، همین s9 گزینه بسیار خوبیه.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یهpmp هست که امکانات صدا و تصویرش در حد s9 باشه ولی امکانات جانبیش و به تبع اون قیمتش کمتر باشه؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

یهpmp هست که امکانات صدا و تصویرش در حد s9 باشه ولی امکانات جانبیش و به تبع اون قیمتش کمتر باشه؟
    ببین برادر اگه بخوای هم کیفیت s9 رو داشته باشی هم امکانات جانبی بیشتر دستت همچنان تو حنا خواهد ماند !
    بازار پلیر اینجوریه که هر کی میخواد پلیر بخره انتظاراتشو از پلیر به ترتیب اولویت میاره رو کاغذ و پلیری که به ترتیب الویت بیشترینا رو داشته باشه اون انتخاب میشه ...
    شما باید انتظاراتت رو از پلیر به ترتیب مهم بودن واست در نظر بگیری و بری واسه خرید...
    اینجوری نمیشه که هم خر رو بخوای هم اسب !
    اگه کیفیت صدا وتصویر واست مهمه بی تردید کووان و میتونه همین s9 باشه و اگه امکانات جانبی واست مهمتره سگ درصد ای تاچ ...
    من فکر کنم امکانات s9 هم قانعت بکنه ... حالا به هر ترتیب...

تو خارج از ایران رو نمیدونم ولی متاستفانه بازار پلیر اینجا بگونه اییه که مجبورتون میکنه 2/3 تا پلیر داشته باشی واسه کاربرد مختلف...
    هر چند کاربرد اصلی mp3 player فقط و فقط پخش صوت به بهترین نحوه و البت در pmp پخش تصویر هم کنار این قضیه میاد ....
    به قول اون اقاهه به هر ترتیب...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من میخوام امکانات جانبیش کمتر باشه واسه من فقط صدا و تصویرش مهمه ولی دیدم s9 امکاناتش بیش از نیاز منه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

برادر سوالت رو کامل میپر سیدی میگفتی میخوام امکانات جانبیش بیشتر باشه یا کمتر ... ما هم اینهمه قصه نمیگفتیم...
    یه نیگاهی به سوال قبلیت بنداز ببین چیزی کم نداره!
    خوب یه نیگاهی به d2+ بنداز ...
    البته نیم اینچ تصویرش کوچیکتره ...
    در هر صورت فکر نکنم صدا و تصویری هم رده 9s پیدا کنی...

10. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

و یه سوال دیگه با توجه به اینکه s9 توی امریکا 169 دلار و توی ایران حدودا دو برابره میصرفه که سفارش بدم بیارن؟ایراد نمیگیرن با توجه به اینکه صوتی و تصویریه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

و یه سوال دیگه با توجه به اینکه s9 توی امریکا 169 دلار و توی ایران حدودا دو برابره میصرفه که سفارش بدم بیارن؟ایراد نمیگیرن با توجه به اینکه صوتی و تصویریه؟
    اگه منظورت از سقارش دادن به شرکتاییه که از اون ور کالا میارن واست
    بین من با شرکتای معروفی که این کار رو انجام میدم اشنایی کامل دارم...
    بخوای سفارش بدی شرکت ها واست بیارن کمتر 250 تومن نمیارن ...
    SO از همین خراب شده بگیری بهتره.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه از اقوام باشه چی؟ از این گیرای بیخود که فرودگاهها میدن پیش نمیاد؟اینکه ازشون بگیرن یا یه مبلغی روش بکشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •