خوب لطفأ شما برتري اين گوشي رو نسبت به ن85 و ن95 بگو تا ما هم آگاه بشيم!!!
خوب لطفأ شما برتري اين گوشي رو نسبت به ن85 و ن95 بگو تا ما هم آگاه بشيم!!!
برتریش اینه که سونی اریکسون هستش.چون سونی اریکسون صدتای نوکیا می ارزه.من با نظر farhooode موافقم.گوشی با صدای خوب باید سری w سونی اریکسون باشه.و کلا خیلی هم خوشگله.
آقا یه بار دیگه بیاین اینجا چرت و پرت بندازین من میدونم و شماها... .
اینکه نوکیا سرتره مثل روز روشنه.
لطفا بحث نکنید.
شما بهتره برید تو همون انجمنتون فعالیت کنید.
بابا تورو خدا از شما ها دیگه بعیده
فقط درباره 85 و 95 که دوست عزیزمون سوال کرده صحبت کنید لطفا و به مسائل متفرقه نپردازید تا از بحث دور نشیم
به نظر من یه مزایایی رو 85 داره که 95 نداره و همین طور برعکس
ولی من 95 رو ترجیه میدم
روش نوشته واکمن
یعنی چی؟
خوب الان توضیح میدم
توی صنعت موبایل هنوز از نظر دوربین و فیلم برداری پیشرفت زیادی نداشته است
ولی از نظر موزیک حتی گوشی W960 i سونی اریکسون دست آی پد را هم از پشت بسته است
برای من از سونی اریکسون اصلا حرف نزن چون من غیر از نوکیا هیچی رو قبول ندارم
من میخوام n85 بخرم ولی چون همه میگن چینی هست میترسم یه سوال چرا قیمت این گوشی ار 95 هشت گیگ کمتر شده
از این نظر نگران نباش. فقط تو چین می بندنش . و این سری که وارد ایران شدن ، سفارش اروپا هستن (شماره سریال رو تو سایت چک کردم)
خب چون ن95 8گیگ زیادی گرون مونده!!!!
در ضمن در 8 گیگ قطعاتی یه کار بردن که قیمتش رو بالا نگه می داره.
شما اگه یک بار i-pod رو تو دستتون می گرفتین ، اون رو با هیچ گوشی مقایسه نمی کردین!!!!
استفاده از دوربین 5 و 8 مگاپیکسلی و لنزهای معروف و فیلم برداری با رزولوشن 320*240 و نرخ فریم 30 رو پیشرفت نمی دونین؟؟؟ من تا حالا با 960 کار نکردم برای همین نظر نمی دم. من از شما سونی اریکسون دوستان مزایای این گوشی رو نسبت به ن95 پرسیدم و شما می گین سری واکمنه!!!!! اگه این جور باشه 85 و 95 هم nseries هستند و بالاترین امکانات مالتی مدیا!!!!
Last edited by alborz_k; 09-12-2008 at 16:33.
من ن85 رو ندیدم ولی ن958گ رو دیدم.فوق العادس.صفحشم که به اندازه ی کف دسته.کلا خیلی بزرگه.دوربینش خیلی خوبه.صداشم عالیه.فکر کنم خیلی گزینه ی خوبی باشه برای نوکیا دوستان.فقط خواهشا دیگه اینقدر به من نپرید که منم عصبانی میشم.من فقط یه نظری دادم.دیگه همه افتادن به جونم.مخصوصا mrtz hsv لطفا یکم آروم تر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)