به نظر شخص بنده کتابخونه به هیچ دردی نمیخوره.نه کتابای بدرد بخوری داری نه محیط خوبی.تاحالا که من رفتم تا بیخ پر
بوده.باید از 7 میرفتی زنبیل میزاشتی.بابا بیشین خونه با شلوارک راحت لم بده درس بخون....
به نظر شخص بنده کتابخونه به هیچ دردی نمیخوره.نه کتابای بدرد بخوری داری نه محیط خوبی.تاحالا که من رفتم تا بیخ پر
بوده.باید از 7 میرفتی زنبیل میزاشتی.بابا بیشین خونه با شلوارک راحت لم بده درس بخون....
من خودم امسال ارشد دارم و 3 ماه تاستونم رو به خاطر نداشتن یه کتابخونه درست و حسابی اطراف خونمون از دست دادم.
اوایل تو خونه میخوندم و همیشه موقع خوندن راه میرفتم به طوری که واسه کنکور سراسریم 1 سال تمام راه رفتم و از پادرد داشتم میمردم
ولی با خوابگاهی شدن و کوچیک بودن اتاقا مجبور شدم خودم رو به نشستن و رفتن به کتابخونه عادت بدم که واقعا بازده و دقتم رو خیلی خیلی بیشتر کرد در عین حال پس افتادن از خوابم رو هم خیلی خیلی بیشتر کرد(جون میده کتابخونه واسه خواب!)
در کل به نظرم من اگه کسایی که تو کتابخونن شعور درست و حسابی داشته باشن و مراعات کنن و همچنین خود اون کتابخونه تهویه مناسبی داشته باشه(خیلی خیلی این یکی مهمه!) بهترین جا واسه درست خوندن کتابخونس...ولی بازم به خود فرد خیلی بستگی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)