تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: مشکل جدید---فوری فوری--کمک کمک کمک

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.اون قسمتی که افزایش دما رو در نرم افزار pc wizard نشون میداد رو یکی از دوستان میگه دمای NorthBridge هست که این نرم افزار اشتباها مادربورد میزنه.حالا مشکل چیه؟یعنی اون قسمت که گفتم در 10 ثانیه 10 درجه بیشتر میشه NorthBridge هست.

حالا با یک نرم افزار بهتر تست میکنم دماها رو.

ببینید وقتی سیستم رو روشن میکنم در آخرین خط بعد از شناسایی سخت افزارها میزنه :
    amd data change update new data to dmi
    آخر این عبارت هم علامت تعجب میزنه.

این پیام میگه مادربورد رو آپدیت کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

لطفا آموزش کامل آپدیت بایوس با usb flash و از طریق Qflash رو بگید.فلاپی درایو ندارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition که دوستان در فروم دیگه ای پیشنهاد دادند دماها رو تست کردم :
    سی پی یو 38
    مادربورد 31
    هارد 31
    گرافیک بین 36 تا 38 در نوسان

و اون دمای 78 رو هم معلون نشد که چی هست .چون فقط این 4 تا دما رو میزنه.

دقت این نرم افزار بالاست چون دمای سی پی یو و مادربورد رو عین خود بایوس سیستم میزنه.

من یکبار دیگه با اون prime 95 تست کردم که هون لحظه اول سیستم خودش ریست شد.

باز میگید مادربورد مشکل داره؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دماهای سیستم شما کاملا نرمال هستند و هیچ ممشکلی ندارن

شما اول بایاس را آپدیت کن اگه نشد برد مشکل داره نحوه بروزرسانی بایاس ساده هست

اول روی مادربرد را نگاه می کنی و REV مادربرد را که با رنگ سفید روش نوشته می خونی
    میری به سایت گیگاب بایت لینک زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل مادربرد را از طریق دو منوی وسط انتخاب میکنی و در صفحه بعد (البته اول باید REV مادربرد را که قبلا خوندی از بین دو گزینه 0 و 1 انتخاب کنی) آپدیت را دانلود می کنی

فایل آپدیت بایاس را دانلود می کنی و روی فلش ذخیره میکنی و بعد وارد SETUP بایاس میشی و در قیمت FLASH UPDATE گزینه داخل فلش را انتخاب می کنی و آپدیت میشه

به همین سادگی

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.من با نرم افزار prime 95 که تست میکردم میزاشتم روی گزینه سوم و اوکی رو میزدم که هم سی پی یو و هم رم تحت فشار قرار میگرفتن و سیستم هنگ میکرد.

ولی این دفعه گذاشتم روی گزینه اول که فقط سی پی یو زیر فشار قرار بگیره.سیستم دیگه هنک یا ریست نشد ولی :
    هر دو ثانیه 1 درجه به دمای سی پی یو اضافه میشد.به طوری که در 10 ثانیه 5 درجه اضافه میشد شاید هم بیشتر.

به همین دلیل وقع نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید و بوق هشدار میزد.

حالا مشکل این چیه؟باز به مادربود شک دارین؟
    فکر میکنم وقتی سی پی یو و رم 100 درصد زیر فشار هستند هنک کردن طبیعی باشه.چون ویدوز اکس پی من روی دسکتاپ درجه های اینارو داره.مثل ویستا.و هر دو میرن روی 100 درصد.

ببخشید که سر همتون رو در میارم
    Last edited by mehr1362; 03-12-2009 at 19:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما با آپدیت بایاس به احتمال زیاد مشکل حل میشه

افزایش دمای سی پی یو هم در این برنامه طبیعی هست چون هر 4 هسته را 100% به کار می گیره و تحت فشار میذاره

اگه برای سی پی یو هنگ نکرد پس مشکل از سی پی یو نیست(اینو قبلا هم گفتم)

شما می تونی با انتخاب یکی از گزینه ها فشار را فقط به رم بیاری که احتمالا مربوط به همین قسمت هم میشه که بدلیل عدم هماهنگی رم با مادربرد هست که با آپدیت بایاس مشکل حل میشه

8. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.یک سوال کلی :
    من دما ها رو که با نرم افزار چک میکنم 4 تا دما بیشتر نمیده.(نرم افزار آخری)
    سی پی یو--هارد--گرافیک--مادربورد

که همگی نرمال هستند.یک سیستم به غیر از این ها فقط دو قطعه اصلی دیگه داره که باید حتما باشند.
    1. رم
    2 پاور

و اون دمای 78 درجه که مشخص هست مال رم نیست.پاور رو هم که خیلی ها میگند سنسور نداره که...

من میخوام بدونم مادربورد غیر از 1 دما که دیگه دمای خاصی نداره؟داره؟

یک دمای کلی داره..درسته؟

اگر اینطوری باشه مادربورد مشکلی نداره غیر از ناهمخوانی با رم.
    رم های سیستم سوپر تالنت هستند که هتسینک داره.

3 مدل رم 2 گیک رو خود سایت گیگا معرفی کرده که من چون تهران نیستم گیر نیاودم و خوب به اجبار اینارو خریدم.
    البته کینگ مکس هم بود که من انتخابش نکردم.نمیدونم اشتباه کردم یا نه؟

حالا با همه این اوصاف شما میگی بیخیال اون 78 بشم که معلوم نیست چیه؟و با سیستم کار کنم یا باز پیگیر باشم؟

غیر از اون میمونه اون پیغام dmi که نمی دونم چرا میاد.
    میدونم بیخیال این هم بشم یا نه؟به قول شما آپدیت کنم بایوس رو.

در مورد مادربورد بگم که : بعد از 3 ساعت کار کردن از برق کشیدم بیرون و دستم رو به نقاط مختلف اون گذاشتم.و جاهای فلزیش.
    خنک خنک بود.انگار که اصلا کار نمیکرده.
    حالا نمیدونم مادربورد مگه چند تا درجه داره؟

یک سوال دیگه : تنظیمات بایوس به صورت دیفالت هستند.غیر از هشدار سی پی یو.

من باید متناسب با قطعاتم تنطیمات بایوس رو عوض کنم ؟ یا نه همینطوری کار کنم؟

ممنون از شما که پیگیر هستی و کمکم میکنی.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یکی میگه اون دما یا مال mosfet ها هست یا northbridge...حالا این دو قسمت کجای مادربورد هستند و اگر یکی از اینها باشه و من بیخیال بشم و باسیستم کار کنم مشکلی پیش میاد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب اول تشکر از شما

اون دمای 78 درجه مال هرجا باشه مربوط به پاور رم و سی پی یو و مادربرد نیست شاید می گم شاید مربوط به گرافیک باشه

در مورد مشکل شما قبلا هم گفتم اشکال از بایاس هست شما یا خودت بایاس را آپدیت کن یا ببر نمایندگی مجانی این کار را براتون انجام میدن

در مورد عدم هماهنگی رم با مادربرد یک کار دیگه هم میشه کرد و اون اینکه زمانبندی دقیق رم را از روی ماژول بخونید و اون را بصورت دستی از درون بایاس وارد کنید (یعنی رم را از حالت اتوماتیک خارج کنید و روی مقدار دستی قرار بدید)

در مورد بی خیال شدن این مشکل هم بستگی به خود شما داره اگه موقع اجرای نرم افزار ها اذیت نکنه که مشکلی نیست ولی اگه من جای شما بودم پیگیری می کردم و بی خیال نمی شدم چون پول بابتش دادی

اون 78 درجه هم به هیچ کدام از قسمتهای مادربرد نمی خوره چون واقعا زیاد هست و برای برد غیر قابل تحمل هست و فقط شاید مربوط به گرافیک باشه که برای اون نرماله

شما وقتی سیستم روشن هست دستت را به هیتسینگ گرافیک بزن ببین دماش چقدره اگه همین حدود بود مربوط به همونه

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خوب اول تشکر از شما

اون دمای 78 درجه مال هرجا باشه مربوط به پاور رم و سی پی یو و مادربرد نیست شاید می گم شاید مربوط به گرافیک باشه

در مورد مشکل شما قبلا هم گفتم اشکال از بایاس هست شما یا خودت بایاس را آپدیت کن یا ببر نمایندگی مجانی این کار را براتون انجام میدن

در مورد عدم هماهنگی رم با مادربرد یک کار دیگه هم میشه کرد و اون اینکه زمانبندی دقیق رم را از روی ماژول بخونید و اون را بصورت دستی از درون بایاس وارد کنید (یعنی رم را از حالت اتوماتیک خارج کنید و روی مقدار دستی قرار بدید)

در مورد بی خیال شدن این مشکل هم بستگی به خود شما داره اگه موقع اجرای نرم افزار ها اذیت نکنه که مشکلی نیست ولی اگه من جای شما بودم پیگیری می کردم و بی خیال نمی شدم چون پول بابتش دادی

اون 78 درجه هم به هیچ کدام از قسمتهای مادربرد نمی خوره چون واقعا زیاد هست و برای برد غیر قابل تحمل هست و فقط شاید مربوط به گرافیک باشه که برای اون نرماله

شما وقتی سیستم روشن هست دستت را به هیتسینگ گرافیک بزن ببین دماش چقدره اگه همین حدود بود مربوط به همونه
    سلام.پس شما به یقین میگید که اون دما مال مادربورد نیست؟100 درصد ؟
    فکر نکنم گرافیک باشه چون 4 تا نرم افزاری که دیدم گرافیک رو جدا و همراه با نام مدلش مینویسن که در حالت عادی بین 34 تا 38 هست ولی باز چک میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •