آخه آدمی که نمیتونه ریویو هاشو انگلیسی بنویسه چطور میتونه ادعای وجهه بین المللی داشته باشه
آدمی که نمیتونه تو فیلمایی که لابلای ریویوهاش میذاره انگلیسی حرف بزنه و روسی حرف میزنه چطور میتونه ادعای بین المللی بودن داشته باشه
من فقط و فقط دو بار رفتم تو سایتش یک بار برای ریویوی 5800 که با آیفون مقایسه کرده بود یه بار هم برای ریویوی سامسونگ i7110
اون موقع هنوز 5800 وارد بازار نشده بود ببینین این آدم .... چه نتیجه ای گرفته:
in fact the iPhone packs in around a tenth of what the Nokia 5800 has to offer in terms of functionality
در واقع آیفون یک دهم کارآیی 5800 را دارد و در ادامه:
The revolution is already here and its name is "Nokia 5800 XpressMusic
انقلاب اینجاست و اسم آن 5800 است البته موضوع جالبتر هم میشه:
there will be no other similarly geared and at the same time well-balanced phone in 2009
نتیجه گرفته که هیچ گوشی در 2009 به 5800 نمیرسه...
خود بچه هایی که 5800 دارن بیان درباره تعریف هایی که اونجا کرده نظر بدن
جالبه تو فیلمایی که گذاشته حتی بلد نیست با گوشی کار کنه رو بعضی آیکونا مرتب کلیک میکنه در حالی که حتی نمیدونه چه اتفاقی قراره بیفته یا چی رو میخواد به بیننده نشون بده(سیستم 5800 براش جدید بوده اما به خودش زحمت نداده قبلش یه چیزایی یاد بگیره...)
زبون روسی هم که حرف میزنه قربونش برم ....یه بار برای i7110 رفتم و فیلماشو دان کردم واقعا بی هدف و مبهم با گوشی کار میکنه....
@ prejixin
فکر کنم پستت خطاب به من بود
آخه عزیز دل برادر ، من راجب برندها بحث نکردم قربون اون نقطه چینات بشم بحث در مورد یک آدم هست به اسم الدار البته اولش در مورد الدار نبود اما شد دیگه
همونطور که بالا هم گفتم به نظر من الدار آدمیه که دید فنی و تخصصی نسبت به گوشی که میاد دستش نداره
البته به نظر آدم با نفوذی میاد چون اکثر گوشی ها قبل اینکه بیاد تو بازار میاد دستش اما این دلیل نمیشه که هر چی گفت بگیم درسته
آمار بازدید سایت هم به هیچ وجه نشون دهنده درستیش نیست هر چند امیر باید بگه که اون آمار بازدید رو از کجا آورده....
@ Hamid
اگه این مورد اعتماد گوشی ساز هاست فقط باید تاسف خورد....