نگفتین که بعد از بازی چه شعارهایی میدادند؟
بابا بگین ما هم بشنویم
تبانی بود
تبانی نبود
نمیدانم !
نگفتین که بعد از بازی چه شعارهایی میدادند؟
بابا بگین ما هم بشنویم
جاش اينجا نيست كه گفته بشه دوست عزيز ، كمي b-b-c ببينيد هرشب خيلي خوبه !
سلام
bbc رو وللش من اخبارش رو قبول ندارم -------------- رو بچسب (تنها فروم ایرانی با بحث آزاد سیاسی)
--------
خونه ما تقریبا نزدیک خونه مجید جلالیه ... من امروز به شخصه باهاش صحبت کردم در مورد مسائل مختلف
دربی و ازجمله تبانی .. ایشون معتقد بود که تبانی نشده .. مردم بدبین شدن و حق هم دارن چون خیلی عجیبه
میگفت علت اصلی تبانی برمیگرده به تصمیمات فنی .. هردو مربی به دلیل اهمیت بازی هدف اصلیشون نباختن بود
مثلا وقتی ss گل میخوره با تمام قوا حمله میکنه ولی بعد دوباره آروم بازی میکنه مطمئنا چون ایشون با
یه مجله یا یه گزارشگر صحبت نکرده دیدگاه اصلی خودشو گفته ...
من کلا واسه ایشون احترام خاصی قائلم و با نظرشون هم کاملا موافقم
اگه میخاستن تبانی-مساوی کنن حداقل 2-2...3-3.... یا یه نتیجه دیگه میگرفتن تا تابلو نباشه
به نظرم قضیه تبانی بیشتر یه توهمه
Last edited by dark fear; 04-10-2009 at 22:08.
bbc یک خبرگزاری رسمی و بین المللیه...این که قبولش ندارین یک چیز عجیبه که البته دلیلش به خودتون مربوطهسلام
bbc رو وللش من اخبارش رو قبول ندارم -------------- رو بچسب (تنها فروم ایرانی با بحث آزاد سیاسی)
این اقای جلالی کلا خوب حرف می زنه ...اینجا هم چون شما ایشون رو قبول دارین حرف هاشون رو تائید می کنین...دیگه فهمیدن این که یک مسابقه تبانی بوده یا نه نیازی به درجه بالای درک و فهم نداره....وقتی همه تماشاگران دارن به این موضوع اعتراض می کنن خیلی چیزها رو ثابت می کنه...خونه ما تقریبا نزدیک خونه مجید جلالیه ... من امروز به شخصه باهاش صحبت کردم در مورد مسائل مختلف
دربی و ازجمله تبانی .. ایشون معتقد بود که تبانی نشده .. مردم بدبین شدن و حق هم دارن چون خیلی عجیبه
میگفت علت اصلی تبانی برمیگرده به تصمیمات فنی .. هردو مربی به دلیل اهمیت بازی هدف اصلیشون نباختن بود
مثلا وقتی ss گل میخوره با تمام قوا حمله میکنه ولی بعد دوباره آروم بازی میکنه مطمئنا چون ایشون با
یه مجله یا یه گزارشگر صحبت نکرده دیدگاه اصلی خودشو گفته ...
من کلا واسه ایشون احترام خاصی قائلم و با نظرشون هم کاملا موافقم
اگه میخاستن تبانی-مساوی کنن حداقل 2-2...3-3.... یا یه نتیجه دیگه میگرفتن تا تابلو نباشه
فعلا که شما توی توهم هستی...دیگه تبانی از این مشخص تر نمیشدبه نظرم قضیه تبانی بیشتر یه توهمه
سلام دوستان
به خدا باورتون نمي شه من از 2 سال قبل فهميدم تباني هست مي دوني چرا!!!
ببين يك دوره اي شده بود اگر يادتون باشه همه اتوبوس ها و وسايل رو خرد مي كردن بعد يهو مساوي شد كه به خير گذشت بعد دوباره مساوي شد باز مساوي شد باز مساوي حالا كاشكي تابلو مساوي نمي كردن چطوري؟؟!!
اگر يادتون باشه عليزاده دقيقه آخر توپ را با دست زد تو دروازه استقلال(گل به خودي)!!!!!!!!!!!!!!!!!
پرسپوليس ثانيه 30 بازي گل مي خورد!!!!!!!!!!(سريعترين گل تاريخ ايران)
بلافاصله بعد از 5 دقيقه از گل خوردن يهو بازي مساوي مي شد(به خاطر اينكه جلوي شكستن صندلي هاي بيشتر گرفته بشه
هر سال اول استقلال گل مي زد بعد پرسپوليس ولي اين بازي مي خواستن تابلو نشه اومدن اول پرسپوليس زد
به خدا قسم من از دو سال قبل مي دونستم تباني هست و هر بار مي گفتم اين بار بازي رو مي بينم ببينم مساوي مي شه يا نه و باز مي ديدم مساوي شد و شكم به يقين تبديل مي شد و امسال هم قبل از بازي به همه گفتم مساوي هست و بدون استرس نشستم بازي رو ديدم(من قبلا پرسپوليسي دو آتيشه بودم ولي الان حالم بهم مي خوره طوري كه نمي دونم ليگ ايران چند تيم داره يا پرسپوليس كجاشه!!!)
تبانی بودنش که تبانی بود ولی تعجب آور اینه که باید همه عوامل یک تیم در مورد تبانی هماهنگ و در جریان باشن حالا چرا یکی از همین عوامل حاضر نیست مضوع تبانی رو لو بده الله اعلم!!!!
شدیدا موافقم
به قول یکی از دوستان:این دربی دیگه فقط برای بچه های زیر 12 سال جذابیت داره...
آیا نتایج "دربی" تهران از پیش تعیین شده است؟!
بله ------------------------------- 73.33%
خیر ------------------------------ 13.43%
سوال بی موردی می باشد --- 13.24%
تعداد كل آرا: 3292
این نظرسنجی بزرگترین جامعه اماری رو توی نظرسنجی های در مورد دربی داشت (منبع سایت فردا نیوز وابسطه به جناح راست)
نتیجه هم کاملا مشخصه
راستی اگه کسی از این بهترش رو هم پیدا کرد بگذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)