فکرش رو بکن!تازه گوگل داشت ایرانی ها رو یه کم صفا میداد...اما حالا؟!؟!؟!؟!:(
فکرش رو بکن!تازه گوگل داشت ایرانی ها رو یه کم صفا میداد...اما حالا؟!؟!؟!؟!:(
خدا یه کم عقل به شما بده..یه کم پول هم به من!
شما که خبر داری بگو جریانش چیه؟!
بابا لازم نیست دیگه این بحث رو کش بدین حالا نه به داره نه به باره فوقش راه میندازن و چند میلیارد رو که حدر دادند باز بر میگردن سرخونه اول!
شما از هر نظر بي تجربه هستي چون همچين تاپيكي قفل خواهد شد.از خودتون داستان نسازید این حرف هایی که میزنید فقط از خدتون میاد بیرون و بس و هیچ یک از یک چیزی هایی که میگین نیست
من نظر خدمون دادم بعد این که این اتفاق افتاد من یک این تایپینگ میارم بالا تا بینم نظر دوباره چی
افرينخدا یه کم عقل به شما بده..یه کم پول هم به من!
ممنون که به نظر دیگران احترام میگذارید
به هر حال نمیتوانیم با دولت که هم قدرت دارد و نیز همه ی امکانات و شاهراه های ارتباطی را در دست گرفته وارد مسابقه ی طناب کشی شویم.ببینید این حرف را در مصاحبه ایکه بی بی سی فارسی با موبایلم تماس گرفت هم گفتم:بعد از انتخابات و بخاطر آپلودهای سیاسی قشر معدودی از افراد,کل یوتیوب در ایران فی لتر شده.حال که میخواهم Release سخت افزارهای جدید و تستهای تخصصی را مثل گذشته در یوتیوب ببینم نمیتوانم.چرا باید اکثریتی که به دنبال فعالیت سالم اینترنتی هستند فدای سیاسی کاری عده ای معدود شوند؟باید واقع بین باشیم.ما که نمیتوانیم با یک دولت وارد درگیری شویم! فقط داریم وضع را بر خودمان سخت و سخت تر میکنیم.لااقل تاکنون که اینجوری بوده و ضررش چند برابر شامل حال استفاده کنندگان سالم اینترنت شده
مثل اینست که چند نفر با نوشتن مطالب ضد نظام باعث شوند همین فروم هم فی لتر شود.آنوقت شما چه کسی را سرزنش میکنید؟
و چه کسی این وسط ضرر میکند؟آن کسی که با فعالیت 30یا30 خود همه جا را به فی لتر شدن میکشاند ضرر میکند یا آنی که دنبال فعالیت سالم و علمی در اینترنت است؟
Last edited by Gesher; 12-08-2009 at 13:41.
خوب ديگه دوست عزيز هميشه خشك و تر با هم ميسوزه .تازه بين دوست عزيز اين كاراي دولت به اين حركت هاي 30يا30 هم خيلي مربوط نيس قبل از اين جريانا هم تقريبا همه جاي اينترنت هيتلر بود و من مطمين هستم كه بعد از چند ماه (اگه اين قضيه ....بات اتفاق نمي افتاد) سايتاي معروف ديگه هم به جمع هيتلر شدگان ميپيوستن
در نتيجه مشكل ريشه اي هستش
بله خوب اگه اینطوری حتما سایت LABBEIK پر بیننده میشه
بعد یه چیزی این کاری که میخوان بکنن زوریه یعنی منی که الان adsl دارم باید برم اینترنت ملیبگیرم و برم تو سایتای فارس و رجا و لبیکو....... اینا ؟
Last edited by isbn; 12-08-2009 at 14:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)