تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: نظرخواهی در مورد کارت ویزیت جدید آرایشگاه من

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام .....من همرو دیدم......بنظرم...اگه میخواد حتی برای خوشگلیش کسی اونو دور نندازه بهتر یه سرچی کنید به اسم.....brush....تو گوگل....البته قسمت عکساش منظورمه....میتونید خیلی ایده بگیرید...لازم هم نیست حتما تو کارت یه چشم خوشگل یا یه دختر خوشگل باشه....یه سرچی کنید........البته تو اون هاهم بگردید

2. 3 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.
    من معنی این که گفتی حجمش رو پائین آوردی در نتیجه کیفیت رنگ ها اومده پائین رو نمی فهمم.. میشه بیش تر توضیح بدی... فکر نمی کنم اون قدی تو ظاهر کلی رنگ ها تاثیر داشته باشه.. چه جوریه جریان؟
    بعدم لزومی نداره برای این که دوستان بتونن ببینن و نظر بدن این کار رو بکنی؟ (لزومی داره؟) مگه فایلت حجمش چه قدره که میاریش پائین؟
    موقعی که فایلی رو save for web می کنی در منوی فایل کیفیتش رو می تونی حتی تا 10 درصد بگذاری که حجم رو شدید کاهش بده. من خودم adsl دارم و راحتم اما نمی خوام رفقا بیشتر از 100 کیلو بایت کارهای منو دانلود کنند تا اذیت بشن. درد اینترنت ذغالی یادم نرفته. می دونید همین الان در کره جنوبی؛ سرعت اینترنت رایگانشون دست کم 500 برابر سرعت اینترنت پولی ماست؟ می دونید که تا 3 سال دیگه به شهرونداش اینترنت با سرعت یک گیگ در ثانیه میده که میشه 8000 برابر سرعت اینترنت پر سرعت من ( 128) که ماهی هم 13300 براش میدم! بگذریم نمی خوام موضوع عوض شه. ان شاء الله به کاندیدی در انتخابات رای میدیم که با اینترنت مشکلی نداشته باشه!

4. این کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_3dsmax9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

موقعی که فایلی رو save for web می کنی در منوی فایل کیفیتش رو می تونی حتی تا 10 درصد بگذاری که حجم رو شدید کاهش بده. من خودم adsl دارم و راحتم اما نمی خوام رفقا بیشتر از 100 کیلو بایت کارهای منو دانلود کنند تا اذیت بشن. درد اینترنت ذغالی یادم نرفته. می دونید همین الان در کره جنوبی؛ سرعت اینترنت رایگانشون دست کم 500 برابر سرعت اینترنت پولی ماست؟ می دونید که تا 3 سال دیگه به شهرونداش اینترنت با سرعت یک گیگ در ثانیه میده که میشه 8000 برابر سرعت اینترنت پر سرعت من ( 128) که ماهی هم 13300 براش میدم! بگذریم نمی خوام موضوع عوض شه. ان شاء الله به کاندیدی در انتخابات رای میدیم که با اینترنت مشکلی نداشته باشه!

من عکس امضای پائین رو با save for web ساختم. کیفیتش رو روی very high گذاشتم و همون طور که می دونی عکس امضا غیر از اندازه ای که سایت براش در نظر گرفته باید کمتر از 30 کیلو باشه... ولی کیفیت رنگ ها همونه... نمی دونم... بگذریم...
    منم اینترنتم زغالیه... امیدوارم مسئله ی اینترنت هم مثل سایر مشکلات "زمان کش" مملکتمون حل شه و دولتمردان و سیاستگزاران بدونن کره ای ها با چه انگیزه ای این تصمیم رو برای مملکتشون گرفتن! توی همه ی این مشکلات زمان کش هیچی اندازه ی اینترنت و ترافیک رو اعصاب من راه نمی ره... زندگی لاک پشتی!

6. این کاربر از omid_3dsmax9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saaaraaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نيستم كلآ :))

پيش فرض

خانوم سارا، منظورتون از layout چیه؟
    شما جدن نميدونين لي اوت چيه؟!!!

--------------------

رامشاد جان کارهات رو ديدم

داري کم کم حرفه اي ميشي ها...بي حوصله نشو و همچنان ادامه بده....

اگر همينجور تمرين کني و اتود بزني مطمئنم به چيزي که ميخواي ميرسي...

و اينکه کارهات رو دوست داري خيلي عاليه...اون کارت صورتيت رو به شرطي که روي لي اوتش کار بشه و رو طرح کلي هم کمي کار کني و وقت بذاري دوست دارم.

حتما لازم نيست يه خانوم توي بک گراند تو باشه.
    شما ميتوني از انرژي رنگ ها استفاده کني و رنگ هاي زنونه.

اميد جان کار شما رو هم ديدم....
    کارت بازاريه ... درست که خيلي زحمت کشيدي و اين قابل تقديره ولي بايد روش بيشتر کار کني.
    کادر دور يک موضوع باعث محدوديت اون موضوع ميشه دوست من...ولي اگر از کادر استفاده نکني...نشون دهنده گستردگي کار هستش و اينکه شما هم لي اوتت مشکل داره....اون بافت هم قدرت زيبايي کارت رو گرفته.

در مورد سه تا کار جديدت:
    به نسبت قبلي قشنگ تر شده فونتت بده....جاي کادر صورتي و عناصر رو بجا استفاده نکردي....طرح اوليت خوبه و ميتونه يک کار موفق بشه

منتظر اديتش هستم.

8. این کاربر از saaaraaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Borhan72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين دور و ورا...       اسم شريف: آقا برهان

پيش فرض

اینطور طراحی به درد آرایشگاه نمیخوره...
    باید عکس چشم و ابرو روش باشه...

پروفشنال pakbakhteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جالبه .. خسته نباشي
    اما :
    1- بيشتر شبيه كارت گالري نقاشي شده است .
    2- نوشته ها جاي خودشونو ندارن.
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول:
    اون کارت صورتيت رو به شرطي که روي لي اوتش کار بشه و رو طرح کلي هم کمي کار کني و وقت بذاري دوست دارم.

سارای عزیز ممنون از نوشته ات. شما در مورد کارت صورتیه پیشنهاد مشخصی داری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما جدن نميدونين لي اوت چيه؟!!!
    نه! تو این زمینه نه.. همین طور که اولین پست این تاپیک نوشتم تا حالا کارت طراحی نکردم.. و می خوام بدونم منظور از لی اوت تو این نوع کار چیه؟ من پرسیدم که جواب بگیرم نه سوال بشنوم! از کس دیگه ای باید می پرسیدم؟!

به هر حال ممنونم..

اینم 2 تا دیگه... مثل هم اند، یه کم فرق داره... برای خودم که تمرین خوبی بود.. امیدوارم برای شما هم رامشاد جان مفید باشه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

13. این کاربر از omid_3dsmax9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب! گفتم شاید برای دوستانی که این تاپیک رو دنبال کردن؛ جالب باشه که بدونن بالاخره کدوم کار رفت زیر چاپ! فکر می کنید کدومش؟ هیچ کدوم. طرح نهایی این بود:
    کد:
    فونت؛ اندازه؛ رنگ ؛ ... همه چی همین بود که می بینید. امیدوارم شما هم کار نهایی رو بپسندین. ممنون از این که تو این مدت منو با نظرات تون یاری کردین.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب شده.. ولی می تونست خوب تر هم بشه... یه نظری هم در مورد کارای من می دادی...
    موفق باشی..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •