تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 76

نام تاپيک: >>چرا ایرانی ها نیستند<< بازی آنلاین ولفن اشتاین سرزمین دشمن

داره خودمونی میشه mimic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من تو یکی دو تا سرور رفتم و تونستم بازی کنم توی GDC death mat و یه gdc دیگه.تا تکون میخوردم میزدن نامردا اصلا نفهمیدم چی به چیه.
    کلا هدف بازی چیه؟
    اسم من تو بازی hadipro هست.سعی میکنم بیان تو beginners .
    دوست عزیز در پست قبلم گفتم که در سرورهایی که اسامی مانند dead دارند بازی نکنید
    این سرورها حاوی افراد حرفه ای هست که نصف عمرشان را ولفن اشتاین بازی کردن
    هر مپ یک دسکریپشن داره که در ابتدای صفحه لود شدن نمایش داده میشه. باید انگلیسی یه نمه بلد باشی یا اگر بلد نیستی به مرور زمان هدف هر نقشه رو یاد میگیری

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میثم جان ممنون از پاسخ ها.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهی نیست که بشه مپ ها رو جدا دانلود کرد و ریخت رو بازی؟
    اینجوری خیلی رو اعصابه.میخوای بری بازی کنی یه دفعه میزنه 14 مگ مپ دانلود کنه باید 45 دقیقه بشینی نگاه کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اینجوری خیلی رو اعصابه.میخوای بری بازی کنی یه دفعه میزنه 14 مگ مپ دانلود کنه باید 45 دقیقه بشینی نگاه کنی.
    خب میتونی اونجا رو نگاه نکنی !

مثلا کتاب داستان شنگول و منگول رو بیاری بخونی ...

بازیش ارزش داره دانلود کنم ؟

یه حسی به من دیگه بازیش چرته !

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

معمولا همه سرورها وب سایت دارن که آدرس آنها یا در موقع بازی به صورت تبلیغ نوشته میشه یا در server info هست. وارد سلیت بشید و مپ ها دانلود کنید
    ارزشش رو داره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو اون beginners که اصلا نمیتونم وارد بشم.همش connection interrupted میده.تو اکثر سروراش همین ارور رو میده و میپره بیرون و کلا اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

خب من همون ناظر بودم فكر كنم !!! اخه خيلي خفن بود !!! ياروه مي افتاد مي مرد مي اومد يه امبول مي كرد در باسنش بلند ميشد بندري مي رقصيد !!! تا الان هم حدود 50 مك دانلود كرده ! حالا يه بار ديكه تستش مي كنم كليد L رو بايد بزنم ديكه !

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

هادي براي ديدن اسم و اين صوبتا فكر كنم با tab كار كني بياد !!! تقريبا دكمه هاش مثل كانتره ! ولي خداييش كانتر يه جيز ديكست !

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من تو اون beginners که اصلا نمیتونم وارد بشم.همش connection interrupted میده.تو اکثر سروراش همین ارور رو میده و میپره بیرون و کلا اینترنت قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.
    احتمالا از اینترنت با کیفیتی استفاده نمیکنید. من هم این مشکل را دارم ولی فقط 3 نصف شب به بعد که کاربران میهمان ندا گستر صبا از پهنای باند استفاده رایگان میکنند
    اگر موقع دانلود مپ ها دیدی سرعتت زیر 8 کیلوبایت هست بدون اینترنت خوب نداری. سرعت دانلود من معمولا از 70 شروع میشه و روی 20 کیلو ثابت میمونه تا اتمام دانلود مپ ها

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب من همون ناظر بودم فكر كنم !!! اخه خيلي خفن بود !!! ياروه مي افتاد مي مرد مي اومد يه امبول مي كرد در باسنش بلند ميشد بندري مي رقصيد !!! تا الان هم حدود 50 مك دانلود كرده ! حالا يه بار ديكه تستش مي كنم كليد L رو بايد بزنم ديكه !
    کسایی که بازو بند دکتر دارن اینکار ها رو میکنن. یکم توضیح میدهم شرح وظایف افراد مختلف تیم رو
    4 مدل سرباز داریم فکر کنم.
    1- آر پی جی زن
    2- خمپاره انداز
    3- تیربار چی
    4- سرباز عادی
    --------------
    1 مدل دکتر که وظیفه اصلیش امداد رسانی به زخمی ها و تزریق آمپول به افراد خودی در حال مردن است
    -------------
    1 مدل مهندس که وظیفه اش بمب گذاری - مین گذاری - ساخت پل - خنثی کردن بمب و مین های دشمن و کمک های لوجستیکی مانند ساخت تیربار و برجک است. مهندسین پرکار ترین افراد هستند
    ------------
    1 مدل سرباز ویژه که وظیفه اش علامت دادن به هواپیمای خودی برای بمب باران هدف- مهمات رسانی به سایر اعضای تیم - تشخیص و علامت دار کردن مین های زیر خاک دشمن - هدایت موثرتر آتش روی اهداف دشمن توسط دوربین ویژه
    ----------
    1 مدل هم تک تیر انداز داریم که وظیفه اش معلومه. کمین و شکار سربازان دشمن از راه دور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •