تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: مهندسای حرفه ای نوت بوک ! کمک نهایی شما برای خرید یه نوت بوک به دانشجوی برق

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی ممنون اومدید تا با همفکری هم یه مدل خوب رو انتخاب کنیم( هر چی باشه 3 تا فکر بهتر از یه فکر تصمیم میگیره)
    در مورد کارت گرافیک gt240 و مقایسه اون با 4650 . 240 و 4650 هر دو در کلاس 2 هستند و هر دو 1 gb مموری دارند و 128 bit هستن . 240 از کارت گرافیک هایی مثل geforce 9600 جلوتر هست( من خودم با 9600 کار کردم بسیار قدرتمند هست حالا شما 240 رو ببینید چطور هست) . پس این 240 کارت گرافیک خوبی هست تازه در رنک، 240 با 4650 فقط 5 ، 6 تا رنک با هم فرق دارند.و از لحاظ فرکانس هسته و مموری چندان با هم فرق ندارند(4650 و 240) فقط شیدر هاشون با هم فرق می کنه که اون هم در کار های گرافیکی مثل مایا محسوس هست.
    در مورد رم ddr3 یا ddr2. بنظر من این دو تا رم تفاوتشون مهم هست ولی نه چندان زیاد که بخواد تو انتخاب لپ تاپ برای ما تعیین کننده باشه. در سرعت هم زیاد هم با هم فرق ندارند .
    مدل SONY FW-460jbt رو براتون می نویسم ببینید.
    Cpu 2.8 6mb 1066 (p9700)
    رم 4 GB ddr2
    Hard 320GB sata
    Ati 4650(1024mb)
    Blu ray
    16.4 xbrite
    چین.
    واقعا قدرتمند نیست؟

داره خودمونی میشه adidas 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی ممنون اومدید تا با همفکری هم یه مدل خوب رو انتخاب کنیم( هر چی باشه 3 تا فکر بهتر از یه فکر تصمیم میگیره)
    در مورد کارت گرافیک gt240 و مقایسه اون با 4650 . 240 و 4650 هر دو در کلاس 2 هستند و هر دو 1 gb مموری دارند و 128 bit هستن . 240 از کارت گرافیک هایی مثل geforce 9600 جلوتر هست( من خودم با 9600 کار کردم بسیار قدرتمند هست حالا شما 240 رو ببینید چطور هست) . پس این 240 کارت گرافیک خوبی هست تازه در رنک، 240 با 4650 فقط 5 ، 6 تا رنک با هم فرق دارند.و از لحاظ فرکانس هسته و مموری چندان با هم فرق ندارند(4650 و 240) فقط شیدر هاشون با هم فرق می کنه که اون هم در کار های گرافیکی مثل مایا محسوس هست.
    در مورد رم ddr3 یا ddr2. بنظر من این دو تا رم تفاوتشون مهم هست ولی نه چندان زیاد که بخواد تو انتخاب لپ تاپ برای ما تعیین کننده باشه. در سرعت هم زیاد هم با هم فرق ندارند .
    Cpu 2.8 6mb 1066 (p9700)
    رم 4 GB ddr2
    Hard 320GB sata
    Ati 4650(1024mb)
    Blu ray
    16.4 xbrite
    چین.
    واقعا قدرتمند نیست؟
    مدل خوبیه.تقریبا شبیه مدلیه که من معرفی کردم،حدود قیمتش چنده؟

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

ر مورد کارت گرافیک gt240 و مقایسه اون با 4650 . 240 و 4650 هر دو در کلاس 2 هستند و هر دو 1 gb مموری دارند و 128 bit هستن
    اگه مثل من قدرت گرافیکی برات مهمه و اهل فیلم و بازی هستی- وقتی یه مدل قوی تر از 240 و با همون قیمت میتونی بخری دیگه چرا به 240 فکر میکنی؟ من یکی از طرفداران تعصبی Nvidia هستم دوست عزیز ولی بین این دوتا تصمیمم رو با خوندن دو تا review ازشون و مقایسه بنچ مارکها گرفتم... انتخاب من 100% همون 4650 هستش! لینک های زیر رو یه نگاهی بنداز و مقایسه کن. حد اقل 8 فریم در ثانیه در تمام تست ها ازش جلو تره...:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

مدل خوبیه. رفت تو لیست مقایسه...! قیمت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه مثل من قدرت گرافیکی برات مهمه و اهل فیلم و بازی هستی- وقتی یه مدل قوی تر از 240 و با همون قیمت میتونی بخری دیگه چرا به 240 فکر میکنی؟ من یکی از طرفداران تعصبی Nvidia هستم دوست عزیز ولی بین این دوتا تصمیمم رو با خوندن دو تا review ازشون و مقایسه بنچ مارکها گرفتم... انتخاب من 100% همون 4650 هستش! لینک های زیر رو یه نگاهی بنداز و مقایسه کن. حد اقل 8 فریم در ثانیه در تمام تست ها ازش جلو تره...:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

مدل خوبیه. رفت تو لیست مقایسه...! قیمت؟
    تنها دلیلی که می ترسم hp1390 رو بگیرم داغ کردنش هست. اصولا نمی دونم ایا اصلا این حرف صخت داره یا نه؟ اخه مگه ممکنه شرکتی به بزرگی hp همچین اشکالی داشته باشه؟
    ولی اگر این مدل hp رو انتخاب نکنیم موندم از میون ibm 550 و sony cw1lfx و sony 590 کدوم رو انتخاب کنم.
    بازم میگم بنظرم این کارت گرافیک 240 تفاوتش زیاد نیست با مدل 4650. حداقل برای من که زیاد قرار نیست بازی کنم.

برای من پردازش و خوش ساخت بودن و داغ نکردن مهمه تره.

راستی مدلی که معرفیکردم sony 460 1.390.000 قیمت داره

یه چیزه دیگه بچه ها... شنیدم مدلای جدید sony سری f قراره بیان . فکر کنم با اومدن اون سری قیمت های این لبتاپ ها افت کنن تا 1 ماه دیگه.
    بنظرتون ارزش داره صبر کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    اگه گرافيك برات مهمه سري ATI رو بگير كه از شيدر مدل 4 يا Shader Model 4‌ استفاده ميكنه و من خودم به شخصه چون خروجي HD‌ و گرافيك مناسب و صداي خوب برام خيلي مهم بود سراغ ايسر رفتم كه ميتوني مدل جديدشو بگيري از سازگار
    شايد اسمش خيلي جالب نباشه مثل سوني يا دل ولي كارائيش عاليه حتي كسي كه خيلي طرفدار دل بود با ديدن نوت بوك من خيلي متأثر شد.
    ACER 5738ZG درسته بعضي چيزهاش نرمال و عالي نيست ولي در حد عالي داره كار ميكنه
    يعني ازش كار ميكشم
    براي تست هر كامپيوتري 3چند تا عامل خيلي مهمه يك كش CPU بالا باشه سرعت رم و همچنين گرافيك بالا با هارد سرعت بالا
    بقيه چيزها ديگه استاندارد مطمئن باش.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام امیر جان . واقعا بقول linkinkurd 4650 قوی تر از 240 هست .( با دیدن اون ادرس هایی که linkinkurd داد و دیدن اطلاعات متوجه شدم 4650 کمی سرتر از جی فورس 240 هست.
    ولی من هم گفتم مسئله برای من و حتی سایر دوستان دانشجوی برق رو چند محور می چرخه:
    1- هزینه ای که پرداخت میشه درست مصرف بشه.
    2- لبتاپی که ما میخوایم بالاترین کارایی و بهترین کیفیت ساخت رو داشته باشه.
    3- از لحاظ پردازش قدرتمند باشه.
    4- کم مصرف و سبک باشه.
    5- داغ نکنه!
    6- گرافیک خوبی هم داشته باشه

قرار نیست یه لبتاپ گیمینگ بخریم چون واقعا وقت گیم رو نداریم به اون خاطر من میگم باید ما کیفیت و سخت و 5 مولفه اول رو به مولف 6 که بالا گفتم ترجیه بدیم. در حالی که نمیخوایم لبتاپمون کم بیاره.

من واقعا از hp1390 خوشم اومده ولی مسئله داغ کردنش تمام معادلات رو به هم میزنه...
    از یه طرف cw1lfx سونی هم ، گرافیک نسبتا ضعیفی داره( ولی دستگاه خوش ساختی هست)
    سونی fw هم کامل هست با درخواست های ما ولی سنگین و بزرگ هست.

دوستان بیان تا به یه جمع بندی برسیم.
    راستی سوالمو تکرار می کنم بنظرتون صبر کردن در خرید تا اومدن سری F سونی مناسبه یا نه؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام امیر جان . واقعا بقول linkinkurd 4650 قوی تر از 240 هست .( با دیدن اون ادرس هایی که linkinkurd داد و دیدن اطلاعات متوجه شدم 4650 کمی سرتر از جی فورس 240 هست.
    ولی من هم گفتم مسئله برای من و حتی سایر دوستان دانشجوی برق رو چند محور می چرخه:
    1- هزینه ای که پرداخت میشه درست مصرف بشه.
    2- لبتاپی که ما میخوایم بالاترین کارایی و بهترین کیفیت ساخت رو داشته باشه.
    3- از لحاظ پردازش قدرتمند باشه.
    4- کم مصرف و سبک باشه.
    5- داغ نکنه!
    6- گرافیک خوبی هم داشته باشه

قرار نیست یه لبتاپ گیمینگ بخریم چون واقعا وقت گیم رو نداریم به اون خاطر من میگم باید ما کیفیت و سخت و 5 مولفه اول رو به مولف 6 که بالا گفتم ترجیه بدیم. در حالی که نمیخوایم لبتاپمون کم بیاره.

من واقعا از hp1390 خوشم اومده ولی مسئله داغ کردنش تمام معادلات رو به هم میزنه...
    از یه طرف cw1lfx سونی هم ، گرافیک نسبتا ضعیفی داره( ولی دستگاه خوش ساختی هست)
    سونی fw هم کامل هست با درخواست های ما ولی سنگین و بزرگ هست.

دوستان بیان تا به یه جمع بندی برسیم.
    راستی سوالمو تکرار می کنم بنظرتون صبر کردن در خرید تا اومدن سری F سونی مناسبه یا نه؟
    1390 cpu همچین شاخی نیست+مشکل گرما
    من مکانیک میخونم اما یه 3 واحدی برنامه سازی مقدماتی پاسیدم حداقل 4 گیگ رم باید داشته باشی تا مطلوب رنامه اجرا کنی cpu+ هم 2.8 با تکنولوژی 65 نانومتری کم داغ میکنه.
    لپ تاپ برای گیم نیست اگر برای گیم میخواین یه xbox 360 بهترین بازی هارو با بالاترین کیفیت ممکن اجرا میکنه فقط با پرداخت 270 تا خمینی
    240 gtبا بعضی برنامه ها بیشتر مچ میشه تا ati.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مهندس جالبی هستید که قسط(قصد)خرید لپ تاپ دارید

9. 4,294,967,295 کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1390 cpu همچین شاخی نیست+مشکل گرما
    من مکانیک میخونم اما یه 3 واحدی برنامه سازی مقدماتی پاسیدم حداقل 4 گیگ رم باید داشته باشی تا مطلوب رنامه اجرا کنی cpu+ هم 2.8 با تکنولوژی 65 نانومتری کم داغ میکنه.
    لپ تاپ برای گیم نیست اگر برای گیم میخواین یه xbox 360 بهترین بازی هارو با بالاترین کیفیت ممکن اجرا میکنه فقط با پرداخت 270 تا خمینی
    240 gtبا بعضی برنامه ها بیشتر مچ میشه تا ati.
    با تشکر
    اگر منظورتون از برنامه سازی همون c هست بنظرم نیازی به 4 گیگ رم و 2.8 cpu نداره. حداقل من خودم با دسکتاب زاغارتیم اجراش کردم!
    راستی من از یه استادم پرسیدم گفته cpu p8700 کار شما رو براحتی راه می ندازه.
    دوست گلم ، منم قبلا گفتم لبتاپ بازی نمی خوام ولی میخوام اگر روزی کار گرافیکی خواستم انجام بدم( بازی هم گرافیکی هست گمون کنم!) لبتاپ کم نیاره.
    خیلی ممنون از راهنمایی که کردید.
    مهندس جالبی هستید که قسط(قصد)خرید لپ تاپ دارید
    نمی دونم کجا اشتباه کردم ولی خوشحالم که منظورم رو فهمیدید و خوشحالم که این قدر جز بین هستید.
    راستی یادم انداختید که با دقت تر بنویسم
    ولی باید بدونید مهندسی به ادبیات نیست و به اطلاعات علمی و فنی هست.
    موفق باشید

11. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

گفته cpu p8700 کار شما رو براحتی راه می ندازه.
    اگه مسئله کار راه افتادن باشه- که نرم افزار های مهندسی با یه 2GHz و 2مگ کش هم راه میوفتن.
    این همه وسواس برا اینه که با پولی که داریم بهترین جنس رو برداریم.

13. این کاربر از linkinkurd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •