تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: تاپیک آموختن نحوه‎ی خرید فروم از سایت vBulletin

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا دیگه ، فکر کنم به خیال خودم ، بحث در رابطه عنوان تاپیک "آموختن نحوه‌ی خریدن فروم از vBulliten " دیگه تموم شد .

ولی این رو دوباره بگم که ، سایت های زیادی هستند که به کاربر امکان ایجاد فروم مجانی رو میدن - مانند سایت هایی که امکان ایجاد وبلاگ رو میدن - ، این سایت ها ، از هیچیشون که نگذریم ، باید به چرت بودنشون توجه کنیم .... واقعا مزخرف هستند ....

بفرمایید اینم فروم مجانی من (Gahir Forum) ، که خودم درستش کردم ، حالا یکی بیاد این فروم لینک پایینی رو با این فروم (P30World) مقایسه کنه !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آفرین
    شیرینیش هم رد کن بیاد عاشورا تموم شد

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آفرین
    شیرینیش هم رد کن بیاد عاشورا تموم شد
    دوست داری ، که سوپر مدیر ارشد فرومم بشی ! ...

=================================

ممکنه یه جایی یه سوالی برای دوستان دیگه‌ای که شاید بخوان فروم بخرن ، پیش بیاد ، اونم قیمت زیادی بود که من توی پست اولی نوشتم :

این قیمت : یعنی میشه کلا $595 شامل خریدای کل سرویس‌هایی است که سایت vBulliten برای مشتریاش میده و وجود برخی از این سرویس ها ، واقعا بیخود هستند (البته برای ما ایرانی ها ! ) ، مثل ، سرویس پشتیبانی ویژه‌ی نصب حرفه‌ای که قیمتش $ 150 هست !!! که فقط توی کشور های غیر از ایران کاربرد داره ، و علاوه بر اون هم یک سرویس پشتیبانی تلفنی دارند که اون هم فقط برای آمریکا و کانادا کاربرد داره و لازم نیست که باشه (قیمت پشتیبانی این سرویس ، سرسام آوره !!!! (که من اون رو از اولش هم انتخاب نکرده بودم!) ... و یک سیستم پشتیبانی Online از طریق E-Mail بود که اون هم قیمتش $ 80 بود و اون رو هم انتخاب کرده بودم (که چندان بدرد نمیخوره!) :::: پس در کل قیمت زدن یک فروم نسخه‌ی کلاسیک : $ 195 بدون هیچ سرویس پشتیبانی دیگر !
    و قیمت خرید یک فروم نسخه‌ی کامل با لیسانس نامحدود vBulletin 4.0 Publishing Suite که خیلی کارش هم درسته و خیلی اختیارات بیشتری نسبت به نسخه‌ی کلاسیک داره هم $ 455 هستش ! (البته این $ 455 هزینه‌ی خود فروم به همراه انتخاب بهترین سرویس هایی است که توی خود ایران هم بدرد میخوره ! ) یعنی در کل قیمت یک نسخه‌ی vBulletin 4.0 Publishing Suite بدون هیچ سرویسی $ 285 هست ! که باید برای معادل سازی پول به سایت‌های مربوطه برید .

خوب ، حالا که از نرخ بازار فروم vBulliten مطلع شدید ! برای تبدیل واحد پول هر کشور (ارز) به واحد پول کشور دیگر یک سایتی هست که واقعا کارش درسته !!!!! البته شایسته این اسمایل متعجب نبود (باید اسمایلی داشت که نیمه متعجب بوده باشه !) حالا بگذریم ! ... اینم سایتی که برای تبدیل ارز بدرد میخوره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by قاهر - Gahir; 28-12-2009 at 07:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

متاسفانه و بدبختانه ، به دلیل مشکلات عدیده‎ای که الان بر سر کشور ما اومده (تحریم های شدید اقتصادی و ...) بعد از کریسمس سال 2010 (امسال) میلادی به سایت vBulletin رفتم ، ولی نام کشور ایران در لیست کشورهاشون نبود ! یعنی حذفش کرده اند! که اتفاقا دو سه هفته‌ای قبل از سال نو میلادی ، نام ایران در این لیست بود !

با نامه‎ای که من براشون نوشتم ، تنها جوابی که گرفتم این بود که ، قانون خرید و فروش در آمریکا به کشورهای دیگه ، تحت قانون و سیاست این کشور تعیین می شود ! یعنی کشور ما نمیتونه چیزی از این جور سایتها بخره !!!!
    در حالیکه قبلنا به این شدت نبود !!!!
    یعنی دیگه تا اطلاع ثانویه ، نمیتونیم vBulletin نسخه‎ی 4 اش رو داشته باشیم !!!!

متاسفم !
    Last edited by قاهر - Gahir; 05-01-2010 at 19:23.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •