خوب من خودم i8510 دارم و از شارژشم خیلی راضیم.
خوب من خودم i8510 دارم و از شارژشم خیلی راضیم.
قبول دارم یه سری گیرای عجیب غریب به گوشی میدن ولی پیشنهاد شما هم خوبه آخه من از ظاهر 95 8 گیگ خوشم نمیاد و عکسایی که با 95 معمولی گرفتم و رو کامپیوترم دارم واسم راضی کننده نیست و به خاطر همین دوربین 8مگ این گوشی چشم رو گرفته
مشکل اینجاس که یه سری میگن مشکل ما حل نشد یه سری مثل شما میگن که ما مشکل نداریم ؛ انگار که شانسی هستش که مشکل داشته باشه یا نه
راستی تو همین فروم خوندم یکی پرسیده بود تو مکانهای شلوغ صدا رو یکم خش دار میگیره (فیلمبرداری) درسته؟
Last edited by mojtaba_18843; 03-04-2009 at 19:05.
8510 رو بگیر خیالت راحت اونایی که با باتریش مشکل دارن یه سری نیستن یه نفره که از قرار معلوم بد جوری از سامسونگ بدش میاد
از نظر دوربین هم خیالت راحت فرق زیادی با canon950isنداره
اصلا شما نخر بزار 8910 بیاد من گوشی خودمو با قیمت مناسب بهت میدم
Last edited by hasanmotori; 03-04-2009 at 19:31.
کیفیت صدا خش دار نیست اون در واقع همون صدای محیطه چون i8510 به خصوص توی فیلم برداریش حساسیت ضبط صداش خییییلی بالا هست.![]()
من گوشی سامسونگ زیاد داشتم همه مشکل باطری دارن و زود شارژ حروم می کنن کافیه یک ذره فیلم بگیری یا از جی پی اس استفاده کنی تا شارژشون تموم بشه
ولی ان 96 این مشکل رو نداره
نه
ن96 رو اگه با جی پی اس کار کنی
باید هروز !!!!!!!!......
نه اتفاقا جی پی اس های نوکیا زیاد شارژ حروم نمی کنن چون باطری های نوکیا بزرگ و مگاواتشون بالاست نوکیا فقط دوربین فیلمبرداریش شارز زیاد حروم می کنه
جی پی اس تو همه گوشیها شارژ میگیره ولی مطمعن باشید که باتری 8510 از 96 خیلی بهتره
بعدشم باتری 8510 1200 میلی آمپره و 96 950
شما که همچین چیزی رو میگی امتحان کردی من خودم جفتشونو دارم یک بار گزاشتم ببینم کدوم باتری بهتری داره که اختلاف خفنی داشتن مثلا پخش فیلم با آخرین صدا 96 حدود 3 ساعت دوام آورد در صورتی که با 8510 حدود 9 ساعت و بعد از این 8510 خاموش نشد فقط پیغام میداد ولی 96 خاموش شد و در مورد GPS من 96 و 8510 رو گذاشتم کنار هم 96 حدود 2:20 دقیقه و 8510 حدود 3:50 نزدیک 4 ساعت کار کرد من امروز 8510 نو گرفتم تا چند روز آینده میگم باتری این چجوری ولی 96 باتری فاجعه آمیزی داره N95 8Gb خیلی بهتره
کسی از سامسونگ بدش نمی یاد بلکه کسی که احساسی و کورکورانه از گوشی خودش دفاع می کنه شما هستی حسن موتوری
دوستان عزیز اگر یه سرچ بزنن و پستهای این شخص رو بخونن می بینن که با ده ها نفر سر همین تعصب رو سامسونگ دعوا کرده
اگه ده نفر هم بگن که گوشی i8510 رو داشتند و شدیدا مشکل باتری داشته به طوری که سریعا رفتن فروختن ، باز این آقا می یاد میگه که همتوووووووووووون اشتباه میگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)