پلاسماهای مدرن رو مگه شما دیدین؟ هنوز وارد بازار ایران نشده.اگه بحث تکنولوژی مدرن باشه شما باید ال سی دی های مدرن رو با پلاسماهای مدرن مقایسه کنید که بازم بنظر من ال سی دی تصاویر شارپ تر و زنده تری نشون میده . شما یه نگاهی به مشخصات ال سی دی های مدرن بکنید تا متوجه قدرت و کیفیتشون بشید .
ضمن تائید حرفای شما اون موقع ها که پلاسماها بازتاب نور داشتن و عمر کم و ... ال سی دی های همون موقع به لعنت خدا هم نمیارزیدن کنتراست فوق العاده پائین , مشکل سوختن پی در پی بک لایت , زاویه دید افتضاح و ... الان حدود دو ساله که ال سی دی ها یکم پیشرفت کردن بعضی از دوستان فکر میکنن در این زمانی که ال سی دیها پیشرفت میکردن سازنده های پلاسما برگ چغندر درو میکردن.من فکر میکنم این مساله نباید اینقدر پیچیده باشه و کش پیدا کنه
قبلا پلاسماها ایرادهایی داشتند(بازتاب نور، عمر کم، باقی موندن جای تصویر ثابت، روشنایی، مصرف برق، وزن زیاد) اما
پلاسماهای مدرن تقریبا هیچ ایرادی ندارند و در حال حاضر بهترین هستند
مقایسه تصویری پلاسمای مدرن با ال سی دی مدرن:
پلاسمای Neo PDP پاناسونیک در برابر فیلیپس LED backlight همونطور که مشخصه یه سری چیزا اصلا در ال سی دی دیده نمیشه.
پلاسمای Neo PDP پاناسونیک با 600Hz ساب فیلد در برابر تلویزیون LCD 200Hz سونی توی یه نما با حرکت سریع موشن بلور روی ال سی دی کاملا مشخصه در حالی که تصویر در پلاسما صاف هست.