در چه موضوعی هستش سایت؟ اینم رو قیمت تاثیر اصلی رو میزاره و مخصوصا رو نظرات ماآقا ما 40 صفحه طراحی داینامیک رو با هزینه خرید cms و نصب اون 1 میلیون و 200 پیشنهاد دادیم,بنظر شما چطور یشنهاد دادیم؟![]()
در چه موضوعی هستش سایت؟ اینم رو قیمت تاثیر اصلی رو میزاره و مخصوصا رو نظرات ماآقا ما 40 صفحه طراحی داینامیک رو با هزینه خرید cms و نصب اون 1 میلیون و 200 پیشنهاد دادیم,بنظر شما چطور یشنهاد دادیم؟![]()
از این سفارشهای این قیمتی چرا گیر ما نمیفته!! مگه چکار کردی که 1200 میخوای بگیری یکم در مورد جزئیاتش بگو.آقا ما 40 صفحه طراحی داینامیک رو با هزینه خرید cms و نصب اون 1 میلیون و 200 پیشنهاد دادیم,بنظر شما چطور یشنهاد دادیم؟
یک شرکت وارد کننده و نمایندگی محصولات epson,kinder mann,hyundai,polivision
موضوع سایت آشنایی و معرفی محصولات و همچنین به دو زبان انگلیسی و فارسی البته 35 صفحه فارسی دارن تقریبا و 10 صفحه هم تمام انگلیسی
ما قیمت ها رو محاسبه کردیم و خودم نه بلکه 3 تا طراح حرفه ای وب سایت که یکی از این بین دکتر بابک زندی یکی از طراحان برتر وب سایت های استاتیک و استاد دانشگاه شهید بهشتی
خوب بین 40 تا 50 صفحه DYNAMIC هستش با فرمت ASPX و طراحی گرافیک سایت بر عهده خودم ما هست و یکسیری تغییرات و افکت های تصوریری + ایجاد چند تا فایل swf و ... نصب cms و توانایی ویرایش صفحات در بازدیدهای بعدی توسط خود شرکت سفارش دهنده هم از ویژگی های این وب سایته
تازه 1,200,000 گفتن کم گفتی گفتن 1,500.000 باید میگفتی
والا نه ما اول قصد کردیم بگیم 1,500,000 ولی من گفتم خیلی زیاد میشه امکان داره طرف قبول نکنه گفتم بگیم 1,500,000 ولی با تخفیف ویژه چون آشنا بود بگم 1,200,000 هم انجام میدیم با خرید cms با license و همچنین نصب اون
دیگه 1,200,000 قیمت دادیم برای طراحی حدود 50 صفحه با زبان فارسی و انگلیسی
موفق باشیما قیمت ها رو محاسبه کردیم و خودم نه بلکه 3 تا طراح حرفه ای وب سایت که یکی از این بین دکتر بابک زندی یکی از طراحان برتر وب سایت های استاتیک و استاد دانشگاه شهید بهشتی
خوب بین 40 تا 50 صفحه DYNAMIC هستش با فرمت ASPX و طراحی گرافیک سایت بر عهده خودم ما هست و یکسیری تغییرات و افکت های تصوریری + ایجاد چند تا فایل swf و ... نصب cms و توانایی ویرایش صفحات در بازدیدهای بعدی توسط خود شرکت سفارش دهنده هم از ویژگی های این وب سایته
تازه 1,200,000 گفتن کم گفتی گفتن 1,500.000 باید میگفتی
چقد واسه cms میخواید بدید؟
cmd اش چی هست؟
خوب یه توضیحی درباره ی این سایتت بگو تا طراحان یه قیمتی بهت بگن اصلا ن با چه زبونی نوشتی asp یا asp.net و... cms ش چی؟؟ موضوعش چی؟؟؟
این CMS که از یکی از دوستان گرفتیم با Licence GPL هستش
البته خودشون نوشتن و 100 تومن میدن
opensource هم هستش و با php نوشته شده
Last edited by Ship Storm; 28-12-2008 at 15:16.
پست 33 و 34 همین صفحه رو بخونید![]()
بستگی به مشتریش داره
من یه سایت رو برا یکی 50 هزار تومن طراحی میکنم ممکنه همونو برا یکی دیگه بفروشم 100 هزار تومن
منم tabriz info موافقم ولی خوب یه چنین سایتی را من اگر باشم تو 140000 تا 130000 میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)