پیشنهاد من سامسونگ مدل LA32B350 با قیمت 650
البته اگه بتونی مدل LA32B470
را بگیری خیلی بهتر ه قیمت 740
پیشنهاد من سامسونگ مدل LA32B350 با قیمت 650
البته اگه بتونی مدل LA32B470
را بگیری خیلی بهتر ه قیمت 740
همين الان رفتم نمايندگي شماره 1 پاناسونيك تو شريعتي پرسيدم V10 كي مياد. گفت پارتمون تازه امروز اومده توش نبوده. پارت بعدي 45 روز ديگه مياد كه شايد تو اون باشه شايد نباشه.
نمایندگی کارش فروش محصول و درصد گرفتن استنوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد کننده محصولات پاناسونیک شرکت بانیان هست,وظیفه واردات بر عهده این شرکت هست
حرف فروشندگان ایرانی هم حرف نیست این دوستان تا 3 هفته پیش نمی دونستن v10 چی هست و دو ماه پیش مدل g10 رو بهشون می گفتی عرضه شده یا خیر طوری نگاه می کردن و می گفتن همچین مدلی نیست از کجا دیدی و.. ! در حالی که چند روز بعد در ایران عرضه شد.
در مورد عرضه با بانیان باید تماس گرفته بشه ,که ظاهرا این شرکت هفته دیگه رو زمان عرضه این مدل ذکر کرده .
مهم عرضه این محصول به خاورمیانه بود که حدود دو هقته است صورت گفته ,
طبق روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک برای خاورمیانه و آسیا , پس از معرفی در سایت خاورمیانه حداکثر 3 هفته بعد در ایران قابل خرید هست , حدود دو هفته ای هم هست وارد دبی شده .
Last edited by Ami R 940; 28-10-2009 at 19:54.
گيج كه مي زدن شديد. اول يكيشون اومد مي گفت اين مدل كه قديميه جمع شده. بعد بزرگترش اومد اونجوري بهم گفت.
سلام
قربونت اقا چشات قشنگ میبینه![]()
امروز زنگ زدم شرکت بانیان در مورد v10. گفتن فعلا نمیاد.
کاملآ تایید میشه![]()
V10 روهم دارن نصف امكاناتشو ميپرونن تا تبديل به مدل آسيايي بشه تا بفرستن واسمون . عزيزان در تبديل به مدل آسيايي و كم كردن امكانات بايد سرعتشون بالا رفته باشه چون تجربه قبلي دارن اما ظاهرا هنوز نشده !!!
Last edited by SuffEr; 01-11-2009 at 13:20.
فقط LG 42 LH500
lg lh500 42 از هم رده و هم قيمتهاي خود چه سوني و سامسونگ و پاناسونيك و...... يه سرو گردن بالاتره...
200hz.....زمان پاسخگويي 2.7 ms......منو و تلتكست فارسي....پخش تصاوير 24-30 فرم بر ثانيه....پنل درجهA... صدا و تصوير عالي......پنل 10 بيت....usb2.....كم مصرف.....طراحي بي نظير.....hdmi 1.3....پايه رو ميزي متحرك....انواع خروجي و ورودي ....تقويت كننده تصاوير دريافتي داخلي....منو بسيار ساده ولي كارامد.....
تو سايتها اگه رفته باشيد(lh50) جزو پنج ال سي دي 42 اينچ دنيا است حتي در مقايسه با ال اي دي ها....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)