دوستان سلام
دیدم بحث در مورد هدفون خیلی داره جالب میشه ، گفتم مشکلی که هفته ی پیش برای خودم پیش اومد رو خدمتتون عرض کنم
من هفته ی پیش گوش درد کردم طوری که بعد از 24 ساعت دیگه هیچی نمیشنیدم و از شدت درد سر درد های میگرنی گرفته بودم.
بعد ویزیت کردن چند دکتر بی سواد تونستم یک دکتر فوق تخصص خوب پیدا کنم و تشخیص ایشون این بود که باید گوشم ساکشن بشه.
بعد از ساکشن کردن گوشم چیزی از گوشم خارج شد که واقعا من رو ترسوند
(خیلی معذرت میخوام که میگم ، گلوله ای تقریبا با قطر 1 سانت ! )
بعد از خارج کردن این زائده از گوشم دردم به 10 درصد رسید و خدا شکر دیروز کاملا برطرف شد.
وقتی از دکتر سوال کردم که این چیه اینطور توضیح داد:
گفت وقتی که گوش در هر شرایطی احساس خطر کنه شروع میکنه به ترشح واکس مخصوص مجرای گوش ، وقتی عامل خطر برطرف بشه گوش موادی رو که ترشح کرده دوباره جذب میکنه یا به مجرای بیرونی هدایت میکنه.
اما همین ترشح باعث میشه که ذرات معلق در هوا به این مواد بچسبه و به مرور زمان تشکیل توده بده.
اگر این توده های بزرگ بشه میتونه پرده ی گوش رو سوراخ کنه و باعث ناشنوایی همیشگی بشه.
دکتر هدفون یا صدای بلند رو یکی از اون مواردی نام برد که باعث این حالت در گوش میشه.
من خودم تجربه کرده بودم ، وقت هایی که خیلی از هدفون استفاده میکردم حس میکردم توی گوش خیسه و این باعث شد که برام تجربه بشه و استفاده از هدفون رو به 1 درصد برسونم.
با اینکه از هدفون مناسب استفاده میکنم باز هم دکتر بهم گفت استفاده از هدفون رو به حداقله اقل برسون
نکته ی جالب دیگه ای که دکتر گفت در مورد گوش پاک کن بود ، گفت استفاده از گوش پاک کن خیلی خیلی خطر ناک تر از هدفونه
.gif)
! گفت به هیچ وجه و در هیچ شرایطی از گوش پاک کن استفاده نکن!
امیدوارم این توضیحاتی که دکتر به من گفت برای شما هم مفید واقع شده باشه
موفق باشید
یا علی
.gif)