دوستان وقتی من لینک هایی که دادید میزنم داخل سایت با این پیغام مواجه میشم راهنمایی کنید
GamingAccess reopens soon, patch delayed
دوستان وقتی من لینک هایی که دادید میزنم داخل سایت با این پیغام مواجه میشم راهنمایی کنید
GamingAccess reopens soon, patch delayed
خواهش ميكنم عزيزم،قابلي نداشت...
دوستان لطفا يه سري به اين تاپيك بزنيد. تو اون به اكثر خواسته هاتون ميرسيد فقط بايد كمي بگرديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
می خواستم ببینم کیت سرور کامل و جدیدی نیست که همه تغییرات جدید مثل لباس چهره بازیکنان و باشگاهای ایرانی و.... باهم داشته باشه که فقط با یه کپی و نصب کار تموم بشه ؟
با تشکر از همتون
دوست خوبم.كيت سرور به تنهايي كه تغييرات رو انجام نميده.شما براي تغييرات ابتدا بايد اين برنامه رو يك بار نصب كني.سپس بسته به تغييري كه مدنظرتون هست فايلي كه دانلود كرديد رو در پوشه مربوطه كپي كنيد.اينكه كار خاصي نداره.
اقا یکی اقایی کنه پچ جدید نقل و انتقالات و همچنین پچ کامل اسامی که درست شدن رو بذاره 3 روزه دارم می گردم دنبالش اصلا پیدا نمی شه . تو رو خدا به این تاپیک اون تاپیک من نفرستین یک لینک دانلود بذارین دستتون رو می بوسم برای pes2009 می خوام
کسی نیست یک کمک محض رضای خدا به ما بکنه
اینجا فکر کنم همه .............. ای بابا یعنی کسی نیست کمک کنه .
واقعا متاسفم که یک نفر کمک هم نمی کنه 3 روز دنبال یک پچ ناقابل هستم که یکی زحمت بکشه .
باشه ممنون از همه بی معرفتا
دوست عزيز شما به همون تاپيك كه گفتم بريد مي تونيد به جواب سوالتون برسيد.ضمنا آخرين فايل مخصوص ترانسفرها(فايل رسمي مونامي) مربوط به ماه مارس ميشه و براي ترانسفرهاي جديد بايد از اديت فايل كه توسط كاربران ايجاد ميشه استفاده كرد.اكه مي خوايد رسمي باشه بايد منتظر pes2010 باشيد كه پاييز منتشر ميشه.
لطفا براي هرگونه مشكل و سوال و جواب در رابطه با pes2009 به اينجا مراجعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها اون لینک دانلود کیت سرور تو صفحه قبل خراب بود اگه میشه یه لینک دیگه بذارید
سلام دوستان كيت تيم پرسپوليس رو ميخوام البته اون كيت ماله جام آسياست نه ماله ليگ رو ميخوام...اگه جديده باشه كه عاليه اما اگه ماري براوون هم هست موردي نداره..منتظرم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)