تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 69

نام تاپيک: راهنمايى:خريدبى نظير

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

فکر میکردم شما می گید لپتاپ هست نه نوتبوک! نظرتون عوض شد؟
    نگفتی تو صفحه معرفی یک لپتاب چند بار کلمه لپتاب بود؟
    در مورد مموری هم توهمون جا یک پست زدم برید بخونید! تمام مواردی که به من توصیه میکنید مخصوصا اینکه "اول وارد رشته بشید" رو به خودتونم توصیه میکنم!
    یه خواهش عاجزانه: notebook یعنی چی به نظر شما؟!
    گر چه از زیر تمامی سوالات فرار میکنید ولی لطفا به این یکی جواب بده!

در مورد تخصص هم همینکه توی دوتا تاپیک سوتی دادید کافیه!مهم سوتی بود که دادید.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان توصیه میکنم به جای این که یه جوری با هم حرف بزنین انگار مناظره ی تلویزیونیه منطقی بحث کنین.

به نظر من در این مورد امیر حرفش کاملا اشتباهه ولی در مورد گرافیک onboard حرفش کاملا درسته. تموم شد رفت. دیگه ادامه ندین بحثو.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یه خواهش عاجزانه: notebook یعنی چی به نظر شما؟!
    گر چه از زیر تمامی سوالات فرار میکنید ولی لطفا به این یکی جواب بده!

در مورد تخصص هم همینکه توی دوتا تاپیک سوتی دادید کافیه!مهم سوتی بود که دادید.
    نوتبوک معنیش اینه که قابل حمل هست! مثل دفتر یاداشت! یا کتاب!
    درضمن شما در جایگاهی نیستیدکه تایین کنید کی سوتی داده!
    توصیه میکنم کمی در مورد سخت افزار کامپیوتر ها اطلاعات کسب کنی!
    من هم از شما سوالاتی پرسیده بودم! ولی ....

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دوستان توصیه میکنم به جای این که یه جوری با هم حرف بزنین انگار مناظره ی تلویزیونیه منطقی بحث کنین.

به نظر من در این مورد امیر حرفش کاملا اشتباهه ولی در مورد گرافیک onboard حرفش کاملا درسته. تموم شد رفت. دیگه ادامه ندین بحثو.
    نه prowler جان...بحث ما در اون تاپیک در موردDedicated memory هست.Dedicated مموری share شده نیست و اختصاصیه.ولی ایشون مخالفند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نوتبوک معنیش اینه که قابل حمل هست! مثل دفتر یاداشت! یا کتاب!
    خب خدا اجرت بده! notebook نوعی از لپ تاپه که کمی سبکتر و ظریفتره و قابلیت جابه جایی راحت تری داره.
    حالا وقتی خود شرکتش میاد میگه نوت بوک شما دیگه چه مخالفتی داری؟
    laptop که سنگین وزن تر از نوت بوکه!

توصیه میکنم کمی در مورد سخت افزار کامپیوتر ها اطلاعات کسب کنی!

من هم از شما سوالاتی پرسیده بودم! ولی ....
    من به تمامی سوالات شما پاسخ دادم.ولی شما به هیچ کدوم از سوالات قبلی من جواب ندادید.قرار بود یه تعریف دقیق از Desktop replacement laptop به ما بدید!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه prowler جان...بحث ما در اون تاپیک در موردDedicated memory هست.Dedicated مموری share شده نیست و اختصاصیه.ولی ایشون مخالفند.
    نه. متوجه هستم. در اون که شکی نیست. ولی صحبت ایشون ظاهرا اینه که این گرافیک onboard اصلا dedicated نداره که بخواد شیر بشه.
    خب خدا اجرت بده! notebook نوعی از لپ تاپه که کمی سبکتر و ظریفتره و قابلیت جابه جایی راحت تری داره.
    خب این تعریف متاسفانه اشتباهه. notebook همون laptop هست. اسم دیگه شه. اون چیزی که اندازه ش کوچیکه (لپ تاپ های مثلا زیر 13 و 12 اینچ) اصطلاحا بهش netbook میگن.
    Last edited by prowler88; 22-09-2009 at 23:38.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من واقعا متعجب شدم از اینکه این بحث اینقدر ادامه پیدا کرده توی همون پست صفحه دو دو تا لینک از ویکپدیا هست که کامل این بحث رو با جزئیات توضیح داده توی همونجا Desktop Replacement به نوعی از لپ تاپها گفته میشه که به خاطر داشتن خاصیت دسکتاپ (من جمله چیپست و سی پی یو ..)‌و در نتیجه بزرگ تر بودن یا bulky و سنگینتر بودن و پر مصرف تر بودن باتری زیادی مصرف میکنه و اغلب باتری هاش بیشتر از ۳ ساعت دووم نمیارن و....
    اینا یه سری تعریف استاندارد هست حالا اگه امیر عزیز میگه ««من به فلان جورش نمیگم لپ تاپ...»» این دیگه نظر شخصیه و اینقدر لزومی نداره کش پیدا کنه...
    امیرجان درست میگید این خیلی از خواص دسکتاپها رو داره ولی اسم گذاری کلاسهای مختلف کامپیوترها براساس معماریشون نیست مثلا شما ممکنه از پردازنده های PPC توی یه کامپیوتر استفاده کنی که بهش بگن دسکتاپ (مثل نسلهای قبل و حتی فعلی اپل) یا از کلون مادربوردهای دسکتاپ با استفاده از تکنولوژی کلاسترینگ یه سیستم کامپیوتری درست کنی که بهش میگن ابرکامپیوتر کلاستر شده....

ضمنا توی بحث منطقی نباید از تشبیه استفاده بشه این یکی از معمولترین مغلطه هاست که به خاطر ادبیات غنی پارسی در بین ایرانیان بسیار بسیار رواج داره و همون جریان طوطیه هست که میگه: ای کل از چه با کلان آمیختی// تو مگر از شیشه روغن ریختی؟
    بهرحال تاپیک آزاده ولی به نظرم بهتره تاپیک به روال اصلی خودش برگرده...

9. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من به تمامی سوالات شما پاسخ دادم.ولی شما به هیچ کدوم از سوالات قبلی من جواب ندادید.قرار بود یه تعریف دقیق از Desktop replacement laptop به ما بدید!
    جددددی؟ عجبببببببببببب؟
    چیزی که 5 6 کیلو وزن داره! حدود 6 سانتی متر قطر داره ، میگی سبک و ظریف!؟ پس با ین حساب لپتاپ ها باید بیشتر از 10کیلو وزن و حداقل 10 15 سانتی قطر داشته باشه!؟ تورو خدا پستت رو بخون ببین خندت نمیگیره؟

من با لپتاپ بودنش مخالفم! لپتاب! نقطه مقابل دسکتاپ! یعنی کامپیوتری که روی زانو یا پا قرار میگیره!
    نوتبوک کلا کامپیوتری هست که قابل حمل هست! بنظرت چقدر میتونی وزن 6 کیلو با گرمای تولیدی که قطعات ایجاد میکنن که حداقل 250 وات هست رو تحمل کنی؟

معمولا نوتبوک ها لپتاب هم هستند و لپتاب ها نوتبوک هم هستند! ولی نه همیشه! شما توضیح بدید اگه لپتاب هست چرا در سایت سازنده حتی یک بار هم به کلمه لپتاپ اشاره نشده!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نه. متوجه هستم. در اون که شکی نیست. ولی صحبت ایشون ظاهرا اینه که این گرافیک onboard اصلا dedicated نداره که بخواد شیر بشه.

خب این تعریف متاسفانه اشتباهه. notebook همون laptop هست. اسم دیگه شه. اون چیزی که اندازه ش کوچیکه (لپ تاپ های مثلا زیر 13 و 12 اینچ) اصطلاحا بهش netbook میگن.
    نه prowler88 جان.منظورم netbook نبود.(مثل eee pc ایسوس).
    ولی معمولا اینو شنیدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

حرف MasterGeek تایید شد رفت. ویکی پدیا حلال همه ی مشکلاته. هر وقت خواستین راجع به هر چیزی اطلاعات کسب کنین از شیر مرغ تا جون آدمیزاد فقط کافیه تو ویکی سرچش کنین تا هر چی میخواین راجع بهش بدونین بخونین.

ویرایش: همین الان تو wikipedia اینا رو سرچ کنین:

NOTEBOOK
    LAPTOP
    DESKTOP REPLACEMENT
    DEDICATED GRAPHICS CARD
    INTEGRATED GRAPHICS CARD
    و...

ویرایش 2:

A desktop replacement computer (dtr) is a computer that provides the full capabilities of a desktop computer while remaining mobile. They are often larger, bulkier laptops. Because of their increased size, this class of computer usually includes more powerful components and a larger display than generally used in smaller portable computers and can have a relatively limited battery capacity (or none at all). Some use a limited range of desktop components to provide better performance at the expense of battery life. These are sometimes called desknotes, a portmanteau of the words "desktop" and "notebook," though the term is also applied to desktop replacement computers in general

اگه انگلیسیتون خوب نیست بگین ترجمه کنم.
    Last edited by prowler88; 23-09-2009 at 00:02.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •