تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: درخواست راهنمايي براي خريد LCD SONY

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

نیست خیلی کم شده چون از رده خارج شده البته با ورود سری 550 ولی فکر کنم 1600 تو جمهوری بتونی پیدا کنی من که واقعا راضیم تنها بدی که داره اینه زمان پاسخگویی تصویرش کمی پایینه البته تو صحنه های اکشن
    که البته باز من راضیم به کل سرعت پردازشش تصویرش عالیه تصویرش به هیچ عنوان لرزش و چشمک نداره برای دامادمون هم 550 رو خریدیم البته من فکر کنم مشگل از ریسیورشون بود چون صداش زیاد عالی نبود تصویرش هم که خوب کمپوزیت بود معلومه که کیفیت نداره ولی در کل 550 هم عالیه

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

...2-
    تصوير تلويزيون بسيار بي كيفيت هست و حتي شبكه هايي كه در تلويزيون قبلي( NATIONAL) با كيفيت بالايي پخش مي شد بسيار بي كيفيت است و سي دي هم كيفيت بسيار بدي دارد و فقط در ديوي دي يك مقدار كيفيت بهتر مي شود كه باز هم قابل قبول نيست
    3-
    در صحنه هايي كه دوربين به دور خود مي چرخد تصوير در دو طرف تلويزيون كشيده مي شود و انگار كه صفحه تلويزيون محدب است و همچنين به هنگام عبور زيرنويس از پايين تصوير باز هم در دو طرف راست و چپ تلويزيون نوشته ها كش مي آيند
    4-
    صورت افراد خيلي غير واقعي است و هرچه تصوير فرد دورتر باشد غير قابل تشخيص است

لطفا هر چه سريعتر من را راهنمايي كنيد و بگيد كه چكار بايد بكنم
    دوست عزیز تلویزیون‌های تخت مخصوص تصاویر وضوح‌بالا هستن و به‌خصوص در تصاویر معمولی خروجی ضعیف‌تری از پرتابی(پروجکشن) دارند. در این بین سامسونگ الگوریتم افزایش مقیاس بهتری ارایه کرده. تعداد نقاط تصویر هم مؤثره؛ به‌صورتی که سامسونگ‌های سری هشتاد قدیمی(720پی) خیلی بهتر از پلاسما و ال‌سی‌دی‌های سونی و پانا فعلی از کامپوزیت تصویر می‌گیرند. سعی کنید شما محتوا رو انتخاب کنید، نه نوع محتوا انتخاب شما بشه. و پنل‌های تخت بیشتر به‌عنوان دکور مطرح بوده و شاید با ارایه‌ی ال‌ای‌دی‌های ارزان(نه نور عقبی) حوالی سال 2016(به گفته مدیریت الجی) تفاوت به کیفیت هم تسری پیدا کنه. چرا شما وقتی چندان کم‌بود فضا براتون نمی‌آره صفحه‌ی تختی رو به پراجکشن‌های سه‌بعدی ترجیح بدید(توی "اا Industrial and Business Solution Center اا" توضیحاتی داده شده)، و بدتراز اون روی دیوار هم نصب نکنید و به‌طور خودکار تنظیم افق نداشته باشید(چیزی که در سام رایگان هست و زاویه دید رو تا حدود رفع می‌کنه).
    Last edited by m654; 31-10-2009 at 13:01.

3. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من lcd sony z450 46inch قیمت گرفتم 2400 تو بانه.نمایندگی گرفتم 3700!! این قدر اختلاف قیمت داره یعنی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز تلویزیون‌های تخت مخصوص تصاویر وضوح‌بالا هستن و به‌خصوص در تصاویر معمولی خروجی ضعیف‌تری از پرتابی(پروجکشن) دارند. در این بین سامسونگ الگوریتم افزایش مقیاس بهتری ارایه کرده. تعداد نقاط تصویر هم مؤثره؛ به‌صورتی که سامسونگ‌های سری هشتاد قدیمی(720پی) خیلی بهتر از پلاسما و ال‌سی‌دی‌های سونی و پانا فعلی از کامپوزیت تصویر می‌گیرند.
    من كه هرچي سامسونگ 720p ديدم خيلي بدتر از سامسونگ هاي جديد (مثلا b690) تصوير كامپوزيت را ارائه ميده. به هر حال با افزايش قدرت پردازنده سيگانال (همان cpu تلويزيون) و بهبود الگوريتمهاي كاهش نويز و مشخصاتي نظير 1080p و 100hz بودن بايد هم مدلهاي جديد بهتر از مدلهاي قديمي باشند (كه همين طور هم هست)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    به نظرتون 46w550 بهتره یا 46v550 ؟ قیمتش به ترتیب 2550 و 2050 هست 500 اختلاف برای چی هست ؟ فقط برای سرعت بالا ؟ آیا تو تصویر خودشو نشون میده یا فقط برای نوشته ها هست ؟ قیمتش تو بانه پرسیدم به ترتیب 1550 و 1440 . در کل از این 2 مدل کدوم بهتره ؟ و خرید از بانه خوبه یا نه ؟ متشکر...
    Last edited by hadi_n2007; 15-02-2010 at 15:14.

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از بین این مدل های 40 اینچ سونی که نوشتم کدوم یکی بهتر هست ؟
    KLV-40Z550A
    KLV-40WE5
    KLV-40W550A
    KLV-40V550A/B
    KLV-40S550A
    می خوام از بانه خرید کنم .
    حدود قیمت اینجا اونجا چقدر هست؟ گویا اونجا قیمت lcd تقریبا نصف اینجاست

توی این لینک میشه زد مقایسه کرد اما این چند مدلی که نوشتم اکثر مشخصاتشون باهم یکی هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اگر سری w میخواهید بگیرید پیشنهاد میکنم مدل w400 رو حتما ببینید.اگر ملاکتون تصویر بهتر است این مدل از w550 بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها ممنونم که خیلی زود جواب دادید من از بانه خریدم و اومدم تو سایت می بینم هیچکی به سوالم جوابی نداد
    پس لااقل به این سوالم جواب بدید .

من lcd 46w550 خریدم بدون گارانتی اما منو فارسی ندارد و فکر می کنم به خاطر همین هم هست که تلتکست فارسی ندارم / می خواستم از دوستان راهنمائیم کنند تا بتونم منوی این تلویزیون رو فارسی کنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من هم 32 w550 را از بانه حریدم 760
    آیا جایی هست که دفترچه راهنمای فارسی تلويزيون lcd 32 w550 را دریافت کرد؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام

اسفند سال 87 يك دستگاه تلويزيون 40W400A خريديم، سوال من اين است كه اين نوع تلويزيون تا جايي كه من مي دانم همان 60 هرتز معمولي مي باشد و سري جديد آن يعني 40W550A به 100 هرتز ارتقا يافته است.
    چون از خريد تلويزيون 40W400 خيلي راضي هستيم (يعني حداقل ، انتظارات ما را برآورده مي كند) ، مي خواستم ببينم تا جايي كه من بررسي كردم . تكنولوژي 46W550A تا حدودي مشابه 46W400A مي باشد (هر دو 60 هرتز مي باشند و بدون امكان Motion Flow)
    اگر اين مسئله درست باشد همان 46V550 را مي خرم (با توجه به محدوديت بودجه ام و اينكه با توجه با ابعاد سالن نمي توانم كمتر از 46 انتخاب كنم و هم اينكه نمي توانم بيشتر از 1900000 تومان خرج كنم و نمي خواهم به تلويزيون پلي استيشن وصل كنم و مهمتر از همه اينكه از عملكرد 40W400A خيلي راضي هستيم)

آيا تكنولوژي تصويري 46W400A با 46V550A برابر است؟؟

خيلي ممنون از راهنمايي شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •