تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: خرید بهترین lcd با حداکثر بودجه ۱.۵ میلیون تومان

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من با اون شماره كه جناب Alucard داد تماس گرفتم هنوز نتيجه‌اي حاصل نشده.

هر زمان ok شد خبر ميدم.

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

وقتی تصویر غیر HD روی تلویزیون HD پخش میشه رزولوشن تلویزیون پایین نمی ره که تلویزیون در یک رزولوشن غیر از Native Resolution اش کار کنه، معمولا تصاویر رو Upscale می کنند تا به رزولوشن تلویزیون برسه و مشکل Native Resolution حل بشه.
    درسته آرمان ولی در هر صورت من به وفور دیدم که مشکل Pixelate شدن با محتوای غیر HD هست توی این تلویزیون ها. به نظرم فعلا توجیه با اندازه های LCD هاست و از روی پخش غیر HD نمی شه روشون بحث کرد.(پستی که من نقل قول کردم مقایسه ای کرده بود از روی پخش کانال خبر)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

.

الان توی این عکس شما تفاوت زنده بودن و واقعی بودن مشکی رو بین این دوتا پنل مقایسه کن ببین پایونیر چقدر مشکی نزدیک به واقعیتی داره با اینکه حدود یک سال و چند ماه از سری B6000 سامسونگ که جدیدترین تکنولوژیهای ال سی دی استفاده میکنه قدیمی تر هست جدای از مشکی به رنگ صورت هم توجه کن.بنده خدا رنگ پوستش به جای رنگ پوست انسان رنگ هویج شده! مشکیشم که به آبی میزنه , خلاصه یه شبه از واقعیت نشون میده

.
    سوني هم تنكنولوژي ACE داره كه تصويرش دقيقا مثل همين پاييونير هستش و مشكي واقعي رو با تمام جزييات نشون ميده.

سوني حتي تكنولوژي تصاوير سينمايي Theater Mode داره كه با همكاري سوني پيچرز آمريكا خلق شده . وقتي روشنش مي كنيد فيلمها رو حتي بهتر از پاييونير نشون مييده و فيلمها رو دقيقا مثل پرده سينما با تمام جزييات در تاريكي ها نشون ميده....

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سوني هم تنكنولوژي ACE داره كه تصويرش دقيقا مثل همين پاييونير هستش و مشكي واقعي رو با تمام جزييات نشون ميده.

سوني حتي تكنولوژي تصاوير سينمايي Theater Mode داره كه با همكاري سوني پيچرز آمريكا خلق شده . وقتي روشنش مي كنيد فيلمها رو حتي بهتر از پاييونير نشون مييده و فيلمها رو دقيقا مثل پرده سينما با تمام جزييات در تاريكي ها نشون ميده....

سلام دوست عزیز متاسفانه با وجود اینکه سونی یک برند عالی و مورد احترام هست واقعیت با کاتولوگ تبلیغات سونی فرق داره و امتیاز performance بهترین پنلی که سونی ساخته (سری XBR8 که تو ایران X450A هست) از سایت Cnet امتیاز 8 هست در برابر امتیاز 10 پایونیر.

لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز متاسفانه با وجود اینکه سونی یک برند عالی و مورد احترام هست واقعیت با کاتولوگ تبلیغات سونی فرق داره و امتیاز performance بهترین پنلی که سونی ساخته (سری XBR8 که تو ایران X450A هست) از سایت Cnet امتیاز 8 هست در برابر امتیاز 10 پایونیر.

لینک:
    کد:
    موفق باشید.

دوست عزيز من كاتالوگ سوني رو ندارم...

من خودم بروايا دارم .....چيزهايي كه ميگم مثل ACE و حالت Theater Modeرو خودم الان دارم با چشمم مي بينم.....

سايت Cnet اگه امتيازي رو كم و زياد ميده به خاطر مسايل زيادي هستش مثلا قيمت ....اين دليل بر بد بودن اون تلويزيون نيست...

پيشنهاد مي كنم در مورد ACE و حالت Theater Mode سوني بيشتر تحقيق كني ...اونوقت مي فهمي كه سوني قبل از پاناسونيك و پاييونير به اون تصويري كه شما گذاشتي رسيده.

کد:
    Last edited by omid750; 28-04-2009 at 08:58.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز متاسفانه با وجود اینکه سونی یک برند عالی و مورد احترام هست واقعیت با کاتولوگ تبلیغات سونی فرق داره.
    اتفاقا من اعتقاد دارم سونی همیشه در کاتاوگهاش واقعیت را میگه و از اغراقی که بقیه برندها میکنند خبری نیست.
    کی دیدید سونی میلی ثانیه و کنتراست را در کاتالوگهاش وارد کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقا من اعتقاد دارم سونی همیشه در کاتاوگهاش واقعیت را میگه و از اغراقی که بقیه برندها میکنند خبری نیست.
    کی دیدید سونی میلی ثانیه و کنتراست را در کاتالوگهاش وارد کنه؟
    دقيقا درسته...

سوني شايد تنها برندي هستش كه هيچ وقت غلو و خالي بندي در مورد امكاناتش نمي كنه...

اين دوستمون كلا با برند سوني مشكل داره....

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزيز من كاتالوگ سوني رو ندارم...

من خودم بروايا دارم .....چيزهايي كه ميگم مثل ACE و حالت Theater Modeرو خودم الان دارم با چشمم مي بينم.....

سايت Cnet اگه امتيازي رو كم و زياد ميده به خاطر مسايل زيادي هستش مثلا قيمت ....اين دليل بر بد بودن اون تلويزيون نيست...

پيشنهاد مي كنم در مورد ACE و حالت Theater Mode سوني بيشتر تحقيق كني ...اونوقت مي فهمي كه سوني قبل از پاناسونيك و پاييونير به اون تصويري كه شما گذاشتي رسيده.

کد:
    دوست عزیز با کمال احترام:
    اولا که سایت Cnet اصلا تو امتیازهاش چیزی رو به اسم قیمت لحاظ نمیکنه که امتیاز بده معلومه که شما یدونه از Review های Cnet رو هم نخوندید.

امتیاز پایونیر Kuro:

امتیاز سونی XBR:

دوما شما هر وقت دوتا پنل رو که جفتشون از یه Source داشتن ویدئو پخش میکردن بقل هم دیدی بیا نظر بده بگو کدوم بهتره نه همینجوری رو هوا.
    سوما نظر کسایی که توی یه سایت معتبر با دستگاههای دقیق کیفیت یه پنل رو میسنجن از نظر شما و چیزی که شما دیدی به نظر من خیلی معتبر تر هست.
    موفق باشید.

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه ال سیدی ارزون قیمت برای توی مغاز می خواهم چی پیشنهاد می کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز بدون اغراق میگم هیچی سونی نمیشه مخصوصا سری d البته بعد از سری x
    یکبار یک فروشنده ای حرف خوبی بهم زد گفت برای خرید ال سی دی به هیچ کس اعتماد نکن جز چشمات
    با این براویا مدلش را بالا گفتم کل فامیل ال سی دیهاشون را عوض کردن یک سال داره از خریدم میگذره انگار دیروز از فروشگاه گرفتیش
    بزنم به تخته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •