من با اون شماره كه جناب Alucard داد تماس گرفتم هنوز نتيجهاي حاصل نشده.
هر زمان ok شد خبر ميدم.
من با اون شماره كه جناب Alucard داد تماس گرفتم هنوز نتيجهاي حاصل نشده.
هر زمان ok شد خبر ميدم.
درسته آرمان ولی در هر صورت من به وفور دیدم که مشکل Pixelate شدن با محتوای غیر HD هست توی این تلویزیون ها. به نظرم فعلا توجیه با اندازه های LCD هاست و از روی پخش غیر HD نمی شه روشون بحث کرد.(پستی که من نقل قول کردم مقایسه ای کرده بود از روی پخش کانال خبر)
سوني هم تنكنولوژي ACE داره كه تصويرش دقيقا مثل همين پاييونير هستش و مشكي واقعي رو با تمام جزييات نشون ميده.
سوني حتي تكنولوژي تصاوير سينمايي Theater Mode داره كه با همكاري سوني پيچرز آمريكا خلق شده . وقتي روشنش مي كنيد فيلمها رو حتي بهتر از پاييونير نشون مييده و فيلمها رو دقيقا مثل پرده سينما با تمام جزييات در تاريكي ها نشون ميده....
سلام دوست عزیز متاسفانه با وجود اینکه سونی یک برند عالی و مورد احترام هست واقعیت با کاتولوگ تبلیغات سونی فرق داره و امتیاز performance بهترین پنلی که سونی ساخته (سری XBR8 که تو ایران X450A هست) از سایت Cnet امتیاز 8 هست در برابر امتیاز 10 پایونیر.
لینک:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز من كاتالوگ سوني رو ندارم...
من خودم بروايا دارم .....چيزهايي كه ميگم مثل ACE و حالت Theater Modeرو خودم الان دارم با چشمم مي بينم.....
سايت Cnet اگه امتيازي رو كم و زياد ميده به خاطر مسايل زيادي هستش مثلا قيمت ....اين دليل بر بد بودن اون تلويزيون نيست...
پيشنهاد مي كنم در مورد ACE و حالت Theater Mode سوني بيشتر تحقيق كني ...اونوقت مي فهمي كه سوني قبل از پاناسونيك و پاييونير به اون تصويري كه شما گذاشتي رسيده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid750; 28-04-2009 at 08:58.
اتفاقا من اعتقاد دارم سونی همیشه در کاتاوگهاش واقعیت را میگه و از اغراقی که بقیه برندها میکنند خبری نیست.
کی دیدید سونی میلی ثانیه و کنتراست را در کاتالوگهاش وارد کنه؟
دقيقا درسته...
سوني شايد تنها برندي هستش كه هيچ وقت غلو و خالي بندي در مورد امكاناتش نمي كنه...
اين دوستمون كلا با برند سوني مشكل داره....![]()
دوست عزیز با کمال احترام:
اولا که سایت Cnet اصلا تو امتیازهاش چیزی رو به اسم قیمت لحاظ نمیکنه که امتیاز بده معلومه که شما یدونه از Review های Cnet رو هم نخوندید.
امتیاز پایونیر Kuro:
امتیاز سونی XBR:
دوما شما هر وقت دوتا پنل رو که جفتشون از یه Source داشتن ویدئو پخش میکردن بقل هم دیدی بیا نظر بده بگو کدوم بهتره نه همینجوری رو هوا.
سوما نظر کسایی که توی یه سایت معتبر با دستگاههای دقیق کیفیت یه پنل رو میسنجن از نظر شما و چیزی که شما دیدی به نظر من خیلی معتبر تر هست.
موفق باشید.
یه ال سیدی ارزون قیمت برای توی مغاز می خواهم چی پیشنهاد می کنید
دوستان عزیز بدون اغراق میگم هیچی سونی نمیشه مخصوصا سری d البته بعد از سری x
یکبار یک فروشنده ای حرف خوبی بهم زد گفت برای خرید ال سی دی به هیچ کس اعتماد نکن جز چشمات
با این براویا مدلش را بالا گفتم کل فامیل ال سی دیهاشون را عوض کردن یک سال داره از خریدم میگذره انگار دیروز از فروشگاه گرفتیش
بزنم به تخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)