والا خودمم در تعجب بودم که چه قدر زود امد این بازی،اگر اشتباه نکنم من حدود 15 ساعته تمامش کردم،البته توی محیط هی گشتو گزار میکردم و خلاصه حال میکردم،البته دوستان که بازی رو انجام دادن اگر جایی اشتباه میگم تصحیح کنند!
عرض کنم هوش مصنوعی بسیار قویی نداره،من توی حالت هارد که بازی کردم زیاد به مشکلی بر نخوردم،گرافیکش میتونست بهتر از این باشه،بعضی جاها مثل اینکه تکسچر اون محیط لود نمیکرد واسه همین محیط ناقص بود(امیدوارم منظور من رو متوجه بشید که چی هست)
صدا گزای عالی بود،در مناطقی که باید دشمن رو میکشتی موسیقی حالت تند و سریع میشه که حال و هوای بازی رو عوض میکرد،
از چند تا بازی کپی برداری شده بود،که حالا بگزریم،یک گجتی داشت طرف که خیلی کارهایی جالبی باهاش میشد بکنیم(حالا بازی کنید خودتون میفهمید)
دیگه عرض کنم داستان جالبی داشت،ما که خوشمان امد!!!
دیگه عرض کنم این جزو معدود بازی بود که من نشستم پاش تا اخر رفتم!!!!!
اقا بازی کن بسیار جالبه،بخش مولتی اون هم این نسخه ما نمیشد واردش بشی باید کرک یا پچی برای این قسمت بیاد!
خلاصه بازی جالبی هست،یک جورایی محیط اون میشه گفت مثل بایو شاک 2 بود(یک جورایی ها)
تنوع اصلحه به اون صورت نداشت،ولی یکی از اصلحه های اون خیلی جالب بود،وقتی که گلوله رو شلیک میکردی میتونستی اون رو هدایت کنی به سمت دشمن(ادم یاد فیلم wanted می افتد)
اخرش هم که گفتم 3 تا پایان داره،اگر خواستید بگم(ولی مزش میره)