تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: اینترنت ملی، محدودکننده یا سهولت‌بخش؟

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

فکرش رو بکن!تازه گوگل داشت ایرانی ها رو یه کم صفا میداد...اما حالا؟!؟!؟!؟!:(

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

از خودتون داستان نسازید این حرف هایی که میزنید فقط از خدتون میاد بیرون و بس و هیچ یک از یک چیزی هایی که میگین نیست
    من نظر خدمون دادم بعد این که این اتفاق افتاد من یک این تایپینگ میارم بالا تا بینم نظر دوباره چی
    خدا یه کم عقل به شما بده..یه کم پول هم به من!
    شما که خبر داری بگو جریانش چیه؟!

3. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بابا لازم نیست دیگه این بحث رو کش بدین حالا نه به داره نه به باره فوقش راه میندازن و چند میلیارد رو که حدر دادند باز بر میگردن سرخونه اول!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از خودتون داستان نسازید این حرف هایی که میزنید فقط از خدتون میاد بیرون و بس و هیچ یک از یک چیزی هایی که میگین نیست
    من نظر خدمون دادم بعد این که این اتفاق افتاد من یک این تایپینگ میارم بالا تا بینم نظر دوباره چی
    شما از هر نظر بي تجربه هستي چون همچين تاپيكي قفل خواهد شد.

خدا یه کم عقل به شما بده..یه کم پول هم به من!
    افرين

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

با احترام به پست شما دوست عزیز!
    چی چی رو ضد دولت ضد دولت
    مگه ملت بچه اند که دولت هرچی خواست سرش بیاره؟
    پس آزادی بیان, دمکراسی کشکه!؟ عشقشون میکشه, از دولتشون راضی نیستن میان پشت سرش بد و بیراه میگن. تو خیابون که اگه بریم چیزی بگیم که باب میل دولت محترم نباشه میزنن میکشنمونن!
    ممنون که به نظر دیگران احترام میگذارید
    دوست عزيز تا حالا از خودت پرسيدي چرا تو كشورايي مث ايران يا چين يا روسيه نسبت به كشوراي ديگه از اينترنت استفاد هاي 30يا30 يا جنسي بيشتر انجام ميگيره؟؟؟؟اگه واقعا تونستي به جواب اين سوال برسي ديگه فك نكنم همچين نظري داشته باشي.

بعضي كشورا مثه عزبستان هم كه خفقان 30يا30 بيداد مي كنه كافي نت و سينما رو مي بندن اونم فك مي كني واسه خاطر چيه؟؟؟
    به هر حال نمیتوانیم با دولت که هم قدرت دارد و نیز همه ی امکانات و شاهراه های ارتباطی را در دست گرفته وارد مسابقه ی طناب کشی شویم.ببینید این حرف را در مصاحبه ایکه بی بی سی فارسی با موبایلم تماس گرفت هم گفتم:بعد از انتخابات و بخاطر آپلودهای سیاسی قشر معدودی از افراد,کل یوتیوب در ایران فی لتر شده.حال که میخواهم Release سخت افزارهای جدید و تستهای تخصصی را مثل گذشته در یوتیوب ببینم نمیتوانم.چرا باید اکثریتی که به دنبال فعالیت سالم اینترنتی هستند فدای سیاسی کاری عده ای معدود شوند؟باید واقع بین باشیم.ما که نمیتوانیم با یک دولت وارد درگیری شویم! فقط داریم وضع را بر خودمان سخت و سخت تر میکنیم.لااقل تاکنون که اینجوری بوده و ضررش چند برابر شامل حال استفاده کنندگان سالم اینترنت شده
    مثل اینست که چند نفر با نوشتن مطالب ضد نظام باعث شوند همین فروم هم فی لتر شود.آنوقت شما چه کسی را سرزنش میکنید؟
    و چه کسی این وسط ضرر میکند؟آن کسی که با فعالیت 30یا30 خود همه جا را به فی لتر شدن میکشاند ضرر میکند یا آنی که دنبال فعالیت سالم و علمی در اینترنت است؟
    Last edited by Gesher; 12-08-2009 at 13:41.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به هر حال نمیتوانیم با دولت که هم قدرت دارد و نیز همه ی امکانات و شاهراه های ارتباطی را در دست گرفته وارد مسابقه ی طناب کشی شویم.ببینید این حرف را در مصاحبه ایکه بی بی سی فارسی با موبایلم تماس گرفت هم گفتم:بعد از انتخابات و بخاطر آپلودهای سیاسی قشر معدودی از افراد,کل یوتیوب در ایران فی لتر شده.حال که میخواهم Release سخت افزارهای جدید و تستهای تخصصی را مثل گذشته در یوتیوب ببینم نمیتوانم.چرا باید اکثریتی که به دنبال فعالیت سالم اینترنتی هستند فدای سیاسی کاری عده ای معدود شوند؟باید واقع بین باشیم.ما که نمیتوانیم با یک دولت وارد درگیری شویم! فقط داریم وضع را بر خودمان سخت و سخت تر میکنیم.لااقل تاکنون که اینجوری بوده و ضررش چند برابر شامل حال استفاده کنندگان سالم اینترنت شده
    مثل اینست که چند نفر با نوشتن مطالب ضد نظام باعث شوند همین فروم هم فی لتر شود.آنوقت شما چه کسی را سرزنش میکنید؟
    چه کسی این وسط ضرر میکند؟آن کسسی که با فعالیت 30یا30 خود همه جا را فی لتر کرده ضرر میکند یا آنی که دنبال فعالیت سالم و علمی در اینترنت است؟
    خوب ديگه دوست عزيز هميشه خشك و تر با هم ميسوزه .تازه بين دوست عزيز اين كاراي دولت به اين حركت هاي 30يا30 هم خيلي مربوط نيس قبل از اين جريانا هم تقريبا همه جاي اينترنت هيتلر بود و من مطمين هستم كه بعد از چند ماه (اگه اين قضيه ....بات اتفاق نمي افتاد) سايتاي معروف ديگه هم به جمع هيتلر شدگان ميپيوستن
    در نتيجه مشكل ريشه اي هستش

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله خوب اگه اینطوری حتما سایت LABBEIK پر بیننده میشه

بعد یه چیزی این کاری که میخوان بکنن زوریه یعنی منی که الان adsl دارم باید برم اینترنت ملی بگیرم و برم تو سایتای فارس و رجا و لبیکو....... اینا ؟
    Last edited by isbn; 12-08-2009 at 14:48.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •