تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: i8510 or n96

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

دوستای گلم سایتا چی میگن مهم نیس. مهم نظر کسی که از گوشی استفاده کرده و باهاش کار کرده
    hasanmotori جان اگه این ترفند شما جواب نداد یکی مثل من چه geli به سرش بگیره؟!
    خوب من خودم i8510 دارم و از شارژشم خیلی راضیم.

2. 2 کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

خب شما صبر کن فعلاً نخر یکی از دوستان میخاد بخره بزار اول اون بخره و ترفند رو انجام بده بعد شما بخر ولی خیالت راحت الان ببین چند نفر میگن باتریش درسته اوناهم که میگن مشکل داره فقط شنیدن
    لطفاً از این به بعد به باتری این بیچاره انقدر گیر ندید لطفاً
    قبول دارم یه سری گیرای عجیب غریب به گوشی میدن ولی پیشنهاد شما هم خوبه آخه من از ظاهر 95 8 گیگ خوشم نمیاد و عکسایی که با 95 معمولی گرفتم و رو کامپیوترم دارم واسم راضی کننده نیست و به خاطر همین دوربین 8مگ این گوشی چشم رو گرفته

خوب من خودم i8510 دارم و از شارژشم خیلی راضیم.
    مشکل اینجاس که یه سری میگن مشکل ما حل نشد یه سری مثل شما میگن که ما مشکل نداریم ؛ انگار که شانسی هستش که مشکل داشته باشه یا نه
    راستی تو همین فروم خوندم یکی پرسیده بود تو مکانهای شلوغ صدا رو یکم خش دار میگیره (فیلمبرداری) درسته؟
    Last edited by mojtaba_18843; 03-04-2009 at 19:05.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

8510‏ رو بگیر خیالت راحت اونایی که با باتریش مشکل دارن یه سری نیستن یه نفره که از قرار معلوم بد جوری از سامسونگ بدش میاد
    از نظر دوربین هم خیالت راحت فرق زیادی با ‏‎ canon950isنداره
    اصلا شما نخر بزار 8910 بیاد من گوشی خودمو با قیمت مناسب بهت میدم
    Last edited by hasanmotori; 03-04-2009 at 19:31.

5. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

راستی تو همین فروم خوندم یکی پرسیده بود تو مکانهای شلوغ صدا رو یکم خش دار میگیره (فیلمبرداری) درسته؟
    کیفیت صدا خش دار نیست اون در واقع همون صدای محیطه چون i8510 به خصوص توی فیلم برداریش حساسیت ضبط صداش خییییلی بالا هست.

7. 2 کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

8510‏ رو بگیر خیالت راحت اونایی که با باتریش مشکل دارن یه سری نیستن یه نفره که از قرار معلوم بد جوری از سامسونگ بدش میاد
    از نظر دوربین هم خیالت راحت فرق زیادی با ‏‎ canon950isنداره
    اصلا شما نخر بزار 8910 بیاد من گوشی خودمو با قیمت مناسب بهت میدم
    من گوشی سامسونگ زیاد داشتم همه مشکل باطری دارن و زود شارژ حروم می کنن کافیه یک ذره فیلم بگیری یا از جی پی اس استفاده کنی تا شارژشون تموم بشه
    ولی ان 96 این مشکل رو نداره

9. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

نه
    ن96 رو اگه با جی پی اس کار کنی
    باید هروز !!!!!!!!......

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

نه اتفاقا جی پی اس های نوکیا زیاد شارژ حروم نمی کنن چون باطری های نوکیا بزرگ و مگاواتشون بالاست نوکیا فقط دوربین فیلمبرداریش شارز زیاد حروم می کنه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

جی پی اس تو همه گوشیها شارژ میگیره ولی مطمعن باشید که باتری 8510 از 96 خیلی بهتره
    بعدشم باتری 8510 1200 میلی آمپره و 96 950

13. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

نه اتفاقا جی پی اس های نوکیا زیاد شارژ حروم نمی کنن چون باطری های نوکیا بزرگ و مگاواتشون بالاست نوکیا فقط دوربین فیلمبرداریش شارز زیاد حروم می کنه
    شما که همچین چیزی رو میگی امتحان کردی من خودم جفتشونو دارم یک بار گزاشتم ببینم کدوم باتری بهتری داره که اختلاف خفنی داشتن مثلا پخش فیلم با آخرین صدا 96 حدود 3 ساعت دوام آورد در صورتی که با 8510 حدود 9 ساعت و بعد از این 8510 خاموش نشد فقط پیغام میداد ولی 96 خاموش شد و در مورد GPS من 96 و 8510 رو گذاشتم کنار هم 96 حدود 2:20 دقیقه و 8510 حدود 3:50 نزدیک 4 ساعت کار کرد من امروز 8510 نو گرفتم تا چند روز آینده میگم باتری این چجوری ولی 96 باتری فاجعه آمیزی داره N95 8Gb خیلی بهتره

15. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

6 عجب روحیه ای !!!

گوشی های سامسونگ همشون ماله کره هستن
    اگه از چیزی اطلاع ندارید لطفاً دربارش نظر ندید.شما یه زحمت بکشید REVIEW این گوشی رو توی gsmarena بخونید.نوشته باتری این گوشی توان روشن نگه داشتن گوشی رو تا 2.5 روز داره.بعد review ان 96 رو بخونید.اگه بگید سامسونگ باتری این گوشی رو ضعیف انتخاب کرده واقعاً از روی تعصب گفتید آخه این گوشی مشکل دیگه ای نداره شما هم فقط میتونید روی این مشکلش مانور بدید.منم روزای اول با باتریش مشکل داشتم ولی بعد از چند روز درست شد میتونید اینو توی تاپیکش بپرسید.
    ava uk جان از پستهای شما معلومه که بدجوری از سامسونگ بدت میاد.همه میدونن که به راحتی میشه اسکین های i900 رو عوض کرد ولی شما یه جا گفتی مداد رنگی بده دست بچه....میشه touch wiz. مشکل باتری بیشتر دوستان حل شده نمیدونم شما چطور هنوز مشکلت با این حل نشده.حالا خدایش اگه این گوشی رو داری یه کاری بکن: بزار شارژش کامل خالی بشه باتریشو یه بار در بیار دوباره بزار و در حالی که خاموشه بزار کامل شارژ بشه. ولی من شک دارم که اصلاً این گوشی را تا حالا تو عمرت دیده باشی.اگه حرفهای منو باور ندارید توی تاپیکش از بقیه دوستان بپرسید
    کسی از سامسونگ بدش نمی یاد بلکه کسی که احساسی و کورکورانه از گوشی خودش دفاع می کنه شما هستی حسن موتوری
    دوستان عزیز اگر یه سرچ بزنن و پستهای این شخص رو بخونن می بینن که با ده ها نفر سر همین تعصب رو سامسونگ دعوا کرده
    اگه ده نفر هم بگن که گوشی i8510 رو داشتند و شدیدا مشکل باتری داشته به طوری که سریعا رفتن فروختن ، باز این آقا می یاد میگه که همتوووووووووووون اشتباه میگید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •