پس منتظر چی هستی ؟رشته هاي دانشگاهي تجربيو دوست دارم![]()
پس منتظر چی هستی ؟رشته هاي دانشگاهي تجربيو دوست دارم![]()
به نظر من رياضي. اگه علاقه ي خاصي به تجربي نداري.
وقتي در شرايط ما و كنكور و انتخاب رشته قرار بگيري حتما رياضي رو ترجيح ميدي.
شما چه رشته اي الان تو دانشگاه مي خونيد؟ چه جوري درس مي خونديد ؟ من كه امسال ميرم سوم بايد تو اين تابستون چيكار كنم؟ من مي خوام يه رتبه خوب بيارم؟
نتیجه گیری :اگه شما رشته های دانشگاهی تجربی رو علاقه داری تجربی انتخاب کنی بهتره (بعدها پشیمون نشی فحشمون بدی)چون من هم به جراحی علاقه دارم و خدا رو شکر که فعلا 2/5ش رو گذروندم...[/quote]
شما چه رشته اي الان تو دانشگاه مي خونيد؟ چه جوري درس مي خونديد ؟ من كه امسال ميرم سوم بايد تو اين تابستون چيكار كنم؟ من مي خوام يه رتبه خوب بيارم؟
من فعلا که دانشگاه نرفتم ،تا چند ماه دیگه تصمیم دارم به خارج از کشور برم و جراحی رو بخونم ببخشید شما که میرید سوم دبیرستان چطور تعیین رشته می خواستید انجام بدید؟(یزره گنگ شد)شما چه رشته اي الان تو دانشگاه مي خونيد؟ چه جوري درس مي خونديد ؟ من كه امسال ميرم سوم بايد تو اين تابستون چيكار كنم؟ من مي خوام يه رتبه خوب بيارم؟
تغيير رشته داده بودم رفته بودم رياضي دوباره مي خوام برم تجربي
اگر تنها رشته مورد علاقت در تجربی پزشکی نیست به بقیه رشته ها ی تجربی هم علاقه داری حتما برو تجربی ولی اگر فقط از تجربی پزشکیش رو دوست داری باید ببینی خودت چجوری درس می خونی اگر خیلی درس خونی توانایی اوردن رتبه های خیلی بالا رو داری بازم تجربی خوبه ولی اگر متوسطی بهتره ریاضی بری تنوع رشتش بالاست
من به همه رشته هاش علاقه دارم مخصوصا فيزيوتراپي ميشه بگيد چه رتبه اي مي خواد؟ برا اينكه تو تهران قبول شي
پس دیگه جای هیچ حرفی واسه اینکه بری تجربی باقی نمیمونه........من به همه رشته هاش علاقه دارم مخصوصا فيزيوتراپي
دعا كنيد مديره بذاره رشتمو عوض كنم فك كنم از مدرسه پرتم كنه بيرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)