تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 77

نام تاپيک: به نظر شما کدام lcd بهتره : 1- سونی 40 دبلیو 550 2- سامسونگ 40 بی 690

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من معتقدم که من که میخوام 3 الی 4 ماه دیگه خریدم رو انجام بدم با خریدن یک ----- استرانگ اچ دی و بهترین کابل کامپونت تا حد زیادی سوق داده میشم به B690 تازه بعد از عید قیمت حداقل 100 الی 200 تومان کاهش پیدا میکنه و این پول رو وقف ----- می کنم تازه مصرف برق G10 ادم رو در تنگنای بیشتری قرار میده.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

راستی چرا تلوزیونهایcrt با قابلیت پخش تصاویر فول اچ دی تولید نمیشه تا مردم از دست مشکلات عدیده ال سی دی و پلاسما راحت بشن ایا کسی اطلاعاتی داره ؟
    تلویزیونهای CRT با قابلیت پخش تصاویر HD تولید شدن و نوع تکنولوژی این تلویزیونها هم ثابت کرده که میشه به راحتی تعداد پیکسلهارو در اونها در سایزهای مشترک با LCD ها و Plasma پنلها بالاتر برد ولی متاسفانه انقراض به این تلویزیونها مجال رقابت نداده که دلیل اون هم عمدتا شکل ظاهری بوده تا ضعف تکنولوژی به هر حال پلاسما پنلها از نظر بازتولید رنگها به واسطه به کارگیری فسفر یعنی همون ماده ای که در CRT ها برای تولید رنگ استفاده میشده به نوعی ادامه دهنده راه CRT ها هستن تفاوت عمده بین CRT ها و Plasma پنلها این هست که در CRT ها از تفنگ الکترونی برای بمباران پیکسلها استفاده میشد که ضخامت زیادی رو به TV تحمیل میکرد ولی در پلاسماها به جای این تفنگ گازهای بی اثر کار آزاد کردن الکترون رو انجام میدن.

3. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز pmax این درست که شما این تلویزون (b690) رو دارین و راضی هستین اما فهوای کلام شما در خصوص کیفیت تصویر این tv اغراق آمیزه !!!!
    بارها و بارها تویه این تالار گفته شده(به نقل از گفته های آقا امیر و آقا مهدی وسایر عزیزان) که براایتنس بالا دلیل بر افزایش کیفیت نیست اما شما این موضوع رو مدام تکرار مکیکنید مطمئنم برایه استفاده خانگی هیچ کس ،از برایتنس بالا استفاده نخواهد کرد کما اینکه خودمم (مانیتورم ال سی دی هست) از این آیتم استفاده نمیکنم
    ببین دوست عزیز شما میتونید با 160 170 دستگاهی بگیرید که دقیقا کار usb سامسونگ رو انجام بده و شبکه هم داره (اون وسیله)
    مشخصا کیفیت تصویر در g10 یه سر و گردن بالاتر از b690
    برایه اطلاع بیشتر دوستان به این پست نگاه کنید زحمت این پست رو جناب آقای alukard کشیدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    خب این نظر شما
    اینکه شما از برایتنس بالا استفاده نمی کنید یک اتفاق شخصیه . ولی منظور من کنترل روی برایتنس نبود منظورم براق بودن رنگها بود فرای برایتنس . جمهوری هم که سر بزنید اغلب بیننده های عام که مثل شما متخصص نیستند معتقدند رنگها در lcd بهتر از پلاسماست
    در مورد صحت مقایسه ای هم که انجام شده اصلا نظری ندارم بدم .

فقط دو تا نکته رو می تونم بگم

1- من همیشه گفتم انتخاب بین این دو سخته چون دقیقا به تصویر خوب g10 هم اعتقاد دارم
    2- ولی اگر حرف شما و سایر دوستانی که معتقدا g10 بلحاظ تصویر یک سر و گردن از b690 بالاتره فقط کمی صحت داشت
    اولا تمام مغازه های جمهوری جز پاناسونیک فروشها باید تعطیل می کردند چون هرکس پاشو میذاشت جمهوری متوجه می شد که غیر از g10 بقیه تلوزیونها تصویرشون دیدن نداره !
    دوما توی همین p30world اینهمه تاپیک که g10 بخرم یا ... ؟ تشکیل نمی شد و
    سوما ( بدون اینکه اسم ببرم ) چند نفر از دوستانی که g10 دارند بارها و بارها اعلام نمی کردند که کاش یه چیز دیگه خریده بودم ! یا احتمالا می فروشمش و ...

همه ی اینها یعنی چیزی به اسم تصویر غیرقابل رقابت در g10 وجود خارجی نداره
    بله g10 تصویرش خوبه اما اونقدر خوب نیست که بخواید بگید یک سرو گردن
    دیگه حتی اگر Cnet هم مرجعتون باشه باید بپذیرید توی آپسکیلینگ b690 بهتره

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز pmax این درست که شما این تلویزون (b690) رو دارین و راضی هستین اما فهوای کلام شما در خصوص کیفیت تصویر این tv اغراق آمیزه !!!!
    بارها و بارها تویه این تالار گفته شده(به نقل از گفته های آقا امیر و آقا مهدی وسایر عزیزان) که براایتنس بالا دلیل بر افزایش کیفیت نیست اما شما این موضوع رو مدام تکرار مکیکنید مطمئنم برایه استفاده خانگی هیچ کس ،از برایتنس بالا استفاده نخواهد کرد کما اینکه خودمم (مانیتورم ال سی دی هست) از این آیتم استفاده نمیکنم
    ببین دوست عزیز شما میتونید با 160 170 دستگاهی بگیرید که دقیقا کار usb سامسونگ رو انجام بده و شبکه هم داره (اون وسیله)
    مشخصا کیفیت تصویر در g10 یه سر و گردن بالاتر از b690
    برایه اطلاع بیشتر دوستان به این پست نگاه کنید زحمت این پست رو جناب آقای alukard کشیدن
    کد:
    کد:
    دوست عزیز ده ها و شاید صدها مرجع وجود داره که کارشون تشخیص کمی و کیفی تلویزیونها هست ولی به هر حال همیشه عده ای هستند که با هیچ روش ومنطقی نمیشه اونهارو مجبور به قبول واقعیتی کرد حتی اگر همه دنیا جمع بشن !!به هر حال شما نظر خودتون رو دارید و اون عده هم نظر خودشون.
    موفق باشید

6. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

g10 در قیاس به b690 اصلا و ابدا برتری فاحشی نداره اگرچه در برخی نقاط برتر هست همونطور که در برخی نقاط هم عقب تر از b690 قرار می گیره
    این دیگه به خریدار مربوطه که ببینه برتری های G10 بکارش میاد یا مزیتهای b690

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من که ال سی دی ندارم و اگر عمری باشه صد در صد 1 ماه بعد از عید
    40B690 میخرم و با مطالبی که تو این سایت خوندم با

یک استرانگ اچ دی و بهترین کابل کامپونت مشکلاتش رو حل میکنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به این ال ای دی چیه؟

تلويزيون جديد شركت ژاپني شارپ به فناوري FULL LED مجهز شده كه با كنتراست تصوير يك بر دو ميليون، تصاوير را با وضوح 2 مگاپيكسل (1920×1080) نمايش مي‌دهد.
    LC-40LE700M يكي از مدل‌هاي جديد شارپ است كه به نسل دهم پانل‌ X-Gen مجهز شده است.
    LC-40LE700M يكي از جديدترين مدل‌هاي تلويزيون LED شارپ است كه از ظاهر آن مي‌توان به قاب مشكي براقي كه در قسمت تحتاني آن با يك نوار نقره‌اي آراسته شده اشاره كرد. دكمه پاور مثلثي شكل آبي رنگ زير لوگوي شارپ نيز زيبايي خاصي به دستگاه بخشيده و ثبات پايه آن براي قرار گرفتن بهتر روي ميز طراحي شده و براي هماهنگي بيشتر با دكوراسيون خانه قلابي پشت دستگاه تعبيه شده تا قابل نصب روي ديوار باشد و دستگاه از زواياي مختلفي قابل ديدن باشد.
    در قسمت پشتي اين دستگاه ورودي‌های زیادی مشاهده مي‌شود كه از بين آنها مي‌توان 3 ورودي
    HDMI، ورودي PC و 2 ورودي كامپوننت‌، 3 ورودي پخش فايل‌هاي ويدئويي، صداي ديجيتال A/V و اسپيكرهاي توگوشي اشاره كرد. يك ورودي اضافي HDMI همراه ورودي كامپوزيت و USB نيز تعبيه شده كه در پخش فايل‌هاي چندرسانه‌اي روي دستگاه استفاده مي‌شود. همچنين از پورت اينترنتي كه روي بدنه دستگاه تعبيه شده مي‌توان براي استفاده از اينترنت و خدمات AQUOS NET استفاده كرد. سايت AQUOS NET انواع اخبار اعم از ورزشي، اقتصادي، هواشناسي، انواع بازي‌ها و آلبوم‌هاي عكس آنلاين را در اختيار كاربران قرار مي‌دهد. یکي از فناوری‌هایی که در تلویزیون‌های LED شارپ مورد بهره‌برداری قرار گرفته فناوری CRYSTAL CLEAR است كه نور را به کل صفحه نمایش منتشر می‌کند و لایه‌های سیاه را عمیق، سفید را درخشان و رنگ‌های اصلي (قرمز، آبی و زرد) را به طور یکنواخت نمایش می‌دهد.
    فناوري
    CRYSTAL CLEAR (بهينه‌ساز رنگي) و سیستمی كه در روشنايي و كاهش ماتي تصاوير پي‌در‌پي به صورت يك پل ارتباط كيفي عمل مي‌كنند دو عملکرد مستقل پردازنده 100 هرتزی دستگاه را تعریف کرده‌اند.
    سيستم
    SRS TruSurround XT موجود در سيستم صوتي اين مدل به دو اسپيكر 10 واتي تجهيز شده كه با خروجي صداي OpticalDigital Audio output صداي هيجان‌انگيزي را براي كاربران فراهم مي‌كند. هشت ترمينال ورودي صدا و تصوير امكان دريافت انواع فرمت‌ها از TV LED full HD شارپ مدل LC-40LE700M را امكان‌پذير كرده‌اند. قابليت اسكن تصاوير با قدرت 120HZ و برخورداري از بك‌لايت Ultra BRILLIANT LED به اين TV LED كيفيتي رقابتي بخشيده است.
    از ديگر ويژگي‌هاي دستگاه فوق مي‌توان به قابليت تفكيك بيش از يك ميليارد رنگ، زاويه ديد بسيار وسيع176 درجه افقي و عمودي، دقت رنگ غني، تصاوير شفاف، پخش عالي تصاوير متحرك، منوي رنگي مجهز به شش زبان مختلف از جمله فارسي، مصرف پايين انرژي و 7 مدل نمايش عكس اشاره كرد. تلويزيون
    LC-40LE700M براي تماشاي فيلم‌هاي اكشن، فوتبال و... با كيفيت متناسب با ديسك‌هاي‌DVD و حتي بلو-ري است.
    اين تلويزيون با دو سال خدمات و گارانتي ماديران وارد بازار داخلي شده‌اند. اين تلويزيون با قيمت دو ميليون و 298 هزار تومان به فروش مي‌رسد.

گویند می نمیشود از راه گوش خورد من

یا حسین میشنوم مست میشوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مژده

امروز شرکت سامسونگ ترکوند و کلی قیمتهای ال ای دی و ال سی دی و پلاسما را پائین اورد

11. 2 کاربر از rezayas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدا خیرشون بده کلی ما رو خوشحال کردند من خودم نظرم رو 40b690 سامسونگه البته بدون سینمای خانگی این 140 هزار تومان که کم شد رو خرج استرانگ اچ دی میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •