طریقه بازی کردن دنس رو یکی بگه : د ی ..... من هر کاری میکنم ستاره نمیده :(
طریقه بازی کردن دنس رو یکی بگه : د ی ..... من هر کاری میکنم ستاره نمیده :(
اقا حسام من کد می خوام
بعد امید جان راست می گه طریقه ی بازی دنس چه طوری؟
باید با توجه به ریتم آهنگ جهت های مختلف بدی...هر جهت رو بیشتر از 3 بار نباید بزنی...
مثلا" بالا بالا چپ پایین چپ...و ...همینجوری...بعد که ریتم آهنگ عوض میشه توام باید دکمه وسط رو بزنی تا استایلت عوض شه...! همینجوری میری یاد میگیری..
شاد باشید![]()
آخیییییی.........دنس تموم شد.....فقط پوینت آپلود کلیپ مونده و Watch Credits ....این آخریه خیلی سخته......دو ساعت فقط سازنده ها رو نشون میده.........خفن ترین استایل رقص هم Hip hop Boy .......با هاش تویه یه ترک 35 هزار امتیاز میگیرم....
خسته نباشی...: دی من 55000 تا رکورد داشتم تو اون سیو قبلیم..الان 44000 تا...
اون آخری هم فقط 2 ثانیه بری توش بیای بیرون بت میده...نمیخواد 1 ساعت نگاه کنی...: دی
شاد باشی![]()
........44000.....
........یونس آهنگی که میذاری چند ساعته؟.......بابا من ترک بالای 5 دقیقه نداشتم........ولی فکر خوبیه ها......بری یه آهنگ بذاری 10 دقیقه بعد رکورد بزنی...
نمیشد زود تر بگی.....اون آخری هم فقط 2 ثانیه بری توش بیای بیرون بت میده......منه بدبخت دو ساعت داشتم این فهرست رو میدیدم........راستی این Cindy Gomez واقعی اش هم هستا
......یه کلیپ ازش دیدم....عجب چیزی بود
.....رقصش رو گفتم
![]()
اقا اهنگ طولانی بزارید رکورد بزنیم.
یه اهنگ دارم میگیرم 37 دقیقه حتما رکوردتون رو میشکنم
ببا آهنگهای بهرام چه حالی میده : د ی
.
.
.
راستی پلیرتون چه شکلیه ؟ : د ی ...... من تازه نصبش کردم فردا براتون ازش یه عکس میزارم ...
یه وقت نزاریا امید...جاش نیست..هر وقت کرک شد تو تاپیک خودش بزار...من تازه نصبش کردم فردا براتون ازش یه عکس میزارم ...
ممنون، شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)