تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: نظر شما در مورد موسیقی ایرانی؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

اگه از سبک هایی که تو ایران داره اجرا می شه حمایت کنن و اشکالاتشو برطرف کنن ایران هم موسیقیش رو جهانی می کنه!
    نمی خوام بحث خاک سپاری مهستی رو بگم که کیا و چقدر آدم رفتن ولی
    وقتی از رپ حمایت نمی کنن
    وقتی میان واسه محسن نامجو حبس تعزیری می برن
    وقتی به راک(حتی راک هم کامل نباشه) متین 2 حنجره مجوز نمی دن
    چطور آدم باید انتظار داشته که خواننده ها ایران بمونند و کارشون رو بدون هیچ درآمدی به پیش ببرن؟
    همین 6.8 که الان کسایی مثل مانکن دارن می خوننو متاسفانه سعید مدرس هم به جمع پاپ خون های این سبک پیوسته، اگه یکم محتویاتش رو عوض کنیم از کجا معلوم که از بهترین سبک های دنیا نشه؟(قوه ی تخیلو عشقه )
    همین رپ رو مگه اول آفریقایی ها با کمترین امکانات اجرا نکردن؟
    چرا باید وقتی به یکی می گی متال گوش می دی بگه: همون آهنگایی که بعدش باید مسکن بخوری؟!
    ؟!؟!؟!
    باید از موسیقی های کشورمون حمایـــــــــــــــــــــ ــت کنیم
    دوست عزیز
    میشه لطف کنید بفرمایید که کدام یک از سبک های رپ و راک ریشه در ایران زمین دارند؟

ترویج این موسیقی ها از ایران نه تنها باعث پیشرفت ما نمیشه بلکه باعث پسرفت م میشه.

اونها اومدن از موسیقی ما در خیلی از موارد الهام گرفتند تا حد بی نهایتی موسیقیشون رو پیش بردند ، واقعا برای ما زشته که بخواهیم تلفیقی بین موسیقی ملی مون با یک سبک سبک غربی رو انجام بدیم.

چند سوال از تمامی دوستانی که در این بحث مفید مشارکت میکنند دارم ، به عنوان کمترین
    نظرتون در مورد تلفیق ها چیه ؟
    و همینطور نظرتون در مورد ساختار شکنی های مفید؟

متشکرم

2. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

دوست عزیز

ترویج این موسیقی ها از ایران نه تنها باعث پیشرفت ما نمیشه بلکه باعث پسرفت م میشه.

اونها اومدن از موسیقی ما در خیلی از موارد الهام گرفتند تا حد بی نهایتی موسیقیشون رو پیش بردند ، واقعا برای ما زشته که بخواهیم تلفیقی بین موسیقی ملی مون با یک سبک سبک غربی رو انجام بدیم.

چند سوال از تمامی دوستانی که در این بحث مفید مشارکت میکنند دارم ، به عنوان کمترین

متشکرم
    اینکه تلفیق ها خوبه یا بد! نظر من اینه که هر کاری در زمینه موسیقی خوبه! حتی اگه کار بدی باشه هیچ وقت کاملا غیرمفید نیست و حداقل به عنوان یه تجربه بد ازش یاد میشه. یا حتی ممکنه کسان دیگه ای بین اشکالات قبلی ها رو دربیارن و کار بهتری انجام بدن. مثل اینه که بگی مثلا یه نوع خاص از آدم ها باشن بهتره یا نباشن؟ موضوع اینه که بود یا نبود هر چیزی ریشه در نیاز طبیعت به اون چیز داره. بنابراین در حالت کلی برآیند تلفیق موسیقی خوب خواهد بود. البته به نظر من...
    ساختارشکنی ها هم بسیار خوب هستند اگه همراه با حرمت شکنی نباشند. البته اینکه حرمت چیه خودش یه بحث جداست. ولی در حالت کلی اینه که به هنر و ارزشهای کس دیگه ای با قصد و غرض و بدون داشتن حق، توهین نکنیم.
    همین...

4. این کاربر از vandu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.moein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    london

پيش فرض

دوست عزیز

متشکرم
    در تمام دنیا برای اینکه نو آوری در موسیقی‌ داشته باشند سبک‌های موسیقی‌ دنیا رو با هم تلفیق می‌کنن... مثلا آهنگ جی هو که که به زبان انگلیسی‌ بود، ولی‌ در سبک هندی خونده شده بود.
    کلا به نظر من این کار باعث نو آوری و پیشرفت در موسیقی‌ میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من آهنگ های ایرانی چه سبک سنتی چه پاپ و... از غنای بسیار زیادی برخوردارند و نشان از آن دارد که آهنگسازان عزیز کشورمان با دقت و وقتگذاری کافی به آهنگسازی می پردازند تا کاری شکیل، زیبا و تمام عیار ارائه دهند.
    با تشکر از تمامی عزیزان این عرصه.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز

دوست عزیز من
    یه بار دیگه درست پست منو بخون!

وقتی شما نمی تونی موسیقی خودتو به جهان معرفی کنی چیکار می کنی؟ چیکار مـــی تونی بکنی؟
    همین کاری که الان 6.8 خون های ایران دارن می کنن یا رپ پاپ یا دنس و ....
    اومدن پاپ و رپ رو قاطی کردن که رپ رو بشناسنون به مردم ایران چون رپ خیلی کمیاب بود(قبلا الان که خز شده)
    زشته؟
    متاسفم!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگر مساله شناسوندن موسيقي سنتي ما به دنيا باشه كه به نظر من با اين وضع امكان نداره اينا ايرانيها رو داخل مردم حساب نمي كنن چه برسه به موسيقيش(البته موسيقي ايراني شناخته شده هست ولي نه در اون حد)

در مورد تلفيقي كار كردن من خيلي موافقم نيستم البته بستگي داره اين تلفيق تا چه حدي جلو بره ولي كلا واسه موسيقي هاي كلاسيك ايراني و غربي خيلي جالب نيس تلفيق

يه مطلبي هم كه يادم رفته بودم قبلا بگم اينه:

دوستان متاسفانه موسيقي اصيل ما هم مثه اون يكي موسيقي ها در حال مرگ هستش و در نتيجه اينده روشني واسش نيس الان بزرگاني كه اين موسيقي داره 6 يا 7 نفر بيشتر نيستن كه اكثر اونها هم از رده تقريبا خارجن

موسيقي با اومدن نسل جوون و البته وجود فضاي باز پيشرفت مي كنه. الان قرباني يا عقيلي يا هماي اصلا در حد 30 يا 40 سالگي شجريان يا مرضيه يا بنان يا خوانساري و غيره نيستن كه مشخصا علتش نبود فضا براي رشد هست
    در نتيجه متاسفانه در اينده نابودي اين موسيقي رو بيشتر شاهد خواهيم بود همونطور كه نابودي هنرهاي ديگه رو شاهديم

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

متشکرم
    در مورد تلفیق اگر به منظور تجربه فضایی خاص باشه مثلا تلفیق هایی که کیهان کلهر در کمانچه انجام داد به نظرم مفیده
    اما در صورتیکه به عنوان نوعی موسیقی که هدف برای کسان دیگه باشه و یا ذهنیت این باشه که با تلفیق داریم موسیقی ایران رو ارتقا میدیم به نظرم در دراز مدت مضر هم خواهد بود
    شما ببینید علینقی وزیری اومد نت رو وارد موسیقی ما کرد که واقعا کار مفیدی بود اما اگر همین نت به عنوان وسیله انتقال موسیقی استفاده بشه به خصوص در مدارج بالاتر کاملا مضره
    چرا؟ چون موسیقی ما که بر پایه بداهه نوازی هست با دخالت نت کم کم به سمت کلیشه شدن پیش میره و اصالت خودش رو از دست میده
    در مورد ساختار شکنی هم بستگی داره که ما به اصل چقدر پایبند باشیم بعضی افراد فکر میکنند ساختار شکنی یعنی کاملا از اصل موسیقی خارج شدن
    اما موسیقی اصیل ما چهارچوبهای خاص خودشو داره که نباید با محدودیت اشتباه گرفته بشه
    شما وقتی داری در سبک اکسپرسیونیسم نقاشی میکشی تا حدی میتونی ساختار شکنی بکنی اگه از حد خودش خارج بشه دیگه اسمش اکسپرسیونیسم نیست باید یه اسم دیگه واسش پیدا کرد مثل آبستره یا ..

11. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه coder1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همه جای دنیا سرای من است...

پيش فرض

من خودم جزو کسایی هستم که تقریبا هر نوع موسیقی رو گوش میدم و تا حدودی هم میشناسم
    با بعضی از دستگاه های موسیقی سنتی هم آشنا هستم
    هیج نوع موسیقی نمیتونه جای دیگری رو بگیره
    موسیقی سنتی ایران داره بهش ظلم میشه
    من بیشتر علتشو رو در این میدونم که رسانه ی تلویزیون فقط استفاده سمعی این موسیقی رو داره و به نمایش خواننده ها و مهم تر از اون ساز موسیقی علاقه ای نداره
    دلیلش رو هم که تا حالا من کشف نکردم
    هر موسیقی جایی داره ،همیشه نمیشه موسیقی سنتی گوش کرد و نه همیشه موسیقی شاد یا غیره
    اما چیز مهمی که هست اینه این موسیقی مال ماست و باید بهش احترام بذاریم
    هیج جای دنیا یه ایرانی رو با رپ و ترانه های زیر زمینی نمیشناسن
    تمدنمون که داره فراموش میشه اقلا مواظب این موسیقی و آواز سنتی باشیم
    کاش بیشتر به هویت موسیقیایی مردم توجه بشه

13. 3 کاربر از coder1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اگر مساله شناسوندن موسيقي سنتي ما به دنيا باشه كه به نظر من با اين وضع امكان نداره اينا ايرانيها رو داخل مردم حساب نمي كنن چه برسه به موسيقيش(البته موسيقي ايراني شناخته شده هست ولي نه در اون حد)

در مورد تلفيقي كار كردن من خيلي موافقم نيستم البته بستگي داره اين تلفيق تا چه حدي جلو بره ولي كلا واسه موسيقي هاي كلاسيك ايراني و غربي خيلي جالب نيس تلفيق

يه مطلبي هم كه يادم رفته بودم قبلا بگم اينه:

دوستان متاسفانه موسيقي اصيل ما هم مثه اون يكي موسيقي ها در حال مرگ هستش و در نتيجه اينده روشني واسش نيس الان بزرگاني كه اين موسيقي داره 6 يا 7 نفر بيشتر نيستن كه اكثر اونها هم از رده تقريبا خارجن

موسيقي با اومدن نسل جوون و البته وجود فضاي باز پيشرفت مي كنه. الان قرباني يا عقيلي يا هماي اصلا در حد 30 يا 40 سالگي شجريان يا مرضيه يا بنان يا خوانساري و غيره نيستن كه مشخصا علتش نبود فضا براي رشد هست
    در نتيجه متاسفانه در اينده نابودي اين موسيقي رو بيشتر شاهد خواهيم بود همونطور كه نابودي هنرهاي ديگه رو شاهديم
    در مورد قسمت اول زیاد موافق نیستم
    از اینکه ایرانی ها رو انسان حساب نمی کنن که شکی نیست ولی هنرمندای ما خیلی خوب پیشرفتن و دارن موسیقی ایرانی رو معرفی میکنن

در مورد تلفیق هم که باید بگم شما یکم بد بین هستی (البته جسارت نشه ها)
    نمی دونم شهاب طلوعی رو می شناسین یا نه ولی یه تحقیقی در موردش کنین بد نیست

در مورد قسمت آخر که به شدت تایید می شه
    هیچ حرفی هم نمی شه روش زد

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بنده كه شخصا نظر خاصي ندارم ، فقط كمي وقتشو بيشتر كنيد!! :دي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •