تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 61

نام تاپيک: مسئله این است>>>>"برند"

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

میشه لطفا مانیتور های ایسوس موجود در ایران رو با viewsonic ..lg ..samsung مقایسه کنید...

راستش من خسته شدم اینقدر برند الجی و سامسونگ دیدم تو بازار

به نظر شما asus بهتر نیست؟؟ (البته اگه میشه توی یه رنج قیمت مقایسه کنید ...حالا 100 تومن اینور اونور مهم نیست)

2 سال پیش هم viewsonc خیلی صدا کرده بود و روی دست سامسونگ های بازار بلند شده بود....الان چطور ...هنوز هم پیدا میشه؟؟

اگه زحمتی نیست یه توضیح کامل و جامع در مورد asus و viewsonic بدید و با samsung و lg مقایسشون کنید

در ضمن من گرافیست و انیماتور هستم اما خیلی پولدار نیستم که برم سراغ dell و apple....اما توقعم هم زیاده

روزی 10 ساعت پشت pc هستم ....

راستی یادم رفت ....در مورد xerox هم یه توضیحی بدید ممنون میشم
    Last edited by BRUSH; 30-01-2010 at 14:22.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

رفتمو دیدم......

6 میلی ثانیه زمان پاسخگویی GRAY TO GRAY !
    حالا به نظرت زمان پاسخگویی واقعیش چنده؟؟(از Black to white)
    سلام

نمیشه همینطوری گفت ... به علاوه اینکه زمان پاسخگویی واقعی دستگاه با زمان پاسخگویی Black-to-White یا Black-to-Black تفاوت داره. زمان پاسخگویی Black-to-White چیزی نیست که در عمل هم ازش استفاده بشه.

با سلام

میشه لطفا مانیتور های ایسوس موجود در ایران رو با viewsonic ..lg ..samsung مقایسه کنید...

راستش من خسته شدم اینقدر برند الجی و سامسونگ دیدم تو بازار

به نظر شما asus بهتر نیست؟؟ (البته اگه میشه توی یه رنج قیمت مقایسه کنید ...حالا 100 تومن اینور اونور مهم نیست)

2 سال پیش هم viewsonc خیلی صدا کرده بود و روی دست سامسونگ های بازار بلند شده بود....الان چطور ...هنوز هم پیدا میشه؟؟

اگه زحمتی نیست یه توضیح کامل و جامع در مورد asus و viewsonic بدید و با samsung و lg مقایسشون کنید

در ضمن من گرافیست و انیماتور هستم اما خیلی پولدار نیستم که برم سراغ dell و apple....اما توقعم هم زیاده

روزی 10 ساعت پشت pc هستم ....

راستی یادم رفت ....در مورد xerox هم یه توضیحی بدید ممنون میشم

سلام

نمیشه همینطوری برندها رو با برندها مقایسه کرد، ولی در کل ASUS فقط در رده مانیتورهای قیمت پایین رقابت می کنه و در همون رده هم محصولات متوسطی ارائه می کنه که اکثرا در مقابلشون LG و Samsung محصولات بهتری دارند. عموما محصولات ASUS به خاطر امکانات جانبیشون (ورودی های متعدد، کیفیت اسپیکر خوب، تیونر تلویزیون، ...) قیمت بالایی دارند نه به خاطر کیفیت بالای خود محصول.

ViewSonic هم در رده متوسط و پایین رقابت می کنه، با این تفاوت که محصولات خیلی خوبی هم در این رده ها عرضه کرده ... من شخصا بعضی از محصولات ViewSonic رو برای شما که هم توقع بالایی دارید و هم قصد هزینه زیاد ندارید مناسب می بینم ... مثلا ViewSonic VP2365wb .

در نهایت هم بهتره نهایت بوجه تون رو مشخص کنید تا بر اساس اون بشه بهتر راهنمایی کرد.

موفق باشید.

3. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

نمیشه همینطوری گفت ... به علاوه اینکه زمان پاسخگویی واقعی دستگاه با زمان پاسخگویی Black-to-White یا Black-to-Black تفاوت داره. زمان پاسخگویی Black-to-White چیزی نیست که در عمل هم ازش استفاده بشه.

سلام

نمیشه همینطوری برندها رو با برندها مقایسه کرد، ولی در کل ASUS فقط در رده مانیتورهای قیمت پایین رقابت می کنه و در همون رده هم محصولات متوسطی ارائه می کنه که اکثرا در مقابلشون LG و Samsung محصولات بهتری دارند. عموما محصولات ASUS به خاطر امکانات جانبیشون (ورودی های متعدد، کیفیت اسپیکر خوب، تیونر تلویزیون، ...) قیمت بالایی دارند نه به خاطر کیفیت بالای خود محصول.

ViewSonic هم در رده متوسط و پایین رقابت می کنه، با این تفاوت که محصولات خیلی خوبی هم در این رده ها عرضه کرده ... من شخصا بعضی از محصولات ViewSonic رو برای شما که هم توقع بالایی دارید و هم قصد هزینه زیاد ندارید مناسب می بینم ... مثلا ViewSonic VP2365wb .

در نهایت هم بهتره نهایت بوجه تون رو مشخص کنید تا بر اساس اون بشه بهتر راهنمایی کرد.

موفق باشید.
    موفق باشید.[/QUOTE]

با تشکر

بودجه من حدود 300 هستش

میشه بیشتر در مورد viewsonic برام توضیح بدید آیا واقعا امریکایی هست؟....گارانتی هم داره؟

برای من امکانات جانبی اصلا مهم نیست ...اصلا و ابدا

چیزی که برام مهمه تغییر نکردن رنگها در زاویه دیده....الان یه سامسونگ دارم... اگه مثلا به نارنجی از بالا نگاه کنم زرد میبینم و اگه سرمو بیارم پایین قرمز میبینمش...تازه انقدر نورش زیاده که گذاشتم روی 50 در صد که کور نشم....اینهمه درخشندگی به دردم نمیخوره!!!!....فکر کنم به درد هیچ کسی نخوره ...فقط به درد پشت ویترین مغازه یا کار کردن زیر نور آفتاب میخوره

سرعتش هم مهمه....حداکثر 5 ms باشه
    همین

راجع به زیراکس هم اگه میدونید بهم توضیح بدید..2 سال پیش که دیدم از قیافش خیلی خیلی خوشم اومد ولی صفحش براق بود و رفلکس ایجاد میکرد
    Last edited by BRUSH; 30-01-2010 at 22:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی یه سوال خیلی فنی تر هم داشتم ....

ایا میشه از pen tablet ها مثل wacom cintiq به عنوان مانیتور هم استفاده کرد؟؟؟...چون در آینده باید برای کارم یکی بخرم

اگه بخوایم فقط خصوصیت مانیتور بودنشو با مانیتور های دیگه مقایسه کنیم در چه سطحی قرار میگیره؟....آیا کیفیت تصویر فدای تاچ اسکرین بودنش نشده؟

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

(در ضمن میدونم که قیمتش 2 میلیونه)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با تشکر

بودجه من حدود 300 هستش

میشه بیشتر در مورد viewsonic برام توضیح بدید آیا واقعا امریکایی هست؟....گارانتی هم داره؟

برای من امکانات جانبی اصلا مهم نیست ...اصلا و ابدا

چیزی که برام مهمه تغییر نکردن رنگها در زاویه دیده....الان یه سامسونگ دارم... اگه مثلا به نارنجی از بالا نگاه کنم زرد میبینم و اگه سرمو بیارم پایین قرمز میبینمش...تازه انقدر نورش زیاده که گذاشتم روی 50 در صد که کور نشم....اینهمه درخشندگی به دردم نمیخوره!!!!....فکر کنم به درد هیچ کسی نخوره ...فقط به درد پشت ویترین مغازه یا کار کردن زیر نور آفتاب میخوره

سرعتش هم مهمه....حداکثر 5 ms باشه
    همین

سلام،

این مشکلی که شما بهش اشاره می کنید در همه مانیتورهایی ارزون قیمت (پنل TN) وجود داره ... متاسفانه با بودجه شما هم نمیشه مانیتورهای بهتری خریداری کرد.

اون مانیتور ViewSonic که معرفی کردم از این نظر بسیار خوب عمل می کنه و در زوایای مختلف هم تصویر بسیار مناسبی ارائه میده. متاسفانه سرعت پاسخگویی با زاویه دید در مانیتورها رابطه عکس داره و نمیشه هر دو رو با هم داشت، ولی بهتون اطمینان میدم این مدل ViewSonic از نظر Response Time هم نیازهاتون رو برآورده می کنه.

در مورد ViewSonic، این یک برند آمریکایی هست و در بازار آمریکا هم حضور فعالی داره ... ولی همه محصولاتش در تایوان تولید میشه.

راجع به زیراکس هم اگه میدونید بهم توضیح بدید..2 سال پیش که دیدم از قیافش خیلی خیلی خوشم اومد ولی صفحش براق بود و رفلکس ایجاد میکرد

در مورد برند Xerox اطلاعات دقیقی ندارم، ولی در لیست محصولاتش چیز قابل رقابتی رو نمی بینم. همگی محصولات کاملا معمولی هستند.

راستی یه سوال خیلی فنی تر هم داشتم ....

ایا میشه از pen tablet ها مثل wacom cintiq به عنوان مانیتور هم استفاده کرد؟؟؟...چون در آینده باید برای کارم یکی بخرم

اگه بخوایم فقط خصوصیت مانیتور بودنشو با مانیتور های دیگه مقایسه کنیم در چه سطحی قرار میگیره؟....آیا کیفیت تصویر فدای تاچ اسکرین بودنش نشده؟

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

(در ضمن میدونم که قیمتش 2 میلیونه)
    این محصول ها (مثل همون که نام بردید) ورودی DVI دارند، یعنی میشه به عنوان مانیتور ازشون استفاده کرد. در مورد کیفیت هم بله، در رده خیلی خوبی قرار می گیرند (در این مدل فعلا از پنل های S-IPS ساخت NEC یا LG استفاده میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

البته این سوالم مسخرست ولی ...........خوب نمیدونم ،چکار کنم؟؟!!

پنل یعنی چی؟
    چند نوع پنل داریم؟
    فرقاشون با هم چیه؟
    و .....هر چی به نظرت به دردبخوره!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام،

این مشکلی که شما بهش اشاره می کنید در همه مانیتورهایی ارزون قیمت (پنل TN) وجود داره ... متاسفانه با بودجه شما هم نمیشه مانیتورهای بهتری خریداری کرد.
    سلام

.....مگه ارزونترین مانیتور درست و حسابی با پنل ips چنده؟؟؟؟؟؟

اون مانیتور ViewSonic که معرفی کردم از این نظر بسیار خوب عمل می کنه و در زوایای مختلف هم تصویر بسیار مناسبی ارائه میده. متاسفانه سرعت پاسخگویی با زاویه دید در مانیتورها رابطه عکس داره و نمیشه هر دو رو با هم داشت، ولی بهتون اطمینان میدم این مدل ViewSonic از نظر Response Time هم نیازهاتون رو برآورده می کنه.

در مورد ViewSonic، این یک برند آمریکایی هست و در بازار آمریکا هم حضور فعالی داره ... ولی همه محصولاتش در تایوان تولید میشه.

در مورد برند Xerox اطلاعات دقیقی ندارم، ولی در لیست محصولاتش چیز قابل رقابتی رو نمی بینم. همگی محصولات کاملا معمولی هستند.

این محصول ها (مثل همون که نام بردید) ورودی DVI دارند، یعنی میشه به عنوان مانیتور ازشون استفاده کرد. در مورد کیفیت هم بله، در رده خیلی خوبی قرار می گیرند (در این مدل فعلا از پنل های S-IPS ساخت NEC یا LG استفاده میشه)

در ضمن این نحوه پاسخدهی شما به سوالات در نوع خودش بینظیره....من واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم

من تصمیم گرفتم همون viewsonic پیشنهادی شما رو بگیرم ...رفتم تو سایتش و دیدمش....خیلی هم خوشگله ...واقعا ممنونم ...ولی تو سایتش زده ips panel !!!!

فقط اگه ممکنه بگید کجا میتونم پیداش کنم و با چه قیمتی ؟(آدرسشو حدودی بدید که تبلیغ نشه...من توی پایتخت یه دونه ویو سونیک هم ندیدم!!!)

اگه ممکنه responce time واقعیش رو هم بهم بگید......و اینکه آیا کارت گرافیکی میتونه تو طبیعی بودن رنگها تاثیر بذاره؟(آخه الان یه gf7100 دارم:43

یه سوال دیگه هم داشتم ...اونم اینکه آیا میشه به یه کیس 2 تا مانیتور وصل کرد و با هر کودومش هم یه کار متفاوت انجام داد؟؟ (اینو برای این میپرسم چون نمیخوام وقتی wacom خریدم هی مجبور باشم جاشو با مانیتور عوض کنم...یعنی هی پورت مانیتورو بکشم و wacomo بزنم به جاش و بالعکس)
    Last edited by BRUSH; 31-01-2010 at 15:13.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته این سوالم مسخرست ولی ...........خوب نمیدونم ،چکار کنم؟؟!!

پنل یعنی چی؟
    چند نوع پنل داریم؟
    فرقاشون با هم چیه؟
    و .....هر چی به نظرت به دردبخوره!
    اینکه پنل چیه برمی گرده به ساختار مانیتورهای LCD، و بطور ساده میشه گفت مانیتورهای LCD تشکیل شده اند از یک نور پس زمینه (لامپ های CCFL، یا جدیدا LED) و یک پنل.

در پست قبلی درباره نوع پنل ها توضیحاتی دادم، سه نوع پنل مطرح در عرصه داریم (TN, VA, IPS) که هر کدوم مزیت های خاص خودشون رو دارند، مثلا پنل های TN نه دقت رنگ دقیقی دارند، نه کنتراست مناسب، نه زاویه دید خیلی خوب، ولی زمان پاسخگویی خیلی خوبی دارند و قیمتشون هم از همه پایین تر است. IPS هم پنل گرون قیمت هست که دقت رنگ عالی و زاویه دید خیلی خوب و زمان پاسخگویی متوسط داره ... البته این قضایا حکم قطعی درباره هر کدوم از اینها نیست، چون همگی چندین زیرشاخه دارند و در هر کدوم روی یکی از این فاکتور ها مانور داده میشه.

سلام

.....مگه ارزونترین مانیتور درست و حسابی با پنل ips چنده؟؟؟؟؟؟

قبلا مانیتورهای S-IPS قیمتشون خیلی بالا بود... ولی الان مانیتورهای E-IPS و H-IPS اومدن که قیمت خیلی خوبی هم دارند مثل همین مدل ViewSonic یا Dell U2410 .
    در ضمن این نحوه پاسخدهی شما به سوالات در نوع خودش بینظیره....من واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم
    خواهش می کنم دوست عزیز

من تصمیم گرفتم همون viewsonic پیشنهادی شما رو بگیرم ...رفتم تو سایتش و دیدمش....خیلی هم خوشگله ...واقعا ممنونم ...ولی تو سایتش زده ips panel !!!!
    درسته این مانیتور از پنل E-IPS استفاده می کنه.

فقط اگه ممکنه بگید کجا میتونم پیداش کنم و با چه قیمتی ؟(آدرسشو حدودی بدید که تبلیغ نشه...من توی پایتخت یه دونه ویو سونیک هم ندیدم!!!)
    من درباره محل خرید اطلاعی ندارم ولی خب این تیپ مانیتورها معمولا راحت پیدا نمیشن.

اگه ممکنه responce time واقعیش رو هم بهم بگید......
    Respone Time واقعی قضیه ساده ای نیست چون حتی به نوع تصویری که پخش میشه هم بستگی داره ... ولی با توجه به پنلی که در این محصول ازش استفاده شده بدون شک شما به جز در بازیهای سریع چیزی رو احساس نخواهید کرد.

و اینکه آیا کارت گرافیکی میتونه تو طبیعی بودن رنگها تاثیر بذاره؟(آخه الان یه gf7100 دارم:43
    بله می تونه تاثیر داشته باشه (البته نه تاثیر خیلی محسوس)
    پیشنهاد می کنم کارت گرافیکتون رو عوض کنید، چون تقریبا هر برنامه گرافیکی فعلی GPU Accelerated شده و با تعویض کارت گرافیک کارایی سیستمتون در این نرم افزارها خیلی بالاتر میره.
    یه سوال دیگه هم داشتم ...اونم اینکه آیا میشه به یه کیس 2 تا مانیتور وصل کرد و با هر کودومش هم یه کار متفاوت انجام داد؟؟ (اینو برای این میپرسم چون نمیخوام وقتی wacom خریدم هی مجبور باشم جاشو با مانیتور عوض کنم...یعنی هی پورت مانیتورو بکشم و wacomo بزنم به جاش و بالعکس)
    بله مشکلی نیست. مثلا می تونید wacom رو بزنید به یک خروجی و با اون کار رو انجام بدید و با مانیتور خودتون مثلا یک Tutorial همزمان ببینید. من هم خودم از دو مانیتور استفاده می کنم.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درسته این مانیتور از پنل E-IPS استفاده می کنه.
    فرق e-ips با s-ips خیلی محسوسه؟

من درباره محل خرید اطلاعی ندارم ولی خب این تیپ مانیتورها معمولا راحت پیدا نمیشن.
    تو تهران پیدا میشه در کل؟؟؟؟

Respone Time واقعی قضیه ساده ای نیست چون حتی به نوع تصویری که پخش میشه هم بستگی داره ... ولی با توجه به پنلی که در این محصول ازش استفاده شده بدون شک شما به جز در بازیهای سریع چیزی رو احساس نخواهید کرد..
    توی فیلمهای full hd با صحنه های سریع و اکشن چطور؟...من شنیدم اگه رسپانس پایین باشه چشم درد میگیره موقع بازی و ....راستش توی سایتش اصلا عدد رسپانسشو پیدا نکردم...حالا در کل رسپانسش نسبت به 22500 سامسونگ چجوریه؟...به طور محسوسی پایینتره؟

بله مشکلی نیست. مثلا می تونید wacom رو بزنید به یک خروجی و با اون کار رو انجام بدید و با مانیتور خودتون مثلا یک Tutorial همزمان ببینید. من هم خودم از دو مانیتور استفاده می کنم.
    یعنی باید یه کارت گرافیکی بگیرم که 2 تا خروجی dvi داشته باشه؟
    Last edited by BRUSH; 31-01-2010 at 16:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فرق e-ips با s-ips خیلی محسوسه؟
    بستگی به استفاده کاربر داره ... ولی اختلاف کیفیتی خیلی محسوس نیست به خصوص برای کاربرهایی که سابقه کار با مانیتورهای حرفه ای رو زیاد نداشته باشند.

تو تهران پیدا میشه در کل؟؟؟؟
    دوست عزیز من خودم ایران نیستم برای همین نمی تونم نظر قطع بدم، بهتره جست و جو کنید ببینید چه شرکت هایی با این برند کار می کنند (یا کار می کردند) و ازشون مستقیما سوال کنید. افرادی هم که مرتب به خارج میرن اگه سراغ داشته باشید می تونند براتون تهیه کنند.

توی فیلمهای full hd با صحنه های سریع و اکشن چطور؟...من شنیدم اگه رسپانس پایین باشه چشم درد میگیره موقع بازی و ....راستش توی سایتش اصلا عدد رسپانسشو پیدا نکردم...حالا در کل رسپانسش نسبت به 22500 سامسونگ چجوریه؟...به طور محسوسی پایینتره؟
    Response Time این مدل 14 میلی ثانیه در مشخصاتش اومده که نسبت به مشخصاتش مناسب به نظر می رسه. در فیلم مشکلی نیست البته اگه حساسیت زیادی به خرج بدید شاید کمی Ghosting رو در صحنه های سریع احساس کنید. مسلما نسبت به 22500 سامسونگ Response Time ضعیف تری داره ولی نه اونقدر که محسوس باشه ... متاسفانه E-IPS ها کلا از نظر Response Time نسبت به S-IPS یا H-IPS ضعیف تر هستند که البته قیمت پایین ترشون هم این اختلاف رو توجیه می کنه.

یعنی باید یه کارت گرافیکی بگیرم که 2 تا خروجی dvi داشته باشه؟
    اجباری توی این کار نیست همون wacom ورودی VGA هم داره، ولی بله، لازمه کارت گرافیکتون دو تا خروجی تصویر داشته باشه که البته 99% کارتهای گرافیکی که توی چند سال اخیر تولید شدن این قابلیت رو دارند.

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •