تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون در باره آموزش طراحی بازیهای دو بعدی چیه؟

راي دهنده
7. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه حرف نداره

6 85.71%
  • من خودم بلدم با game maker بازی طراحی کنم.

1 14.29%
  • بی خودی وقتتو تلف نکن.

0 0%
صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 100

نام تاپيک: طراحي بازيهاي دوبعدي (فعلا دوبعدي) بدون نياز به كدنويسي

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واكنش هاي مهم رده main set2

Display a message : با اين واكنش شما مي توانيد يك پيغام در يك جعبه گفتگو نمايش دهيد. شما بسادگي پيغام را تايپ مي كنيد . اگر شما از علامت # در متن پيغام استفاده كنيد آن بصورت يك كاراكتر خط جديد ترجمه مي شود . ( از علامت #\ براي نشان دادن خود # استفاده كنيد ) . اگر متن با يك علامت نقل قول يا علامت نقل قول دو تايي شروع شود. به عنوان يك عبارت ( expression ) تفسير مي شود . براي اطلاعات بيشتر در مورد عبارت ها فصل بعدي را ملاحظه كنيد .

Show the game information : با اين واكنش شما پنجره اطلاعات بازي را ظاهر مي كنيد .

Restart the game : با اين واكنش شما بازي را از نوع آغاز مي كنيد .

End the game : با اين واكنش شما بازي رابه پايان مي رسانيد .

Save the game : با اين واكنش شما مي توانيد وضعيت كنوني بازي را ذخيره نماييد . شما نام فايل براي ذخيره را تعيين مي كنيد ( اين فايل در پوشه محل اجرا بازي ايجاد مي شود ) بعدا بازي مي تواند از واكنش بعدي آغاز شود. ( لطفا دقت کنید که تنها چیزهای ابتدایی بازی ذخیره می شوند. چیزهایی که به عنوان مثال عبارتند از صداهای کنونی که در حال اجراست و جنبه های حرفه ای مانند محتویات ساختار data و particles و غیره. )

Load the game : وضعیت بازی را از یک فایل بارگذاری می کند . شما نام فایل را تعیین می نمایید . اطمینان خاصل کنید که بازی ذخیره شده برای همین بازی است و یا نسخه یکسانی از Game Maker ایجاد شده باشد . در غیر اینصورت یک خطا رخ می دهد . (برای اینکه دقیقتر گفته باشیم بازی در ÷ایان لحظه کنونی بارگذاری می شود . ÷س تعدادی از واکنش ها بعد از این واکنش در بازی کنونی هنوز در حال اجرا هستند نه از بازی بار گذاری

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واکنش های رده control و drawing را نمی گذارم در عوض تمامی واکنش های score رو قرار میدم.

واکنش های score :

در اغلب بازی ها بازیکن دارای یک امتیاز خاص می باشد. همجنین اغلب بازی ها به بازیکن تعدادی جان میدهند. در آخر اغلب بازیکن ها دارای یک سلامتی خاص هستند. واکنش های ذیل کار کردن با امتیاز , خون و جان بازیکن را آسان نموده است.

Set the score : گیم میکر دارای یک مکانیزم امتیاز داخلی است. امتیاز معمولا درون عنوان پنجره نمایش داده می شود. شما می توانید از این واکنش برای تغییر امتیاز استفاده کنید. شما بسادگی مقدار جدیدی برای امتیاز فراهم می کنید. اغلب اوقات شما می خواهید چیزی را به امتیاز اضافه کنید در این حالت فعال نمودن جعبه چک Relative را فراموش نکنید.

If a score has a value : با این واکنش سوالی شما می توانید بررسی کنید که امتیاز به مقدار معینی رسیده است. شما مقدار و اینکه این مقدار باید بزرگتر کوچکتر یا مساوی امتیاز باشد را تعیین می نمایید.

Draw the value of score : با این واکنش شما می توانید مقدار امتیاز را در مکان معینی بر روی صفحه رسم نمایید. شما مکان و عنوان چیزی را که باید در سمت مقابل امتیاز قرار یگیرد را فراهم می کنید و امتیاز با فونت کنونی رسم می شود. این واکنش را تنها می توانید در رویداد drawing یک آبجکت استفاده کنید.

Display the highscore table : برای هر بازی ده امتیاز برتر نگه داری می شوند. این واکنش لیست highscore را نمایش می دهد. اگر امتیاز کنونی در بین ده امتیاز برتر باشد امتیاز جدید وارد می شود و بازیکن می تواند نام خود را تایپ کند. بنابراین شما ابتدا باید امتیاز را با واکنش قبلی اضافه کنید. شما میتوانید تصویر پس زمینه مورد استفاده را تعیین کنید و اینکه پنجره باید حاشیه داشته باشد کدام رنگ برای ورودی جدید و ورودی های دیگر باید انتخاب شود و اینکه کدام فونت استفاده شود.

Clear the highscore table : این واکنش جدول highscore ( بالاترین امتیازها ) را پاک میکند.
    Set the number of lives: گیم میکر همچنین دارای یک سیستم داخلی جان است. با این واکنش شما می توانید تعداد جان های باقیمانده را تغییر دهید. معمولا شما در ابتدای بازی آن را به مقداری مثل سه تنظیم می کنید و سپس بسته به آنچه که اتفاق می افتد آن را کاهش یا افزایش می دهید. اگر شما می خواهید تعداد جانها را اضافه یا کم نمایید فراموش نکنید جعبه چک Relative را فعال کنید. در لحظه ای که تعداد جانها به صفر برسد ( یا کوچکتر از صفر شود ) رویداد ((no more lives)) تولید می شود.

If lives is a value : با این واکنش سوالی شما می توانید اینکه تعداد جانها به مقدار مشخصی رسیده است را بررسی کنید. شما مقدار و اینکه تعداد جانها باید کوچکتر , بزرگتر یا مساوی این مقدار باشد را مشخص می کنید.

Draw the number of lives : شما می توانید با این واکنش تعداد جانها در یک مکان مشخصی بر روی صفحه ترسیم کرد. شما مکان و عنوانی که باید در جلوی تعداد جانها قرار بگیرد را فراهم می کنید. تعداد جانها با فونت کنونی ترسیم می شود. این واکنش تنها می تواند در رویداد drawing یک آبجکت استفاده شود.

Draw the lives as image : بیشتر از ترسیم تعداد جانهای باقیمانده بوسیله اعداد اغلب استفاده از تعدادی تصویر کوچک برای اینکار زیباتر است. این واکنش دقیقا همین کار را انجام می دهد. شما موقعیت و تصویری که در مکان مشخص شده تعداد جانها بصورت تصویر باید ترسیم گردد را تعیین می کنید. این واکنش تنها می تواند در رویداد drawing یک آبجکت استفاده شود.

Set the health : گیم میکر دارای یک سیستم داخلی health ( وضعیت سلامتی ) است. شما می توانید این واکنش را برای تغییر health استفاده نمایید. مقدار 100 سلامتی کامل را می رساند و صفر تمام شدن سلامتی را می رساند. شما بسادگی مقدار جدید را برای سلامتی فراهم می کنید. اغلب شما می خواهید مقداری را به سلامتی اضافه یا کم کنید. در این حالت فعال کردن Relative را فراموش نکنید. هنگامی که سلامتی کمتر یا مساوی صفر می شود یک رویداد out of health تولید می شود.

If a health is a value : با این واکنش سوالی شما می توانید رسیدن سلامتی به یک مقدار مشخص را بررسی نمایید. شما مقدار و اینکه سلامتی باید کمتر یا بیشتر یا مساوی این مقدار باشد را تعیین می کنید.

Draw the health bar : با این واکنش شما می توانید سلامتی را به شکل یک میله سلامتی یا helath bar ترسیم نمایید.هنگامی که سلامتی 100 است میله پر ترسیم میشود. هنگامی که به صفر برسد میله خالی است. شما مکان و سایز میله سلامتی و رنگ میله و پس زمینه میله را تعیین می کنید.

Set the window caption : معمولا در عنوان پنجره نام room و امتیاز بازی نمایش داده میشود. با این واکنش شما می توانید آن را تغییر دهید. شما می توانید که نمایش امتیاز , جانها , سلامتی و عنوان هر یک از این موارد را تعیین نمایید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب حالا بالاخره به قسمت پایانی می رسیم

ایجاد یک روم در بازی :
    برای ایجاد یک روم از نوار ابزار آیکون add a room رو انتخاب کنید با این کار یک اتاق خالی برای قرار دادن آبجکت ها و تصاویر پس زمینه بوجود می آید . در برگه objects قسمت پایین این پنجره سمت چپ شما می توانید نام آبجکت خود را از لیست شناور انتخاب کنید و بعد با یک کلیلک آنها را در روم قرار دهید با کلیلک راست آبجکت یا در واقع نمونه ای از آّبجکت که در روم قرار دادید را می توانید حذف کنید . مکانی که شما آبجکت را در روم قرار می دهید تحت شبکه خطوطی است که می بینید برای قرار دادن دقیقتر نمونه های خود بر روی روم شما می توانید این شبکه ها را با دستکاری در قسمت بالای پنجره کوچکتر یا بزرگتر کنید و یا با دکمه ای که شکل شبکه دارد آن را مرئی و نا مرنی کنید.

در برگه setting شما می توانید سرعت روم بر حسب فریم بر ثانیه و اندازه روم و عنوان آن را تعیین کنید.

در برگه backgrounds شما می توانید تصویر پس زمینه خود را از منوی شناور انتخاب کنید تا به روم اضافه شود دقت کنید که حتما گزینه visible when room starts را فعال کنید تا در بازی این پس زمینه را مشاهده کنید. در قسمت همچنین می توانید رنگ پس زمینه روم را در صورت عدم استفاده از بک گراند تعیین کنید.

بعد از اینکه نمونه های آبجکت های خود را در روم در مکانی مناسب قرار دادید می توانید دکمه run game را در نوار ابزار کلیک کنید تا بازی اجرا شود حال از بازی خود لذت ببرید . دکمه قرمز که در پهلوی این دکمه است هم برای اجرای بازی در حالت debug mode است که برای خطا یابی بازی بسیار مفید است .

اینهم از آخرین آموزش مقدماتی game maker حالا می تونید با خیال راحت به سراغ آموزش های که برای بازی های مختلف داده شده در سایت پرشین دیسانر بروید و همچنین طراحی اولین بازی رو که محسن عزیز گذاشتند رو بخونید و درک کنید.

تمامی مطالب گفته شده متعلق به خودم است و این مطالب از ترجمه ویرایش نشده mark overmas که سازنده و طراح این نرم افزار است بصورت گزیده نوشته شده و قراره که تا 2 -3 ماه دیگه کتاب اون منتشر بشه . نظرتون چیه؟

از حالا به بعد مشکلات نظرات و پیشنهادات خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید تا به اونها جواب بدم. بزودی سورس دو بازی که قبلا گذاشتم رو هم آپلود می کنم. پس حتما نظر یادتون نره ....

موفق باشید..

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

1

نقل قول نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
    بزودی سورس دو بازی که قبلا گذاشتم رو هم آپلود می کنم.
    موفق باشید..
    منظورت از 2 تا بازي قبلا گذاشتي چيه....اگه منظورت انتقال نخودي هست كه خيلي ممنون ميشم كه سورسشو
    بزاري...راستي تاحالا هيچ جا نديدم به اين واضحي مطالب رو بيان كنن ....واقعا ازت ممنونم!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط KoNjKaV
    منظورت از 2 تا بازي قبلا گذاشتي چيه....اگه منظورت انتقال نخودي هست كه خيلي ممنون ميشم كه سورسشو
    بزاري...:
    سورس هر دو شونو اپلود كردم اينم لينكش :

سورس نخودی با حجم 370kb : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سورس مهاجمان با حجم 196kb : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول نوشته شده توسط KoNjKaV
    راستي تاحالا هيچ جا نديدم به اين واضحي مطالب رو بيان كنن ....واقعا ازت ممنونم! :rolleye
    قابلي نداره . ما اينيم ديگه.

---------------------------------------------
    ببینم کي می تونه این دوتایی رو که سورسشو گذاشتم تکمیل کنه و بازی رو جالب تر کنه .......

در ضمن شايد در درك بازي انتقام نخودي مشكل داشته باشيد به همين مناسبت شايد من بزودي آموزش ساخت بازيهاي platform رو به همراه مثال در اینجا قرار بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

12 ما ارادت داريم قربان

سلام
    Pop جان من دارم بازيهاتو دانلود مي كنم . بعد از اجراشون يه پست ديگه ميدم . اگه كارهات خوب بودن يه
    معذرت خواهي به شما بدهكار خواهم بود . در ضمن يكي ديگه از بر و بچ سايت يك بازي به نام نخودي ساخته
    بود .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

12 متاسفم

سلام
    من بازيهاتون رو اجرا كردم . متاسفانه به نظر من وقت تلف كردنه . ولي اگه دوست دارين همين طوري پيش برين
    من يك پيشنهاد داشتم . بازيهاي دو بعدي حداقل سه لايه تصوير در پشت زمينه خود دارند . بازيهاي سگا 5 لايه تصوير
    براي پشت زمينه استفاه مي كردند . بازيهاي شما فقط يك لايه در پشت زمينه داره كه من پيشنهاد ميكنم بررسي
    كنيد . اميدوارم كه موفق باشيد.
    Last edited by mehdi_bjt; 01-04-2006 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازيهاتون رو اجرا كردم . متاسفانه به نظر من وقت تلف كردنه
    خوب شما وقتتو بيخودي اينجا تلف نكن. (شوخي كردم)

بازيهاي دو بعدي حداقل سه لايه تصوير در پشت زمينه خود دارند . بازيهاي سگا 5 لايه تصوير
    براي پشت زمينه استفاه مي كردند . بازيهاي شما فقط يك لايه در پشت زمينه داره كه من پيشنهاد ميكنم بررسي
    كنيد .
    5 لايه !!! با اينهمه لايه چي كار ميكرده ؟؟؟ من تا حالا با سه لايه كار كردم از اون براي حركت دادن به ابرها استفاده كردم ولي ديگه 5 لايه خيلي زياده تازه وقتي استفاده نداره چرا بايد استفاده كنم؟؟؟

در ضمن يكي ديگه از بر و بچ سايت يك بازي به نام نخودي ساخته
    بود .
    ايشون قرار بود بازي را اپلود كنند ولي خبري نشد خوب من هم از ايدش تنها استفاده كردم اشکالی داره ؟ گرچه اگه آپلود كنه سورسش قراره vb باشه یعنی کلا با vb طراحی شده نه با gameMaker.

اگه كارهات خوب بودن يه
    معذرت خواهي به شما بدهكار خواهم بود
    شما نخودی که با game maker ساخته شده رو با C++ تو یه هفته بساز اونوقت من از شما معذرت خواهی می کنم.گرچه فکر کنم تو 666 هفته هم نتونی بسازیش

یه نگاهی هم به اون بازی استراتژی که با game maker ساخته شده و لینکش رو کنجکاو عزیز گذاشته نگاهی بنداز . اگه این game maker نبود عمرا چنین بازی ساخته می شد. انسان باید از تکنولوژِی روز استفاده کنه دوست من. مثل این می مونه که شما بخوای برای ساخت یک برنامه حسابداری از اسمبلی به جای زبان های روز تحت ویندوز استفاده کنی چون که مثلا سطح دسترسی قوی تر به سخت افزار داره معملومه که غیر ممکن میشه.
    Last edited by Prince_ of _Persia; 02-04-2006 at 07:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

12 فعلا اينو داشته باش

سلام
    اين بازي رو پارسال نوشتم . 2 ماه وقت برده . چون خيلي آماتور بودم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdi_bjt; 02-04-2006 at 09:01.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

12 666 هفته

سلام
    من دارم يك Engine براي بازيهاي Platform Scroller كه سبك بازيهاي مثل Mario رو شامل ميشه مي نويسم . 2
    ماه ديگه تموم ميشه ولي با اين Engine مي تونم 10 بازي رو در عرض يك ماه توليد كنم . وقتي يكيشون آماده شد
    لينكشو ميزارم توي اين تاپيك تا بچه ها قضاوت كنن .
    Last edited by mehdi_bjt; 02-04-2006 at 08:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •