مثله اینکه سوتفاهم شده شرمنده.. اخه بدونه دلیل گفتین یه جوری شدم ...اما اینو جدا میگم من به خاطر ایرانسل اون همراه اولم رو فروختم (مشکل مالی یا چیزه دیگه هم نداشتم ) به هر حال بازم معذرت میخوام ..
![]()
همراه اول
ایرانسل
مثله اینکه سوتفاهم شده شرمنده.. اخه بدونه دلیل گفتین یه جوری شدم ...اما اینو جدا میگم من به خاطر ایرانسل اون همراه اولم رو فروختم (مشکل مالی یا چیزه دیگه هم نداشتم ) به هر حال بازم معذرت میخوام ..
![]()
من هم همراه اول دارم (ثابت) هم ایرانسل (اعتباری)
ولی من 100 تای ثابت رو به ایرانسل نمیدم....چون:
همراه اول معلوم نیست مکالمات رو چجوری حساب میکنه...هردفه یه جوره...اونایی که دوست دختر دارن میفهمن چی میگم...
ولی ایرانسل جون میده واسه زیاد ور ور کردن ارزان....اونم بری طرح دیگه فضا...من دیگه همراه اولو انداختم تو یه گوشی دیگه...انقدر ازش استفاده نمیکنم گاهی میبینم باتری نداشته خاموش شده...
اوایل میگفتم ایرانسل کلاسش پایینه اما الان همه ایرانسلی شدن...(البته اونایی که زیاد مکالمه دارن)...انتن دهیش هم قبلنا بد بود.خط رو خط هم میشد اما الان نه دیگه...
تازه اینترنت ایرانسل سرعت بیشتری داره و edge رو ساپرت میکنه....ولی ثابت...(با همراه اول یه 1 2 مگ دانلود کنید صورت حسابو ببینید 2 تا شاخ در میارید که 2 3 مگ انقدر گرونه).تازه شرکت مخابرات واسه سپاه شد...
آقا یه کلام، برای پسر دخترایی که دوست پسر یا دختر دارن ایرانسل خیلی بهتره... تموم شد و رفت ، همه اونایی هم که دو سیم کارته هستن بدونین یه کاسه ای زیر نیم کاسشون هست !![]()
منم هردو رو دارم !:
ایرانسل: کارایی اعتباریش می ارزه به کل شرکت همراه اول : 1. ارزان 2. مفید 3. داشتن تعرفه 4. بسته پیامک 5. ویترین (واقعا توپه) 6.اینترت !
ولی متاسفانه به جز خطوطه شهری در خارج از شهر کمی انتن دهی ضعیف میشود !
همراه اول: گران ! ولی مفید ! اینترنت گرون که دوستان اشاره کردن !
اما انتن دهی قوی در کل ایران که تنها برگه برنده اش همینه !
راستش رو بخواهید بهتره هر دو را بگیرید ! و با نظر hesamkowsar هم کاملا موافقم !
ول کنید این بحثای بی فایده رو!!!
هیچکدوم بدرد نمیخورن!!
فقط برای رفع نیاز ، مناسبن!!
والسلام!!
به نظر من که اعتباری همراه اول بهتره
دوستان همراه اول دولتی و خیلی راحتتر میتونه آنتن نصب کنه _ زمان زیادیه که فعالیتش رو شروع کرده _ با این اوصاف قطعا آنتن دهی بهتری داره
اما ایرانسل از 85 شروع به کار کرده و با مشکلات زیادی بابت نصب دکل روبرو بوده و بدلیل اینکه مدیریت درستی نداره شاهد ضعفهایی هستیم
در کل داشتن دو سیم کارت رو توصیه میکنم _ همراه اول شماره اصلیتون باشه _ ایرانسل هم تو جیبتون بزارید واسه مبادا !
خب شما اگه پر دوست دخترتو باز کنی دیگه مشکلت حل میشه.در ضمن به ما هم یاد بده چطوری مخ دخترارو میزنی؟اگه هم اینجا دوست نداری پست بدی یه تاپیک مخصوص بزن.خیلی باحال میشه.منتظر راهنماییت هستم.![]()
آقا من هم 912 دارم هم919و935و936و937 ولی به نظر من هیچ کدوم 935 نمیشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)