اووووووووو
8 گیگ قدیمی 600 ؟؟؟
بابا چه خبره
من یه 8 گیگ قدیمی داشتم، 20 روز پیش فروختم 450 ......
کاش نیگه میداشتم الان می فروختم
iphone 3g مشكي
iphone 3g سفيد
اووووووووو
8 گیگ قدیمی 600 ؟؟؟
بابا چه خبره
من یه 8 گیگ قدیمی داشتم، 20 روز پیش فروختم 450 ......
کاش نیگه میداشتم الان می فروختم
به نظرتون ميتونه رو قيمت تاثير داشته باشه
طبیعتا از این به بعد ممکنه تقاضا برای خرید بیشتر بشه و در نتیجه قیمت بره بالا
اما من بعید میدونم قیمت تغییر چندانی بکنه مگر اینکه خود اپل در آستانه معرفی گوشی جدیدش قیمت تری جی رو بیاره پایین
اتفاقی که برای توجی افتاد که اونم از 100 دلار بیشتر نیست و تاثیر اون 100 دلارم تا برسه به ایران میشه 50 دلار
مخلص کلوم اینکه خیلی به تغییر قیمت آیفون دلخوش نباشین
من بین 8 و 16 گیر کردم مخصوصا سفید و مشکی کدوم شیک تره همه میگن سفید ولی تو نظر سنجی به مشکی رای دادن
سفید در کل شیک تره، ولی به جلوش نمی خوره یکم..... اثز انگشتم روش نمی مونه زیاد
من دو روز سفید دستم بود، پول لازم بودم ردش کردم
آره وقتی ال سی دی خاموشه خوب رنگش سیاهه اونوقت پشتش سفیده که یه خورده ناهمگونه ولی اگه جلوش معلوم نباشه و ملاک فقط پشتش باشهخوب سفیدش
بهتره
16 هم طبیعتا بهتر از 8 ولی اگه زیاد آهنگ و فیلم نمیریزی یا میتونی هر چند وقت یه بار عوضشون کنی میتنوی با 8 هم کنار بیای
من 8 گیگش رو دارم ولی حالا که میبینم اشتباه کردم 16 نگرفتم با این همه برنامه بازی حیفه 16 نگیری
یه باره دیگه گفتم.
برنامه ها و بازی های ایفون به خاطره رابط گرافیکیشون حجم بالایی دارن. یه بازی معمولیش 100 مگ حجم داره.
حالا اگه بخوای ویدئو بریزی که هیچی.
به نظر من که 16 گیگ هم کمه.
اگه مثل ایپاد 32 گیگ میداد بیرون خیلی بهتر بود.
شما که داری پوله رو میدی .یه کم بالاتر بده در عوضش خیالت راحت باشه.
يه سوال اگر كسي iphone داشته باشه ميتونم با استفاده از واي فاي باهاش ارتباط بگيرم و اطلاعات بدم و بگيرم ؟؟؟؟؟
حالا اگر گوشي طرفم htc بود يا مثلا p990 در كل گوشي هايي كه واي فاي دارن ميتونم ارتباط بگيرم و اطلاعات بدم و بگيرم؟؟؟؟؟
و اين كه نت بوكم توشيبا هست با واي فاي اون چي ؟؟؟؟؟؟ بدونه اينكه گوشي رو به نت بوك وصل كنم ميتونم توش چيزي بريزم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)