تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: رازها در mwc

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

همین مرتیکه اومد گفت دوربین c905 رو سامسونگ زده ... بعدش فهمید چه گندی زده گفتش اس ای پروژه رو عوض کرده از exmor سونی استفاده میکنه ...(البته حق داشت ولی نباید زود قضاوت کرد )
    حمید جان ..... نمیخوام بگم همه حرفای این آدم درسته ..... اشتباه هم میکنه ..... مثل همین چیزی که گفتی ..... !!!
    ولی این دلیل نمیشه کلا همه حرفاش رو محکوم کنیم ..... در نهایت حرف درست رو خودت زدی :
    در کل الدار آدم مهمی هست و گوشی سازها خیلی به نظراتش توجه میکنن....

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه آدمی که نمیتونه ریویو هاشو انگلیسی بنویسه چطور میتونه ادعای وجهه بین المللی داشته باشه

آدمی که نمیتونه تو فیلمایی که لابلای ریویوهاش میذاره انگلیسی حرف بزنه و روسی حرف میزنه چطور میتونه ادعای بین المللی بودن داشته باشه

من فقط و فقط دو بار رفتم تو سایتش یک بار برای ریویوی 5800 که با آیفون مقایسه کرده بود یه بار هم برای ریویوی سامسونگ i7110

اون موقع هنوز 5800 وارد بازار نشده بود ببینین این آدم .... چه نتیجه ای گرفته:

in fact the iPhone packs in around a tenth of what the Nokia 5800 has to offer in terms of functionality

در واقع آیفون یک دهم کارآیی 5800 را دارد و در ادامه:

The revolution is already here and its name is "Nokia 5800 XpressMusic

انقلاب اینجاست و اسم آن 5800 است البته موضوع جالبتر هم میشه:

there will be no other similarly geared and at the same time well-balanced phone in 2009

نتیجه گرفته که هیچ گوشی در 2009 به 5800 نمیرسه...

خود بچه هایی که 5800 دارن بیان درباره تعریف هایی که اونجا کرده نظر بدن

جالبه تو فیلمایی که گذاشته حتی بلد نیست با گوشی کار کنه رو بعضی آیکونا مرتب کلیک میکنه در حالی که حتی نمیدونه چه اتفاقی قراره بیفته یا چی رو میخواد به بیننده نشون بده(سیستم 5800 براش جدید بوده اما به خودش زحمت نداده قبلش یه چیزایی یاد بگیره...)

زبون روسی هم که حرف میزنه قربونش برم ....یه بار برای i7110 رفتم و فیلماشو دان کردم واقعا بی هدف و مبهم با گوشی کار میکنه....

@ prejixin

فکر کنم پستت خطاب به من بود

آخه عزیز دل برادر ، من راجب برندها بحث نکردم قربون اون نقطه چینات بشم بحث در مورد یک آدم هست به اسم الدار البته اولش در مورد الدار نبود اما شد دیگه

همونطور که بالا هم گفتم به نظر من الدار آدمیه که دید فنی و تخصصی نسبت به گوشی که میاد دستش نداره

البته به نظر آدم با نفوذی میاد چون اکثر گوشی ها قبل اینکه بیاد تو بازار میاد دستش اما این دلیل نمیشه که هر چی گفت بگیم درسته

آمار بازدید سایت هم به هیچ وجه نشون دهنده درستیش نیست هر چند امیر باید بگه که اون آمار بازدید رو از کجا آورده....

@ Hamid

اگه این مورد اعتماد گوشی ساز هاست فقط باید تاسف خورد....

3. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

@ پرجیکسن

ها منم همینو میگم..

@mamad

من ریویو رو نخوندم (لینک بده نگاه کنم) ولی گفتم که تو ریویو هاش سلیقشو نشون میده ..انگار تو جو یه گوشی رفته نظراتشو میگه که از همین جملاتش معلومه .. بحث تخصصی نکرده ...به فرض اومده بگه تاچ 5800 از آیفون قویتره ؟ یا سرعتش بیشتره ؟ ... منم قبول دارم درست با گوشی نمیتونه کار کنه .. اون وقتی فهمیدم که مقایسه عکس n82 رو با zn5 گزاشته بود ..چند تا عکس از درخت گرفته بود روز روشن .. کیفیت عکس جفت گوشیها افتضاح ! حداقل یه آدم معمولی میدادی دستش بهتر عکس میگرفت .. یا مقایسه عکس c905 vs i8510 .. عکسایی که شب گرفته بود همش بلووور ! .. بحث فنیش با گوشی خوب نیست ولی آدم با نفوذیه ! یعنی الان میدونه فلان شرکت رو چی داره کار میکنه.. یادمه تو فرومه se-nse بحث میکرد خبر از دیجیتال فوتو فریم سونی اریکسون داد ..که دو ماه بعد معرفی شد .. یا اون زمان c905 که اینجا میگفتن نوکیا هفته بعد 8 مگاشو معرفی میکنه یه جا گفته بود نوکی و موتورولا تو 2008 هشت مگا نمیدن .. تو ریویو های اخیرش اگه دیده بودین چه قدر پریده بود به اس ای که واکمناش جک صدا ندارن که
    دیدین واقعا حرفاش تاثیر داره که اس ای تو w995 گزاشته .. بیشتر موقع ها حقیقته میگه..مثلا تو پریویو جدید امنیا اچ دی اومده گفته 30 دقیقه بیشتر نمیشه hd فیلم گرفت باتری تموم میشه یا در حالت استفاده عادی یه روز بیشتر دووم نمیاره .. یا درباره 8 نوکیا گفته عکسی که نوکیا از 8 ش نشون داده عالیه ولی من هر چی عکس گرفتم مثل اون نشد ..عکسارم گزاشته بود من دیدم عکسها آب رنگی بود ..حالا نوکی بیاد بگه تکنولوژی فلان ...این نشون میده یه جای کار میلنگه .. حالا معلوم نیست اون عکسی که نوکی نشون داده با دوربین slr گرفته ربط داده به گوشی یا چیزه دیگری الله اعلم

بعد کسی میتونه دوتا گوشی رو با هم مقایسه کنه که جفتشو با هم داشته باشه ( آیفون و 5800) .....

آمار بازدید و این حرفا رو هم ولش ..

5. 3 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بیا حمید اینم لینک مثلا ریویوی 5800:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    التبه پیشنهاد میکنم وقت خودت رو برای ****های این بابا تلف نکنی...

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

6

@ پرجیکسن

ها منم همینو میگم..

@mamad

من ریویو رو نخوندم (لینک بده نگاه کنم) ولی گفتم که تو ریویو هاش سلیقشو نشون میده ..انگار تو جو یه گوشی رفته نظراتشو میگه که از همین جملاتش معلومه .. بحث تخصصی نکرده ...به فرض اومده بگه تاچ 5800 از آیفون قویتره ؟ یا سرعتش بیشتره ؟ ... منم قبول دارم درست با گوشی نمیتونه کار کنه .. اون وقتی فهمیدم که مقایسه عکس n82 رو با zn5 گزاشته بود ..چند تا عکس از درخت گرفته بود روز روشن .. کیفیت عکس جفت گوشیها افتضاح ! حداقل یه آدم معمولی میدادی دستش بهتر عکس میگرفت .. یا مقایسه عکس c905 vs i8510 .. عکسایی که شب گرفته بود همش بلووور ! .. بحث فنیش با گوشی خوب نیست ولی آدم با نفوذیه ! یعنی الان میدونه فلان شرکت رو چی داره کار میکنه.. یادمه تو فرومه se-nse بحث میکرد خبر از دیجیتال فوتو فریم سونی اریکسون داد ..که دو ماه بعد معرفی شد .. یا اون زمان c905 که اینجا میگفتن نوکیا هفته بعد 8 مگاشو معرفی میکنه یه جا گفته بود نوکی و موتورولا تو 2008 هشت مگا نمیدن .. تو ریویو های اخیرش اگه دیده بودین چه قدر پریده بود به اس ای که واکمناش جک صدا ندارن که
    دیدین واقعا حرفاش تاثیر داره که اس ای تو w995 گزاشته .. بیشتر موقع ها حقیقته میگه..مثلا تو پریویو جدید امنیا اچ دی اومده گفته 30 دقیقه بیشتر نمیشه hd فیلم گرفت باتری تموم میشه یا در حالت استفاده عادی یه روز بیشتر دووم نمیاره .. یا درباره 8 نوکیا گفته عکسی که نوکیا از 8 ش نشون داده عالیه ولی من هر چی عکس گرفتم مثل اون نشد ..عکسارم گزاشته بود من دیدم عکسها آب رنگی بود ..حالا نوکی بیاد بگه تکنولوژی فلان ...این نشون میده یه جای کار میلنگه .. حالا معلوم نیست اون عکسی که نوکی نشون داده با دوربین slr گرفته ربط داده به گوشی یا چیزه دیگری الله اعلم

بعد کسی میتونه دوتا گوشی رو با هم مقایسه کنه که جفتشو با هم داشته باشه ( آیفون و 5800) .....

آمار بازدید و این حرفا رو هم ولش ..

تازه دقت کردی که عکسهایی که تو رویووهاش ( اون بالا میذاره و مثلا live هستن!) همشون تار هست!!! با اینکه 100% با یک دوربین قوی گرفته شده! مثلا میخواد گوشی N82 رو که روی میز هست نشون بده , میبینیم که روی لیوانی که مثلا رو میز هست فوکوس کرده و خود گوشی تار هست!!!

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من یه شفاف سازی در مورد idou انجام بدم.دی..
    آقا اگر توی نمایشگاه با اون شکل بود و. مثلا دوربینش فعال نمیشد به گفته شخصی که توی ویدئو با گوشی کار میکنه هنوز سیمبینی که روی گوشی هست و کلا گوشی کاملا آماده نبوده.و این هم طبیعی هست.
    ماژول دوربینی که قرار هست توی این گوشی به کار بره 12 مگاپیکسلی هست.و این از طرف شرکت تایید شده

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

@سعید رئال_ بارسا

دروغ بودن و نبودنش رو بازم بعدا بهش میرسید
    به دروغ بودنش میرسیم: دی
    دفه آخرت باشه این اسم نکبت رو میزاری جفت اسمم. چه قدر بکشم از دست تو و علی ریسر. کچلم کردین شما دوتا
    ----------------------
    برادر پرجیکسن خون خودتو کثیف تر از اینی که هست نکن(شوخی)
    قبول کن که چشمشو به روی مزایای گوشیای SE میبنده
    در مورد اینکه میگی هر گوشی میخواد بیاد اول میدنش یه این. خوب یه سر به بقیه سایتا هم بزن ببین به اونا نمیدن؟
    بقیه سایتا عکساشونو از موبایل ریویو میدزدن؟ اون آرم گنده وسطشو میخوان چیکار کنن؟
    اصلا یه سر به esato یا se-nse بزن. برات گوشیای سال آینده رو ریویو میکنن بیاو ببین: دی
    البت دومی فقط SE
    من یه شفاف سازی در مورد idou انجام بدم
    ناز نفست

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

@ mamad

درسته ..معلومه که خیلی خر کیف شده از 5800 تا میتونسته تعریف کرده ..تا حدودی هم حق داره یه سیستم عامل جدید نوکیاست و اولین تاچ سری 60 ..به هر حال نو آوری هست برا خودش .. در مورد آیفون هم پر بیراه نمیگه... میگه حداقل امکاناته استاندارد رو نداره .. مثلا (از نظر من) فیلم که نمیگیره .. مسیج که فوروارد نمیکنه.. فایل که از بلوتوث نمیتونه بگیره ... حالا هک و اینا رو ولش ..این استاندارد گوشی هست که باید از اول روش باشه... این چیزاست که باعث این مقایسه شده وگرنه تاچ اسکرین آیفون کجا و 5800 کجا.. و یه چیزی هم قیمت مناسب 5800 هست که الدار و تحت تاثیر قرار داده ..

میبینیم که روی لیوانی که مثلا رو میز هست فوکوس کرده و خود گوشی تار هست!!!

ماژول دوربینی که قرار هست توی این گوشی به کار بره 12 مگاپیکسلی هست.
    درسته حامد ..یعنی گوشی اونقدر کامل نبوده که حتی معرفی رسمی شه .. والا ماژول 12 مگا پیکسلی رو چند ماه قبل سونی معرفی کرد ..به همراه یه 8 و 5 جدید ...

11. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حميد راستشو بگو .... چقدر از الدار گرفتي ناقلا؟

هي، ببينين پول چه ها كه نميكنه .... حميد رو هم خريدن ... از اين استعمار الدار پير هر چي بگي بر مياد ... قدرت مالي اين بورژوا هاي امانيست با امپرياليسم نوكياي جهانخوار ، آخرش يكي از وفادارترين ياران مبارز رو هم فريفته زرق و برق خودش كرد....

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •