بابا نری samsung بخریا.![]()
دوستان این جملرو یکی واسه من معنی کنه
آخه چرا میگید سامسونگ .................
سامسونگ کلا یه گوشی که نداده بیرون
حالا به آیفون بگید اپل یه چیزی کلا همونه فقط عوض میشه
در ضمن 8910 کوجا کلفته
12 میلیمتر کلفت نیست![]()
بابا نری samsung بخریا.![]()
دوستان این جملرو یکی واسه من معنی کنه
آخه چرا میگید سامسونگ .................
سامسونگ کلا یه گوشی که نداده بیرون
حالا به آیفون بگید اپل یه چیزی کلا همونه فقط عوض میشه
در ضمن 8910 کوجا کلفته
12 میلیمتر کلفت نیست![]()
عزیزم من خودم عشق سامسونگم خدا وکیلی f480 , omnia, pixon رو هم خریدم و کلی باهاشون حال کردم , امروزم فقط به عشق اچ دی رفتم که بخرمش , ولی خدا وکیلی خیلی گندس قشنگ قد یه نون بربریه!!!
شما دست گرفتیش که میگی کوچیکه؟
آقا الان رفتم تو تاپیک آموزش نصب برنامه برای آیفون دور از جونتون تو خوندنش به گه خوردن افتادم چه برسه به اینکه بخوام روش برنامه نصب کنم , خیلی سخت به نظر میرسه , چون ظاهرا باید دائم کانکت باشی منم adsl ندارم و اونم واسه خودش مصیبتیه , چون آیفونه و برنامه هاش!
اونقدر هم که فکر ميکنی سخت نيست بعده يه هفته همرو ياد ميگيری.
اگه ميتونی 3GS بخر.
نه فقط تو دست گرفتیشما دست گرفتیش که میگی کوچیکه؟
جیگر 12 میلیمتر تو ایران 12 میلیمتره بری کره ماهم 12 میلیمتره
OK
نمیدونم ولی انصافا خیلی سایزش بزرگه . من نتونستم خودمو به این سایزش قانع کنم.
با اجازه بزرگترا iphone 3g 16 gb خریدم و دارم حالشو میبرم . آخر عشق و حاله , سیستم عامل و برنامه هاش دیوونم کرده , ینی سامسونگ که خوبه باباشم صد سال دیگه نمیتونه یه همچی گوشی بزنه .
ممنون از نظرات همه دوستان
دوست عزيز اول بايد بگم که مبارکت باشه ، حالشو ببر ،،،،
دوم اينکه من خيلی وقته که توی قسمت موبايل اين فروم فعاليت نميکنم ، چون خيلی ضعيفه ،،،،
سوم اينکه نميدونم چرا همه فکر ميکنن وقتی iphone 3G يا 3GS ميخرن زدن توی دهن سامسونگ ؟!!!! cpu های آيفون رو سامسونگ تامين ميکنه! روی آيفون 3G يه cpu با معماری ARM 11 هستش که سامسونگ ساخته ، روی 3GS هم يه cpu با معماری ARM cortex A8 هستش که اونم سامسونگ برای apple ميسازه و اتفاقا همين cpu را روی Omnia HD گذاشته ،،،پس ميبينی که هرچی بخری يه پولی هم ميره تو جيب سامسونگ !
در ضمن الان سامسونگ سی پی یوی ARM cortex A8 با فرکانس 1Ghz ساخته که سريعترين cpu اين خانواده هستش و سال 2010 ميبينی چه غوغايی به پا ميشه با اين cpu .... خيلی ها ميگن روی آيفون بعدی، از اين cpu استفاده ميشه ...
اينکه ميبينی iphone اينقدر به دل آدم ميچسبه به خاطر سيستم عامل بسيار خوبشه که باعث ميشه power user ها بتونن برنامه های تپل و هلو براش بنويسن ... البته android داره يه رقيب جدی ميشه ،،،
گوشيه خوبی خوبی خريدی ،، تا ميتونی از برنامه های جالب apple store استفاده کن که خيلی لذت بخشه ،،
Last edited by amir_rafie; 10-09-2009 at 14:02.
ممنون , بدبختی اینه که بلد نیستم حتی رو گوشی آهنگ بریزم چه برسه به برنامه!
در پيام خصوصی جواب دادم، گفتم اگه اينجا بنويسم خلاف قوانين باشه ، کاربران بخش موبايل اينجا هم شاکی بشن،،،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)