اینم عکسی که با ۹۷مینی گرفتم
کیفیتش نسبتا خوبه و با زوم زیاد کیفیتش زیاد کم نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکسی که با ۹۷مینی گرفتم
کیفیتش نسبتا خوبه و با زوم زیاد کیفیتش زیاد کم نمیشه
Last edited by amin n & i series; 31-12-2009 at 15:52.
اینم بازی که رو گوشی هست
Last edited by amin n & i series; 31-12-2009 at 15:52.
مبارک باشه ...
اگه میتونید یه ریویو مختصر بنویسید تا برای دوستانی که میخوان بخرن کمکی باشه !![]()
خیلی ممنون
رو چشم
سعی میکنم تا امشب یا فردا یه ریویو براتون بذارم
سلام
اینم یه رویو کوچیک واسه شما
روز اولی که ۹۷ مینی معرفی شد اصلا از ظاهرش خوشم نمیومد
اما نمیدونم چه طور شد که الان اونو خریدم!!
از نمای جلو که با ۹۷ اورجینال هیچ تفاوتی نداره.فقط یه خورده دکمه های تماس و رد تماسش از هم فاصله گرفتن که یه خورده بد شکلش کرده(مال۹۷ اورجینال به هم نزدیکترند)
تو قسمت جلو دیگه چیز خاصی نیست ولی پشتش:
در باطریش خیلی عالیه چه از نظر جنس و چه طراحی ولی دوربین پشتش یه خورده بد فرمه
و به خاطر دوربین برامدش رو میز خوب قرار نمیگیره .
ال سی دی ۹۷ خیلی رووون و خوبه .وضوحش هم خیلی خوبه.حساسیتش هم بالاس و سریع جواب میده و به اصطلاح خیلی نرمه.
کیفیت دوربینش هم واقعا رضایت بخشه و عکس های با کیفیتی میگیره و به نظر من حتی از ۹۷ اورجینال هم بهتر عکس میگیره.فیلمبرداریشم خوبه ولی نمیدونم چرا اینقدر حجمش کمه.۱ دقیقه فیلم برداری ۹۶ حدود ۲۷ مگ میشه ولی مال این حدود ۱۸ تا ۱۹ مگ میشه.ولی در کل فیلمبرداریشم تو ۵ مگاپیکسلی ها خیلی خوبه
از لحاظ صدا هم که از ۹۷ اورجینال خیلی بهتره.صداش هم خیلی بلند تره و هم واضح تر البته به نسبت ۹۷ های سری جدید عرض میکنم
کیفیت ساختشم که ۱۰۰٪ از ۹۷ بهتره و وقتی توی دست میگیری خیلی احساس بهتری داری.
از لحاظ حجم هم که خیلی جمع و جوره.اصلا فکر نمیکردم که از ۵۸۰۰ هم نازک تر باشهبا توجه به اسلایدش ولی وقتی دو تاشون رو کنار هم میذارید متوجه میشید که هم از ۵۸۰۰ خوش دست تره و هم باریک تر!!
بدترین قسمت گوشی قسمت طراحی جا سیم کارتیه
فکر کنم کسی که جا سیم کارتی مینی رو طراحی کرده قبلا طراح معما بوده!!!
طراحیش طوریه که اصلا نمیتونید سریع سیم کارتو عوض کنید
اول باید جا سیم کارتی رو از زیر دوربین بیرون بیارید.بعد از طرف مخالفی که اونو کشیدید بیرون یه جای سیم کارت هست سیم کارتو که گذاشتید باید اونوریش کنید و دوباره حلش بدید تو جای مخصوصش زیر دوربین!!!!
اگه به جای این طراحی بی معنی مثل ۹۷ جا سیم کارتیشو طراحی میکردن خیلی خیلی بهتر و سریعتر بوود.
کلید دوربینش که خیلی خوب و روونه
کلید ولوم هم خوبه و زیر دست راحته
کلید های صفحه کلیدش هم به اندازه کافی بزرگه ولی رنگ نارنجی کلید ها بعد از یه مدت کار تو چشمت میزنه و اگه همش سفید بود بهتر بود البته این نظر منه.
کلید های جهت نما هم به راحتی استفاده کلید جهتی که در ۹۷ اورجینال هست ، هستند
از لحاظ منو هم با ۹۷ هیچ تفاوتی نداره فقط بهش اسکورول اضافه شده که کارو خیلی راحت کرده مخصوصا در کانتکت و موزیک پلیر.(البته فکر کنم تو ورژن جدید به ۹۷ اورجینال هم اضافه شده باشه)
در کل تمام مشکلاتی نرم افزاری که در ۹۷ اورجینال و ۵۸۰۰ بود تقریبا همگی در مینی حل شده
کیفیت پخش موسیقی ت هندزفریشم خیلی خوبه (با توجه به هندزفری خوب و جدیدی که تو کارتن گوشی هست)
از لحاظ باطری هم چون ۲ روزه گرفتم هنوز هیچی معلوم نیست ولی با توجه به اینکه ۱ ساعت با وایرلسش کار کردم و ۲۰ تا عکس گرفتم فقط یه خط شارژ کم کرده به نظر خوب میاد
اگه سوالی دارید من در خدمتم
![]()
![]()
Last edited by amin n & i series; 01-01-2010 at 10:30.
بابا چقدر استقبال شد از این تاپیک!!!
اخه یکی بیاد چند تا سوال بپرسه تا بحث کنیم؟؟؟؟خدا رو شکر به غیر از سیمبینش هیچیش به ۹۷ ارجینال نرفته!!
![]()
آقا یک سوال
gsmarena میگه این گوشی fm transmiter نداره
یکی از بچه ها واسه پدرش خریده و میگه داره.هرچقدر میگیم مطمئنی اینی که خریدی مینی هستش میگه آره
پیدا کنید پرتقال فروش را
سلام دوست گلم
نه نداره،من کل گوشی رو زیر رو کردم
احتمالا ۹۷ اورجینال خریده حواسش نیست!!!!!
سوالی داشته باشین من در خدمتم
Last edited by amin n & i series; 02-01-2010 at 10:27.
خوب داش امین الان تقریبا 2 هفته از خرید گوشی میگذره چطوره واقعا ازاش راضی؟؟؟
اگه هنوز نخریده بودی باز هم همینو انتخاب می کردی ؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)