دوستان ببخشید یه سوالی اگه بخوایم خلبان هواپیماهای تفریحی کوچیک بشیم چی ؟ برای اونا باید چه بکنیم ؟ خوب 100 درصد اون که برای شغل نیست برای حال کردن و تفریحات خودمون هست ...
برای اونا چی کار ها باید بکنیم ؟
ممنون ...
دوستان ببخشید یه سوالی اگه بخوایم خلبان هواپیماهای تفریحی کوچیک بشیم چی ؟ برای اونا باید چه بکنیم ؟ خوب 100 درصد اون که برای شغل نیست برای حال کردن و تفریحات خودمون هست ...
برای اونا چی کار ها باید بکنیم ؟
ممنون ...
کسی نیست جواب بده ؟ یعنی کسی نمیدونه چیزی ؟
قطعا میشه و متفاوته ولی اطلاع دقیقی ندارم چون هواپیمای شخصی توی ایران به اون مفهوم نداریم :/)
باسلام
اینجانب فرزین لیسانس کامپیوتر بخاطر علاقه زیاد به خلبانی میخاستم که در کل دوره های خلبانی شرکت نمایم و خلبان هواپیمای مسافر بری بشم.
دوستان میتوانند منو راهنمایی کنند و شرایط اونو به من بگن ؟
فقط لطفا از جایی کپی ، پیست نکنید و دقیق جواب سئوال بنده را بدهید
با تشکر از همه شما دوستان عزیز.
باسلام
اینجانب فرزین لیسانس کامپیوتر بخاطر علاقه زیاد به خلبانی میخاستم که در کل دوره های خلبانی شرکت نمایم و خلبان هواپیمای مسافر بری بشم.
دوستان میتوانند منو راهنمایی کنند و شرایط اونو به من بگن ؟
فقط لطفا از جایی کپی ، پیست نکنید و دقیق جواب سئوال بنده را بدهید
با تشکر از همه شما دوستان عزیز.
دوست عزیز باید بری یک شرکت و پول بدی
حدود 30 میلیون
مثل ماهان
این اطلاعاتی که من دارم
حالا نمی دونم شاید قوانینش عوض شده باشه!
سلام
راهی را که شما دوستان برای رشته خلبانی میخواهید طی کنید سالها پیش من رفتم اما متعسفانه نشد..دلایل زیادی داشت که از حوصله این متن خارج است اما در حال حاضر اگر تصمیم جدی داری باید برنامه دقیق بگذارید
اول هدف دقیق را مشخص کنید که در چه رسته ای از علم هوانوردی میخواهید وارد شوید چون شاخه های متعددی دارد و اگر نتوانستید اولی را داشته باشید انتخابهای بعدی را در پیش بگیرید..مثلا رسته تعمیرات بدنه یا اویونیک(ادوات و آلات پروازی)..
برای هرکدام تا میتوانید اطلاعات جذب کنید و با کسانی که در این باره اطلاعات دقیق و علمی دارند مشاوره کنید و کتب مربوط به آن را حتی اگر چیزی را متوجه نشدید بخوانی زیرا اینجوری با خیلی از اسامی و اصطلاحات آشنا شده و خود به خود در اواءل کار از بقیه خیلی جلوتر خواهید بود
زبان انگلیسی را بسیار مهم بدانید و البته زبان دوم مثل آلمانی و فرانسه را نیز که از قطبهای صنایع هوایی هستند را تا جایی که میتوانید یاد بگیرید
علوم پایه ریاضی و فیزیک را برای تمامی این رشته ها توصیه میکنم
به سلامتی بدن و روح اهمیت زیادی بدهید....بدنتا ن را همیشه در حال آماده و ورزیده نگاه دارید و تغذیه مناسب و ورزش کافی داشته باشید
در باشگاههای هواپیمای مدل و ماکتهای قابل پرواز یا نمایشی شرکت کنید..این کار در بالا بردن اطلاعات فنی و تخصصی شما با هزینه بسیار کمتر کمک فراوان میکند
از هر موقعیتی برای دیدار از هواپیماها استفاده کنید مثلا در نماشهای هوایی یا تصاویر مربوط به آنها..سعی کنید اطلاعات خود را به روز نگاه دارید
با دانشجویان این رشته ها بیشتر در ارتباط باشید زیرا آنها اطلاعات واقعی را در این باب به شما میرسانند.
اگر کسی شما را دلسرد و یا گمراه کرد اهمیت ندهید..هدفتان را مقدس بدانید و برایش تلاش کنید..
علومی مانند الکترونیک را از پایه یاد بگیرید..برای کسانی که در ضمینه تعمیرات اویونیک فعالیت خواهند داشت این نیز سر آغاز مفیدی خواهد بود..شناخت عناصر الکترونیکی و کاربرد و نوع عمل آنها..
توصیه های بسیار زیادی است که میتوان گفت اما در نهایت اینکه به هدف نگاه کنید و به پیش بروید...
(این حرفهای ساده را کسی نبود به من بزند چون دلسوزی نداشتم..اما من به شما میگویم و از آنها استفاده کنید..)
موفق باشید
به این سایت نیز سر بزنید که بسیار مفید خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستاني كه ميخوان خلبان غير نظامي بشن ميتونن از طريق آموزشگاه هاي خلباني مدرك خلباني بگيرن .
من خودم دوره PPL رو تموم كردم ؛ البته نتونستم ادامه بدم و خلبان كامل بشم
اين دوره نيازي به مدرك و . . . هم نداره ، فقط سلامت كامل جسمي + ديپلم كافيه .
دوره 30 ميليون تومني ندارم . هزينه متوسط دوره ها توي ايران اينه :
PPL 8
CPL 23
IR 9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)