مشکلی که اینجا هست اینکه 1640 رو مثلا زیگورات بده 1699 بیرون من قیمت گرفتم 1500!
باید ببینی قیمتی که اونجا میداده چقدر بوده!
مشکلی که اینجا هست اینکه 1640 رو مثلا زیگورات بده 1699 بیرون من قیمت گرفتم 1500!
باید ببینی قیمتی که اونجا میداده چقدر بوده!
نه عزیزم این راهش نیست
شما برو همون کانفیگ رو توی سایت دل سفارش بده ببین چند میفته با اون مقایسه کن
200 دلار اختلاف قیمت با سایت خیلی عالیه مثلا اگه توی سایت دل در اومد 1400 دلار و توی ایران به یک و پونصد یا تهش یک و ششصد پیدا کردی خیلی عالیه چون هزینه پست دی اچ ال و گمرک باهم حداقل 150 تا 200 هزار تومانه
نوت بوکی که من خریدم توی سایت دل 1327 دلار قیمت داشت
منظور منو متوجه نشدی!
زیگورات رو نباید مقایسه بکنی عزیز با بقیه گارانتی ها البته دلیران هم همین قیمت باید بده
ولی گارانتی های دیگه خیلی پایین تر میدن
از زیگورات بخری باز خیالت راحته که 1640 چینی بهت نمیدن لهستانی هست از اون مهم تر ریفر نیست درسته گرون تره ولی خیالت راحت تره
اشتباه شما همینجاست!
نوت بوک ریفر شده روی کارتونش به وضوح نوشته شده و مشخص میشه
از طرفی شما قبل از باز کردن کارتون ور در حضور فروشنده می تونید سرویس تگ رو در سایت دل وارد کنید و از ریز محصول مطلع بشید
در سایت دل علاوه بر ریز سخت افزار از تاریخ دقیق خرید و در صورت ریفر از تاریخ ریفر و خریدار حتی اطلاع پیدا کنید!
ضمن اینکه دل چین و لهستان و مالزی مطقا تفاوتی ندارن!
همون زیگورات رو من به عنوان یک نماینده خدمات پس از فروش که هیچ به عنوان یک نماینده رسمی فروش هم قبول ندارم این زیگورات فقط یک واسطه دست چندمه که جز بالا بردن هزینه نهایی کاری از دستش بر نمیاد
و منظور من این بوده که قیمت اگر از قیمت اصلی محصول زیر 150 هزار تومان اختلاف داشت حتما به این قیمت و دستگاه شک کنید!!!
قیمت یه کفی داره که از اون پایین تر نمیاد
کفش هم قیمت فروش به همکاره که معمولا بین 100 تا 200 هزار تومان با قیمت بازار اختلاف داره
کی گفته قیمت همکار 100 تا 200 هزار تومن اختلافه ؟
نهایت بین 50 تا 70 تومن هست با گارانتی های معتبر ... اونم اگر خیلی باهاشون کار کنی
لطفا بی خود آمار و ارقام ندید وقتی توی بازار جایی ندارید ...
اونی که تخفیف زیاد میده مطمئن باشید بدون گارانتی داره بهتون لطف میکنه !
من که تا حالا از خدماتش استفاده نکردم ولی بچه هایی که خدماتش رو دارن شدیدا راضی هستن هر کسیم میخواد دل بخره یا میگن از زیگورات بخر یا دلیران!![]()
تایید میشهکی گفته قیمت همکار 100 تا 200 هزار تومن اختلافه ؟
نهایت بین 50 تا 70 تومن هست با گارانتی های معتبر ... اونم اگر خیلی باهاشون کار کنی
لطفا بی خود آمار و ارقام ندید وقتی توی بازار جایی ندارید ...
اونی که تخفیف زیاد میده مطمئن باشید بدون گارانتی داره بهتون لطف میکنه !
مثلا خود ایسر 5738 زد را نمایندگی به فروشگاه میده 551 تومان تو بازار ببینید قیمت ها را از 560 هست تا 600
شرکت اسپیناس گارانتیش چجوریه؟
دوست عزیز همونطور که گفتم تجربه شخصیه من بوده و کسی ادعای موجودیت در بازار رو نکرده هرچند هم اگه بکنه انگار جای شما رو تنگ کرده
گارانتی هم قیمتش معلوم و مشخصه!!!
به هر حال من تجربمو گفتم ...خواهی پندگیر خواهی ملال!
آقایون از طالقانی نخرید که جدیدا بن داز بنداز شده!!!
امروز رفتم یه کانفیگ ایسر 5738 را همه شون 50 تومان بالاتر از سایت سازگار میدادند!!!
بهشون گفتم بابا سایت خود سازگار داره فلان قیمت میده میگند ما از سایت 40 الی 50 بالاتر میدیم!
یه کافیگ دل هم 100 تومان از سایت کیمیا انلاین دیدم بالاتر میدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)