تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من شما باید حدود 250 برای هردو هزینه کنی ولی با این قیمت میشه یدونه q8200 با یک مادر بورد معمولی برداشت که کاراییش هم بیشتره
    البته خودم میخوام همین x3 710 رو بردارم ولی برای cpu و مادر بورد بیشتر از 200 -210 نمیتونم هزینه کنم
    حالا به نظر دوستان میشه
    یه چیز دیگه x3 710 در حالت معمولی چقدر ضعیفتر از وقتیه که هسته چهارم رو فعال میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بنابر بنچ مارک anandtech اگر بازی را حساب کنیم با 8200 برابر است ولی اگر سه بعدی و با قابلیت multithread در این صورت با چهار هسته ای 8200 رقابت میکند ولی برای سه بعدی و گرافیک اگر فقط singlethread حساب شود آنگاه تقریبا با 8200 برابر است.
    وقتی هسته چهارم فعال شود بطور متوسط 5 تا 15 درصد
    Last edited by Behrouz_se60; 26-05-2009 at 14:09.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظر من اگه می تونید 720رو بگیرید و هسته ی چهارم رو فعال کنید

چون سایت tomshardware این کار رو کرده و مشکلی هم نداشته (البته با توجه به سریال cpu)

فقط باید از خیر اورکلاک بگذرید

We started by taking ACC off of Auto, enabling the All Cores option. Moving in 2% increments, we were finally able to get the fourth core back on at -6%. And whereas it didn’t last long at all in Prime95 previously, it ran for an hour sans error before we shut it down. Surely, it seems that getting more aggressive with ACC has the potential to stabilize an unlock that’s “almost there.”

اینم میگه گویا باید acc رو off کنید و تنظیماتی رو که میگه انجام بدین(البته روی مادر بورد asrock)

البته این قسمت رو هم برای آپدیت بایوس نوشته که باید حواستون باشه

all vendors developing new BIOS’ with AMD’s latest microcode will be disabling the core/cache unlock, which at least explains why the recently-updated ASUS and Gigabyte boards weren’t cooperating

یعنی با آپدیت بایوس unlock کردن غیرفعال میشه ، اینکار تحت فشار amd به سازندگان صورت گرفته!!!

البته بازم میگه که روی بعضی از cpu ها نمیشه که باید حتما به سریالش توجه داشته باشید

Last edited by nikaan; 26-05-2009 at 23:08.

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دوستان آیا کسی تونسته این ایراد صدای نویز و نویز در گرافیک با فعال کردن هسته 4 رو پیدا کنه
    من که فعلا باهاش درگیرم
    و احتمال میدم که این هسته 4 ایراد داشته که غیرفعال شده از طرفی موندم چرا این مشکل فقط برای من بوجود اومده

از دوستانی که مادربورد Biostar TA790GX 128M دارن تقاضا میکنم این مورد هسته 4 رو توی این بورد در ویندوز ایکس پی با ذکر ورژن بایوس چک کنند و نتیجه رو اعلام کنن

ممنون میشم .

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •