تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما راجع به موسیقی ایرانی

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موسیقی ایرانی نشان دهنده هویت و فرهنگ ماست و بهش علاقه دارم

17 62.96%
  • موسیقی ایرانی غمگینه و هیچوقت گوش نمیدم

1 3.70%
  • موسیقی ایرانی رو مثله بقیه موسیقی ها گوش میدم

3 11.11%
  • موسیقی ایرانی خوبه اما من بهش علاقه ندارم

6 22.22%
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: موسیقی ایرانی و نظرات شما:

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

از همه دوستان و نظراتشون تشکر میکنم
    فقط یه چند تا نکته کوچیک به ذهنم میرسه که بگم

غر زدن های همیشگی همدیگه رو هم تایید می کنند و هر کی بیشتر از سبک های دیگه بد بگه بیشتر ذوقش رو میکنند !

تا اینجاش که همفکرانشون دارند از سبکهای دیگه بدگویی میکنند نه تنها اعتراضی نمیکنند بلکه تایید هم میکنند ! (برای نمونه صفحات قبل رو مشاهده کنید)
    به نظر من این لحن شما در مورد طرفداران موسیقی ایرانی اصلا در خور شما که جزء کاربران فعال این انجمن هستید نیست فکر کنم توی این تاپیک کمتر از این حرفهای شما به موسیقی غربی توهین شده که اینقدر شما رو ناراحت کرده جناب pandemonium

ما که اینجا دنبال این نیستیم که بگیم موسیقی سنتی ایران ارزشمند تره یا موسیقی راک؛ این اصلا سوال و قیاس منطقیی نیست. این تاپیک گویا قبلا هم بخاطر انحرافات و مشاجره های بی حاصل به تعطیلی کشیده شده بوده. بیاین بزرگواری کنین بجای چسبیدن به اون 1 جمله کذایی و 100 تا جوابیه بهش دادن، این بحثو بی خیال شین تا به اصل موضوع برگردیم.
    با این صحبت این دوستمون کاملا موافقم که هدف از ایجاد این تاپیک کل کل طرفداران موسیقی ایرانی با بقیه سازها نیست بجاش ادم دو ساعت موسیقی گوش بده یا ساز بزنه خیلی مفیدتره

البته دوستان طرفدار سبکهای دیگه به نظر من روی سبک مورد نظرشون بیشتر تعصب دارند چرا؟
    چون یه پستی یکی از علاقمندان به موسیقی ایرانی زده
    حالا از روی تعصب یا عرق ملی یا بی اطلاعی از سایر سبکها یه نظری راجع به سبکی دیگه داده

حالا من که از این سبک اطلاعات کامل دارم بهتره بیام در مورد اون یه توضیحی بدم
    که هم اون فرد دید بهتری پیدا کنه
    هم بقیه افرادی که شاید نزدیک به اون فکر میکنن یا شروع کنم به کوبیدن و انتقاد از اون فرد؟

من هیچوقت با تعصب از موسیقی ایرانی طرفداری نکردم چون موسیقی با تعصب اصلا در تضاد هستند

همونطوری که شاید سردرد خیلی ها با راک و متال خوب میشه
    و از گوش دادن unforgiven یا mama said یا Nothing Else Matters لذت میبرن
    (خود من هم گاهی اوقات گوش میدم البته بیشتر راک و در متال هم اهنگهای قدیمی و معروف متالیکا )

من هم از گوش دادن عشق داند شجریان و روی در آفتاب علیرضا قربانی یا حیرانی شهرام ناظری و ... لذت میبرم

اما اینکه ما به عنوان یه ایرانی از موسیقی خودمون دور باشیم
    و یا نتونیم حتی بهش گوش بدیم به نظرم زیاد جالب نیست

شما تاپیک های این انجمن رو نگاه کنید چقدر راجع به موسیقی ایرانی حرف زده میشه یا نظری داده میشه اگه تاپیکی هم زده میشه بعد از مدتی دیگه خاک میخوره
    چرا ؟

از همه دوستان خواهش میکنم بیان و نظرات شخصی خودشون رو راجع به موسیقی ایرانی بگن
    اینکه چقدر بهش علاقه دارند؟
    یا چه خواننده هایی رو بیشتر میپسندند؟
    یا چرا گوش نمیدند و یا نمیتونند گوش بدن؟
    و هر نوع مطلب دیگه ای راجع به موسیقی کلاسیک ایرانی

نیکی پناهتان
    Last edited by tirdad_60; 06-10-2009 at 19:53.

2. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از نظرات دوست عزیزمون tirdad_60.
    دوستان نظر من هم چیزی نزدیک به اینه.. به اضافه ی اینکه اینجا می تونه مکانی باشه برای اینکه دوستانی که مستعد علاقه مند شدن و شناخت موسیقی ایرانی هستند بیشتر به این موسیقی نزدیک بشن و حالت دیگه این که علاقه مندی مثل من که شناخت کمی نسبت به موسیقی های دیگه مثل راک و متال داره با نظراتی مثل پست 27 به سر نخ هائی برای آشنائی با این انواع موسیقی برسم... هر چند همه ی اینها نظرات شخصی دوستان باشه ولی در نهایت این خود آدمه که به یه نقطه نظر در مورد موسیقی می رسه و شنیدن همه ی نظراتی که از روی شناخت و درک شهودی و بی تعصب باشه به این شناخت کلی کمک می کنه..

4. 2 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام دوستان:
    تجربه نتی (!) نشون داده که تا موضوع مشخصی عنوان نشه و کلی گویی ادامه پیدا کنه، هیچ گفتگویی به نتیجه نمیرسه بلکه حتی وسطش دعوا میشه و دلخوری و ...

ایجاد کننده تاپیک بهتره موضوع خاصی را در رابطه با موسیقی ایرانی (که منظور اینجا موسیقی معروف به سنتی) هست مطرح کنند تا دوستان در موردش نظر بدن. وگرنه اینکه "نظر شما در مورد موسیقی ایرانی" چی هست راه به جایی نمیبره.
    یکی میگه خوبه یکی دیگه هم میگه خوب نیست!

طبیعتا مقایسه چند نوع سبک مجزا با هم نتیجه ای نداره مگه اینکه مورد مشترکی داشته باشند.

حالا به نظرم قبل از همه چیز یه موضوع عنوان بشه تا هم این دعوای همیشگی کش دار فرسایشی (که کدون نوع موسیقی بهتره) تموم بشه و هم بهانه ای بشه واسه شروع یه گفتگوی سازنده.

6. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.

دوستان عزیز، در ارتباط با مطالبی که تو این تاپیک بحث میشن؛

- به هیچ وجه به شخص یا گروه خاصی توهین نشه. توهین کننده اخطار می گیره. فرقی نمی کنه توهین به متالیکا باشه، به استاد شجریان، یا به ساسی مانکن!

- اگه احتمال میدید از مطلب شما، توسط یک عده ی خاص، "توهین" برداشت میشه، حتی اگه از نظر خودتون توهین نیست، لطفا لحن و نوع بیان رو تغییر بدید یا اون قسمت رو کامل حذف کنید که مشکلاتی مثل این پیش نیاد. (تو این مورد حق با طرفدارهای راک و متاله)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
    = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

آقای N O V A L I S، اگه مشکلی هست اول با خود من در میون بذارید، اگه جوابی داده نشد بعد اینطوری رفتار کنید.

8. 4 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای N O V A L I S، اگه مشکلی هست اول با خود من در میون بذارید، اگه جوابی داده نشد بعد اینطوری رفتار کنید.
    با تشکر از شما مدیر محترم... من نمی دونم جریان اون تاپیک به کجا کشیده شد که مجبور شدید پاکش کنید (مدتی بود به تاپیک نیومده بودم تا اینکه با خوندن پست اول این تاپیک فهمیدم حذف شده)... ولی گلایه ی من این بود که بدون اینکه بخوام در مدیرت و اختیارات شما دخالتی کنم به عنوان یه پیشنهاد خیلی راحت میشه پست های توهین آمیز و ... رو حذف کرد و اخطارهای لازم رو داد بدون این که تاپیک قربانی بی ملاحظه گی های دوستان بشه.. راستش یه کم دردناک بود وقتی اومدم و دیدم تو این برهوت تاپیک موسیقی اصیل اون تاپیک حذف شده..
    چرا که وقت و حوصله و دقت و احساس مسئولیتی که در قبال تایپ و فرستادن پستی در چنین تاپیکی از طرف یه علاقمند خرج میشه قابل ملاحظه با همین موارد در تاپیکی مثل خبر و ... نیست!! (البته قراره همه جا مسئولانه صحبت کنیم!)
    شما پست های قبلی من رو از طرف یه علاقه مند به عنوان این تاپیک که مواردی رو که شما در بالا اشاره کردید در تاپیک قبل رعایت کرده بود بپذیرید!
    با درود...

10. این کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستان به عنوان موضوع نظر من اینه که راج به غم در موسیقی ایرانی حرف بزنیم

اگر موافقید نظرتون رو بفرمائید

نیکی پناهتان

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نیکی پناهتان
    من عددی نیستم که بخوام رو حرف شما حرف بزنم ولی چرا غم؟

نمی شه در مورد شادی صحبت کنیم ؟

به قول پرواز همای :
    مرغ سحر ناله سر مکن
    دیدگان خسته تر مکن
    ما ز آه و ناله خسته ایم
    .
    .
    .
    نغمه های شادمانه خوان
    صد سرود عاشقانه خوان

در کل فکر کنم موسیقی ایرانی به یمن وجود "نی" خیلی خوب میتونه غم رو بیان کنه

بی خود نیست که مولانا می فرماید : نی حدیث را پر خون می کند

13. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    خب دعوا تموم شد فکر کنم!

خیلی دوست دارم!
    بعضی وقت ها هیچ چیز مثل شنیدن یه تصنیف حال نمیده ...
    حتی برای منی که هوی متال هم میگوشم!
    به شدت به موقعیت بستگی داره ...
    وقتی آدم دلش گرفته به خصوص! من یکی که معمولا همین موقع ها یه "شجریان" یا "قربانی" میگوشم اون کار های لایت و آواز محور به غیر از آهنگ های گروه افسانه ی "شجریان.کلهر.علیزاده" این یکی رو از سازش نمیشه گذشت به هیچ وجه!

خب استاد رو که گفتم!
    علیرضا قربانی رو خیلی میپسندم چون منو یاد جوونی های استاد میندازه!
    همایون هم صداش خوبه بهتر از اون سبک های نویی هست که استفاده میکنه و انصافا هم خوب جواب داده بین جوون های سنتی گریز!
    این آقای هیکل! "سالار خان عقیلی" هم خوبه اما یه کم یه جوریه!!

---------- (این جای نوار خالیه!!)

ترکیب سبک ها و ساختار شکنی ختندان شجریان اگر جدی گرفته بشه که نمیشه!
    خیلی میتونه موسیقی اصیل رو متحول کنه و از این حالت آزرده بدنی! که الان هست خارج کنه ...

15. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نیکی پناهتان

به نظرم بحث خیلی خوبی می تونه باشه..
    واقعا در مواقعی که احساس غم و اندوه می کنید شنیدن یک اثر شاد به شما آرامش بیشتری می ده یا یک اثر مغموم؟! در این موارد اگر شخصیت برونگرائی داشته باشید بیشتر دوست دارید با کسی هم صحبت بشید که هم درد شماست و شما رو درک می کنه تا کسی که با خنده و پاک کردن صورت مسئله (!) سعی کنه مسئله رو از خاطرتون ببره.. من شخصا شنیدن موسیقی های شاد و رنگ گونه رو در موارد که شاد هستم ترجیح می دم!
    در حالتیکه این غم و اندوه و سکوت و تفکر می تونه جنبه ای معنوی و سازنده داشته باشه...
    پس چه چیزی بهتر از شنیدن یه آواز مغمومی مثل افشاری، دشتی، ابوعطا، همایون و... که باعث بشه "صادقانه" آه رو از نهاد جانتون در آره و معمولا وقتی از این حس و حال خارج می شین نه آدم مغموم قبل هستین نه به احساساتتون از روشی نا معقول پاسخ دادید...
    البته این بحث رو میشه به یک بحث بسیار عمیق و جالب در ادبیات و فلسفه با موضوع تراژدی مربوط کرد...

17. این کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ا

نیکی پناهتان

من به موسیقی ایرانی بعنوان بخشی از فرهنگ و هنر مملکتم که حافظ و نماینده پیشینه مردم ماست علاقه دارم و در عین حال از شنیدن آثاری از موسیقی ایرانی که می تونم باهاش ارتباط برقرار کنم لذت بسیار می برم.

من بیشتر کارهای آقای مسعود شعاری و شهرام ناظری و خانم سیما بینا را گوش می کنم و در عین حال به موسیقی کرمانشاهان و ساز تنبور هم علاقه دارم. کارهای استاد شجریان را هم دوست دارم ولی فهمش برام ثقیله. بعد هم با وجود اینکه در تعریف موسیقی سنتی نمی گنجه از کارهای فرهاد مهراد و فریدون فروغی و همینطور کارهای تلفیقی گروه Axiom of Choice هم خییلی خوشم میاد.

من یه بخشایی از موسیقی ایرانی را نمی تونم درک کنم یا باهاش ارتباط برقرار کنم. خیلی دوست درام که یک راهی بهم نشون داده بشه یا یک سری کارهایی برای شنیدن بهم معرفی باشه که بواسطه اونها درکمو از این موسیقی بهبود بدم. (چون من خودم همین کارو بهمین شیوه برای موسیقی راک برای دیگران می کنم و جواب می ده)

19. 2 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •