هر چقدر توی User Manual دستگاه نوشته فکر نمیکنم کسی بهتر از سازنده این قضیه رو بدونه.
هر چقدر توی User Manual دستگاه نوشته فکر نمیکنم کسی بهتر از سازنده این قضیه رو بدونه.
یه سر به این سایت بزنید
بهترین دوربینای حرفه ای رو برای کارای مختلف(استودیو- فیلمسازی- ورزشی ...) لیست کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میرسه تو رده حرفه ای Grass Valley ، هیتاچی و پاناسونیک در صدر هستند
15 ساعت استاندارد هست.
سلام به دوستان به نظر من شما ابتدا باید به سایت های که لوازم دیجیتال رو مورد بررسی قرار میدن برید. به عنوان مثال سایت pcworld یا reviews.cnet.com سری بزنید خیلی کاربردی و مفیده.
انتخاب بهترین دوربین سال 2008 از نظر Technical Image Press Association یا TIPA اون آقایونی که ادعاتون میشه حتما باید اسم این به گوشتون خرده باشه البته بعید میدونم!!!
توضیخ درباره انجمن اروپایی مطبوعات فنی تصویربرداری یا TIPA:
TIPA (Technical Image Press Association) is an independent association of photo and imaging expert editors, representing 12 countries across Europe. The eminent TIPA Award is presented honouring the product for its superiority in quality, performance and value to distinguish the best in each classified category.
the editors of the 27 member photo and imaging magazines from 11 European countries met in Rome to discuss the association's projects and to analyze the photographic scene in Europe. They also voted for the best products launched by the industry in the previous 12 months.
Best Camcorder: Panasonic HDC-SD9
Panasonic HD Camcorder HDC-SD9 Receives
2008 TIPA (Technical Image Press Association) Award
for Best Camcorder in Europe
--------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Review: Panasonic HDC-HS300 AVCHD Camcorder
بقیه جایزه های پاناسونیک:Is Panasonic's new fully-featured AVCHD flagship its best HD camcorder yet? Quite possibly - but excellence comes at a price.
مجله های:
Camcorder Buyer
Videofilmen"The performance of the Panasonic HS300 was exactly as we had expected - which means superb"
از آلمان
Video Media
وبسایتهای:
PCPRO
SimplyDVThe Panasonic HDC-HS300 offers the best image quality we have yet seen in a consumer HD camcorder, and its enthusiast features are comprehensive.
TrustedReviews.com
IGIZMO
HiFi Test
TONE
EUROPEAN IMAGING AND SOUND ASSOCIATION
EIZA
AudioVideoFoto BILD
دوربین ضد آب و ضد ضربه مخصوص فیلم برداری زیر آب!!!!
دوربین با زوم اپتیکال فوق العاده 70 برابر
و هزاران هزار جایزه دیگه اگه بخوام فقط اسم ببرم باید تا 100 تا صفحه دیگه بنویسم.
Last edited by Terry Bogard; 14-05-2009 at 19:18.
اين جور جوايز فقط مختص پاناسونيك نيست.
يكم تو اينترنت بگردي مي بيني كه Sony و Canon هم هزاران جايزه رو دريافت كردن.
مثلا Canon جايزه بهترين دوربين HD سال رو از EISA گرفت.
Best HD Camcorder-Canon HV30
Sony هم جايزه بهترين دوربين HD فلش خور و كم حجم رو گرفت.
Best HD Flash Camcorder
Sony HDR-TG3
____________________________در ضمن اون دوربين ضد آب پاناسونيك فقط 2 متر تحمل آب رو داره كه فوق العاده كمه. يعني حتي تو استخر معمولي هم كم مياره و خراب ميشه.
من یه دوربین پاناسونیک vhs c داشتم وقتی فیلم برداری میکردیم یه تبدیل داشت مستقیم میرفت تو ویدئو vhs فیلم رو نشون میداد اما دوربینای سونی اون موقها اینطوری نبودن باید مرفتی تبدیل میکردی.
بعدا که خواستم دوربین بخرم میخواستم همون پاناسونیک بخرم چون خیلی عالی بود و خاطره خوب داشتیم ولی اینور اونور اینقدر سونی سونی کردن که رفتم سونی خریدم بعد از یه مدت با دوستام رفتیم شمال دوربینمو با دوربین دوستم که پاناسونیک بود مقایسه کردیم و با اینکه دوربین دوستم از مال من 100 تومن ارزونتر بود کیفیت خیلی بهتری داشت و عالی فیلمبرداری میکرد دوربین سونی منم بعد از 6 ماه خراب شدالان تا حالا دوبار تعمیر رفته. این تجربه ای بود که من داشتم امیدوارم کسی فکر نکنه من دارم خلافش صحبت میکنم.
همون موقع که پاناسونیک فرمت VHS-C رو میزد ، سونی فرمت 8 میلیمتری کار می کرد که از نظر تعداد خطوط تصوری ، کیفیت صدا و تصویر ، دوام و ماندگاری ، زمان ضبط و.....خیلی بلاتر از VHS-C بود.
و کلا فرمت 8 میلیمتری سونی از نظر فناوری خیلی بالاتر از VHS-C پاناسونیک بود.
این پست شما نشون میده که به هیچ وجه با دنیای فیلمبرداری آشنا نیستید و چون فیلم دوربینتون میرفه تو ویدیو ، فکر میکردید که خیلی بهتره از سونی هستش !
اتفاقا پاناسونیک سوای اینکه میرفت تو فیلم تبدیل کیفیتش بهترم بود چون فیلمای سونی موقع تبدیل خیلی افت میکرد دیگه حال به هم زن میشد.
نه بابا!!! خودت تنهایی فکر کردی به این نتیجه رسیدی!!؟؟در ضمن اون دوربين ضد آب پاناسونيك فقط 2 متر تحمل آب رو داره كه فوق العاده كمه. يعني حتي تو استخر معمولي هم كم مياره و خراب ميشه.
البته بهتر از سونیه که تو هوای معمولیم خراب میشه نمونش:
دوربین سونی منم بعد از 6 ماه خراب شد الان تا حالا دوبار تعمیر رفته. این تجربه ای بود که من داشتم امیدوارم کسی فکر نکنه من دارم خلافش صحبت میکنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)