از همه دوستان و نظراتشون تشکر میکنم
فقط یه چند تا نکته کوچیک به ذهنم میرسه که بگم
به نظر من این لحن شما در مورد طرفداران موسیقی ایرانی اصلا در خور شما که جزء کاربران فعال این انجمن هستید نیست فکر کنم توی این تاپیک کمتر از این حرفهای شما به موسیقی غربی توهین شده که اینقدر شما رو ناراحت کرده جناب pandemoniumغر زدن های همیشگی همدیگه رو هم تایید می کنند و هر کی بیشتر از سبک های دیگه بد بگه بیشتر ذوقش رو میکنند !
تا اینجاش که همفکرانشون دارند از سبکهای دیگه بدگویی میکنند نه تنها اعتراضی نمیکنند بلکه تایید هم میکنند ! (برای نمونه صفحات قبل رو مشاهده کنید)
با این صحبت این دوستمون کاملا موافقم که هدف از ایجاد این تاپیک کل کل طرفداران موسیقی ایرانی با بقیه سازها نیست بجاش ادم دو ساعت موسیقی گوش بده یا ساز بزنه خیلی مفیدترهما که اینجا دنبال این نیستیم که بگیم موسیقی سنتی ایران ارزشمند تره یا موسیقی راک؛ این اصلا سوال و قیاس منطقیی نیست. این تاپیک گویا قبلا هم بخاطر انحرافات و مشاجره های بی حاصل به تعطیلی کشیده شده بوده. بیاین بزرگواری کنین بجای چسبیدن به اون 1 جمله کذایی و 100 تا جوابیه بهش دادن، این بحثو بی خیال شین تا به اصل موضوع برگردیم.
البته دوستان طرفدار سبکهای دیگه به نظر من روی سبک مورد نظرشون بیشتر تعصب دارند چرا؟
چون یه پستی یکی از علاقمندان به موسیقی ایرانی زده
حالا از روی تعصب یا عرق ملی یا بی اطلاعی از سایر سبکها یه نظری راجع به سبکی دیگه داده
حالا من که از این سبک اطلاعات کامل دارم بهتره بیام در مورد اون یه توضیحی بدم
که هم اون فرد دید بهتری پیدا کنه
هم بقیه افرادی که شاید نزدیک به اون فکر میکنن یا شروع کنم به کوبیدن و انتقاد از اون فرد؟
من هیچوقت با تعصب از موسیقی ایرانی طرفداری نکردم چون موسیقی با تعصب اصلا در تضاد هستند
همونطوری که شاید سردرد خیلی ها با راک و متال خوب میشه
و از گوش دادن unforgiven یا mama said یا Nothing Else Matters لذت میبرن
(خود من هم گاهی اوقات گوش میدم البته بیشتر راک و در متال هم اهنگهای قدیمی و معروف متالیکا )
من هم از گوش دادن عشق داند شجریان و روی در آفتاب علیرضا قربانی یا حیرانی شهرام ناظری و ... لذت میبرم
اما اینکه ما به عنوان یه ایرانی از موسیقی خودمون دور باشیم
و یا نتونیم حتی بهش گوش بدیم به نظرم زیاد جالب نیست
شما تاپیک های این انجمن رو نگاه کنید چقدر راجع به موسیقی ایرانی حرف زده میشه یا نظری داده میشه اگه تاپیکی هم زده میشه بعد از مدتی دیگه خاک میخوره
چرا ؟
از همه دوستان خواهش میکنم بیان و نظرات شخصی خودشون رو راجع به موسیقی ایرانی بگن
اینکه چقدر بهش علاقه دارند؟
یا چه خواننده هایی رو بیشتر میپسندند؟
یا چرا گوش نمیدند و یا نمیتونند گوش بدن؟
و هر نوع مطلب دیگه ای راجع به موسیقی کلاسیک ایرانی
نیکی پناهتان![]()