این سایت مقایسه cpu ها است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت مقایسه cpu ها است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت توی صفحه اول آقای [mojtabaalemi معرفی کردند. بازهم از شما تشکر که یادآوری کردید.
3jokes_x عزیز سوال قبلیمو واسه این پرسیدم که نمیدونم چرا از مین m4a79t deluxe خوشم میاد حس میکنم مین خیلی خوبی باید واسه پردازنده های ای ام دی باشه و حتما میدونید که فعلا قویترین پردازنده ی این سری 965 هستش که مین و پردازنده هر دو هم قیمت هستن
کلا واسه خرید نمیپرسم چون فعلا قصد خرید ندارم ولی همینجوری بر حسب علاقه مباحث رو پیگیری میکنم
مینی که گفتم به نظرم یه مین حرفه ای تو سری ای ام دی واسه اورکلاک هستش
نظرتون و اطلاعاتتون در مورد این مادربورد رو میخواستم بدونم چون اگه کسی میخواد بر فرض از 965 هم استفاده کنه میتونه از یه مین 100 تومنی مثل GA-MA770T-UD3P استفاده کنه که خیلی هم عالی هستش و گزینه ی بسیار خوبیه اما میگم نمیدونم ایسوسه رو بیشتر میپسندم
Last edited by pourya_bo2pmc; 02-01-2010 at 21:06.
مين MSI 785G E65 خيلي بهتره از اون ASUS چون ارزونتره و مشخصاتشم بهتره .
در ضمن سايتاي تست قطعات معتبر:
guru3d.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدxbitlabs.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن cpubenchmark.net رو توجه نكنين مشكلايي داره مگر اينكه cpu تونو توي اوناي ديگه پيدا نكنيد .
نكته: مين بورد توي تستاي سرعت تاثير خاصي نداره . يه مثال خوب در راستاي اون گلوگاه اينه كه شما بخواي (در آينده ان شاا...) با باجناقتون برين مسافرت . حالا شما زانتيا داري و باجناقت پيكان . شما مجبوري با سرعت اونا بياي كه ناراحت نشن . پس اگه شما موتور جتم ببندي باز سرعت پيكان محدودكننده و تعيين كننده سرعت دو ماشينه .
مين بورد همين كه به طور كامل يه پردازنده رو بشناسه تمومه . پس MSI G31 و يه مين 200 تومني هيچ فرقي توي عملكرد يه e5300 نداره و همون طور كه دوستان گفتن بازم با ddr3 هم فرقي نداره ولي اين تستا طوري اجرا ميشه كه يه ميني كه هيچ محدوديت سرعتي براي CPU ايجاد نكنه و هر چي داره رو كنه . و رم هم يه مدل و باس .
وقتي هم براي بازي تست ميكنن يه گرافيك خيلي قوي مي ذارن تا فقط سرعت خود cpu محدود كننده باشه .
قیمت MSI 785G E65 چقدره ؟
قابلیت کراسفایر نداره درسته ؟
میخواستم چند تا مادربورد سوکت am3 با قابلیت کراسفایر لینک x16 در حالت دو تایی مثل m4a79t deluxe تا 200 تومن بهم معرفی کنین ( قیمتهاشم بگین )
Last edited by pourya_bo2pmc; 03-01-2010 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)