تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 59

نام تاپيک: مشکلات روانی بدی دارم ...خیلی افسردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

چرا گردن ارث و ... میندازی ؟
    این مشکل هدیه اجتماعه
    عزيز من ثابت شده كه بيماري هاي رواني كه پدر و مادر داشتن به فرزندشون هم منتقل ميشه

تاثیر این قرصا به خاطر آمفتامین هست که یک نوع ماده اعتیاد آوره و ترک کردنش بسیار سخته.
    اينو اينجا گفتي ولي جايي ديگه نگو چون جك سال ميشه

2. 2 کاربر از milad_badboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

عزيز من ثابت شده كه بيماري هاي رواني كه پدر و مادر داشتن به فرزندشون هم منتقل ميشه

اينو اينجا گفتي ولي جايي ديگه نگو چون جك سال ميشه

عجب نکنه شما ثابت کردی ؟
    شما که اطلاعاتی نداری لطف کن و نیا واسه مردم نسخه بپیچی.
    دکتر بوالهری پدر روان پزشکی ایران همیشه می گفت تا مریض رو نبینم و چند جلسه باهاش صحبت نکنم و مشکلاتشو نشنوم واسه هیچ کی حتی 1 دونه قرص تجویز نمی کنم.بعد شمایی که هیچ سر رشته ای از روان شناسی نداری و هیچ اطلاعی از اختلالات روانی نداری اومدی اینجا واسه ملت نسخه می پیچی ؟
    این کارت منو یاد این پیرزنای تو روضه ها میندازه که واسه همدیگه نسخه می پیچن.
    یارو کمرش درد می کنه پیر زنه میگه ننه جون برو فلان قرصو بخور.

اصلا شما می دونی آمفتامین چیه ؟ که حرف منو جک دونستی.
    من خودم 4 واحد فارماکولوژی پاس کردم و خیلی بیشتر از شما اطلاعات دارویی دارم.
    اصلا من بی اطلاع شما که سواد داری برو یه سرچ کوچیک کن ببین قرص های اعصاب که واسه رفع استرس و شادی تجویز می شن چه ترکیباتی دارن.
    امفتامین یک ماده شادی آوره که این قرص های به قول دوستان اکس رو با اون تولید می کنن.
    هیچ فکر کردی چرا قرص های اعصاب رو حتی اگه خودت رو بکشی داروخانه بدون نسخه نمیده ؟
    دلیلش وجود همون آمفتامینه.که یک نوع ماده اعتیاد آوره.
    خواهشا اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا از دیگران ایراد بگیر.

4. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

دوست عزيز چرا اطلاعات غلط ميدي؟ دارو درماني به همراه تلقين درماني بهترين راه درمانه
    منظورش عوارضی بود که مخصوصا واسه معده داره و درست هم گفت.

در تأیید این سخن: http://www.khabaronline.ir/news-12067.aspx

اصلا شما می دونی آمفتامین چیه ؟ که حرف منو جک دونستی.
    من خودم 4 واحد فارماکولوژی پاس کردم و خیلی بیشتر از شما اطلاعات دارویی دارم.
    اصلا من بی اطلاع شما که سواد داری برو یه سرچ کوچیک کن ببین قرص های اعصاب که واسه رفع استرس و شادی تجویز می شن چه ترکیباتی دارن.
    امفتامین یک ماده شادی آوره که این قرص های به قول دوستان اکس رو با اون تولید می کنن.
    هیچ فکر کردی چرا قرص های اعصاب رو حتی اگه خودت رو بکشی داروخانه بدون نسخه نمیده ؟
    دلیلش وجود همون آمفتامینه.که یک نوع ماده اعتیاد آوره.
    خواهشا اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا از دیگران ایراد بگیر.
    یعنی تمام داروهای تجویزی برای درمان افسردگی دارای ترکیبات آمفتامین‌دار هستند؟
    پس این بابا چی می‌گه اینجا؟: http://www.salamatnews.com/ViewNews.aspx?ID=14994&cat=10

Last edited by Balrog; 23-11-2009 at 04:22.

6. این کاربر از Balrog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دقیقا همین مشکلو من دارم از زمانی که کاربر با اسم alone_boyباهام قهر کرده و اصلا علتی نمیبینم
    نمیدونم واسه چی قهر کرده
    اگه میشه شما هم بیا میان جگری بکن مارو آشتی بده
    اینم آدرسش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منظورش عوارضی بود که مخصوصا واسه معده داره و درست هم گفت.

در تأیید این سخن: http://www.khabaronline.ir/news-12067.aspx
    عزیز دل بیماری این دوستمون پانیکه.
    نه اسکیزوفرنی.
    پانیک ارثیه ؟ (منبع موثق بزارید که پانیک ارثیه).
    بیشتر بیماری های روانی با افسردگی همراه هستن.

کد:

همه نه اما بیشترشون که برای درمان افسردگی بکار میرن دارای این ماده هستن که یک ماده شادی آور کاذبه.
    Last edited by free_touch; 23-11-2009 at 00:18.

9. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

البته من در زمینه روانشناسی و پزشکی اطلاعاتی ندارم و فقط به عنوان یک فرد عادی راهنمایی هایی که به ذهنم میرسه میگم.

برای مشکل وسواس:
    شما چندبار بعد از خواب پتو رو به اون شکلی که وسواس داری تا نکن، اصلا جمعش نکن و بذار مچاله همونجا افتاده باشه.
    لباس هات رو به اون شیوه مرتب نکن(حتی مرتبشون نکن).
    هربار هم که به فکرت میرسه که مرتبش کنی جلوی خودت رو بگیر.
    بذار اونجا باشن و ببین چی میشه؟
    مطمئن باش هیچی نمیشه. واقعا هیچ اتفاقی نمی افته. نه زمین از حرکت می ایسته، نه زندگیت دچار مشکل میشه.
    این کار رو بکن. اول سخته ولی یه مدت که اینطور رفتار کنی میبینی که چه بی اهمیت بوده. و فکر کنم بتونی وسواست رو کنار بذاری.

برای مشکل خجالتی بودن:
    بنظرم یکی از عواملی که باعث تشدیدش شده اینه که مدرسه رو ادامه ندادین. یکی از مهمترین فایده مدرسه اینه که آدم دوست پیدا میکنه و با دیگران معاشرت میکنه. اینکه مدرسه نرید و کار نکنید، نتیجش اینه که صبح تا شب گوشه خونه بشینید و خودخوری کنید و روح و روان خودتون رو داغون کنید.

این راه رو برای حلش امتحان کنید، فکر میکنم موثر باشه:
    سعی کنید با یه نفر دوست بشید، مثلا پسر همسایه یا پسرخاله. اوایل با اون فقط وقتایی باشید که تنها خودش هست. وقتی یکی دو ماه گذشت و کاملا که با هم دوست شدین، حالا سعی کنید که وقتی اون پیش دوستای دیگرش میره(البته عدشون زیاد نباشه مثلا 2 نفر دیگه) شما هم همراهش باشید. اینطوری دیگه در اون جمع کمتر احساس غریبگی میکنید. اوایل میتونید بیشتر با همون دوستتون صحبت کنید و فقط حضور در جمع رو تجربه کنید اما سعی کنید کمی هم با اون افراد جدید هم حرف بزنید و در صحبت ها شرکت کنید.
    اینطوری کم کم ترستون از حضور در جمع از بین میره.

یه راه دیگه هم اینکه، بعد از اینکه در پیسیورلد دوست پیدا کردین از یک دو نفرشون شماره تلفن بگیرید و گه گداری زنگ بزنید و تلفنی صحبت کنید و بعدا اگر امکان داشت قرار حضوری

*درس رو هم حتما ادامه بدین.حداقل تا دیپلم. اگر فکر می کنید احتمال داره دانشگاه نرید شاید رفتن به رشته فنی حرفه ای مناسب تر باشه. این مورد خیلی مهمه هم برای از بین رفتن خجالت و هم برای آیندتون.

* مطالعه برخی کتاب ها مثل کتاب های دیل کارنگی و لئوبوسکالیا و... هم میتونه مفید باشه.مثلا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* ورزش هم که دوستان توصیه کردن خیلی خوبه برای از بین بردن افسردگی. بویژه اگر ورزش گروهی باشه مثلا فوتبال و...

* همونطور که جناب Balrog گفتن، از آهنگ های ایرانی دوری کنید بوِیژه آهنگ های غمگین. آهنگ های خارجی چون احتمالا کمتر متوجه متن ترانه میشید کمتر ذهنتون رو درگیر میکنن.
    از آهنگ های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.

* مرتبا به خودتون نگید که من افسردم، آینده ندارم و بدبختم و... حال خودتون رو بدتر نکنید. البته منظورم این نیست که هیچ مشکلی ندارید و از همت و تلاش بیفتید و بذارید این وضع ادامه پیدا کنه. آره اوضاعتون خوب نیست، اما اگر بخواید به خودتون تلقین کنید بدتر و منفعلتر میشید.
    من تقریبا هرکسی رو میبینم، مشکلاتی و به تبع اون درجاتی از اضطراب و افسردگی داره حالا نه به شدت شما.

امیدوارم که روزی بیای و خبر بهتر شدنت رو به ما بدی

11. 6 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باید یک دفعه ای ترکش کنی؟
    تو دنیا به چه چیزی خیلی علاقه داری؟!

من پست 36
    پست GIta رو تایید می کنم!

13. این کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

عزیز دل بیماری این دوستمون پانیکه.
    نه اسکیزوفرنی.
    پانیک ارثیه ؟ (منبع موثق بزارید که پانیک ارثیه).
    بیشتر بیماری های روانی با افسردگی همراه هستن.
    البته بنده در این امور تخصصی ندارم، ولی شما با اطمینان زیاد از حد و غیر دقیق صحبت نمی‌کنی؟!
    به نظر نمی‌رسه مشکلات ایشون ناشی از این عارضه باشه. یا حداقل فقط ناشی از این یک قلم نیست.
    ضمنا در اون خبر گفته نشده فقط اسکیزوفرنی می‌تونه ارثی باشه، بلکه به طور کل از افسردگی اسم آورده.

موثقات:
    http://www.newscientist.com/article/dn1185-genetic-basis-for-panic-attacks-revealed.html
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18412108
    http://www.neurotransmitter.net/panicgenetic.html

برای آشنایی دوستان با پانیک:
    http://tinyurl.com/yevvcf4

Last edited by Balrog; 23-11-2009 at 07:38.

15. این کاربر از Balrog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

البته بنده در این امور تخصصی ندارم، ولی شما با اطمینان زیاد از حد و غیر دقیق صحبت نمی‌کنی؟!
    به نظر نمی‌رسه مشکلات ایشون ناشی از این عارضه باشه. یا حداقل فقط ناشی از این یک قلم نیست.
    ضمنا در اون خبر گفته نشده فقط اسکیزوفرنی می‌تونه ارثی باشه، بلکه به طور کل از افسردگی اسم آورده.

موثقات:
    http://www.newscientist.com/article/dn1185-genetic-basis-for-panic-attacks-revealed.html
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18412108
    http://www.neurotransmitter.net/panicgenetic.html

برای آشنایی دوستان با پانیک:
    http://tinyurl.com/yevvcf4

بحث کردن بی فایدس.
    بنده ادعای تخصص ندارم.
    اینایی هم که گفتم شنید هام و تجربه ای بوده(تجربه خودم و یکی از دوستانم).
    شما که در این امور تخصص ندارید از کجا میگید حرف من غیر دقیقه ؟
    بنده هم عرض کردم.چه شیزوفرنی چه وسواس ذهنی چه پانیک و....(اکثر بیماری های روانی) با افسردگی همراه هستن.
    به هر حال اینجا امدیم تا به دوستمون کمک کنیم نه کلکل.

17. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین داداش سعید گل...من نمیخوام بگم دقیقا مثل شما هستم یا چیزی شبیه اون
    ولی فقط من و شما نیستیم که افسرده ایم ، زیر سایه ی شرایط حاکم درصد بالایی از مردم دچارش هستند...گرچه هرکسی جرات اقرار کردن بهش رو نداره ( من از این جهت شما رو تحسین میکنم )
    کشور ایران یکی از افسرده ترین کشورهای دنیاست...متن زیر رو بخون...گرچه به نظر من در خوشبینانه ترین حالت ممکن هم اوضاع خیلی حادتر از این است :
    مسئولين حكومت "تعداد بیماران روحی، روانی و افسرده ایران را 15 میلیون نفر اعلام داشته اند و از طرفی دیگر جمعیت افراد افسرده را حدود 10 تا 12 درصد کل جمعیت کشور ذکر کرده اند. افسردگی طی سال های اخیر در کشور افزايش يافته است، بطوری که هم اکنون سن افسردگی از 27 سال به 17 سال رسیده است و اگر برنامه ریزی دقیق و مناسبی برای کاهش تنش های اجتماعی صورت نگیرد، باید منتظر افزایش روند روز افزون افسردگی به ویژه در میان نسل جوان بود. مهمترين دلایل افسردگی در ميان جوانان فقر، خشونت های اجتماعی، خشونت در چهار چوب خانواده، بیکاری، طلاق، احساس فقدان آینده روشن، اعتیاد، عدم احساس آزادی، سرخوردگی های اجتماعی، فحشا، گرانی، تبعیض، رعایت نشدن حقوق شهروندي، آگاه نبودن از حقوق خود و ......می باشند "
    متن کامل رو از اینجا میتونید بخونید که آمار جالب و البته ناراحت کننده ای داره...:
    کد:
    گذشته از این ، واقعا پزشکهایی هستند که تو کارشون خبره اند...من خودم یک بار پیش یک خانم دکتری رفتم کارش خیلی خیلی عالی بود
    فقط ویزیتش انقدر زیاد بود ( 25 تومن ) که ترجیح دادم یا افسرده بمونم یا بدون دکتر خوب بشم : دی
    ولی جدا آدم یه وقتا زیر این آسمون آبی یه صحنه های سیاه و سفیدی میبینه که مشکلات خودش رو فراموش میکنه...من خودم هنوز خوب نشدم و هر روز دم غروب حالم خراب میشه اما بازم میگم خدایا شکرت...جای فلان کس بودم چی ؟

19. 2 کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •