تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: تله تئاتر هایی که در شبکه 4 بخش میشه

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"بچه‌های من آفریقای من" از شبکه چهار پخش می‌شود

تئاتر تلویزیونی "بچه‌های من آفریقای من" به کارگردانی هنری حسین مختاری با بازی اصغر همت چهارشنبه 25 دی ساعت 21 از شبکه چهار روی آنتن می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، این تئاتر تلویزیونی به تهیه‌کنندگی رضا خوشدل راد و کارگردانی تلویزیونی بیژن صمصامی در یک قسمت 90 دقیقه‌ای به سفارش گروه نمایش و فیلم شبکه چهار تهیه شده و در آن همت در نقش آقای ام، رویا میرعلمی در نقش ایزابل و مهدی ساکی در نقش تامی ایفای نقش می‌کنند.
    "بچه‌های من آفریقای من" بر اساس داستان آثول فوگارد ساخته شده و درباره دو دانش‌آموز در آفریقای جنوبی است که درگیر چالش دنیای امروز می‌شوند. عوامل پروژه عبارتند مهدی شیبانی‌زاده مدیر تولید، حمید و لاله حمزه طراحان گریم و نرمین نظمی طراح صحنه و لباس.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محمد حاتمي به جمع بازيگران تله‌تئاتر«روژانو» پيوست

خبرگزاري فارس: با پيوستن محمد حاتمي به جمع بازيگران تله‌تئاتر «روژانو» نوشته چيستا يثربي و تهيه‌كنندگي رضا حامدي‌خواه ضبط تلويزيوني اين اثر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار فارس، ضبط تئاتر تلويزيوني «روژانو» در گروه فيلم و نمايش شبكه چهار با تكميل بازيگران آغاز شد.
    بنابر اين گزارش، «روژانو» ماجراي زندگي زني را روايت مي‌كند كه همسرش سال‌ها مفقودالاثر است. او به شكل تصادفي تصوير همسرش را در تلويزيون مي‌بيند‌ ‌و براي يافتن همسر مفقود شده‌اش راهي كردستان عراق مي‌شود. وي پس از تلاش‌هاي بسيار موفق به يافتن شوهرش مي‌شود ولي...
    در اين نمايش محمد حاتمي، پرستو گلستاني، كيميا مكاري و آذر رجبي بازي مي‌كنند. اين نمايشنامه تاكنون توسط دو كارگردان متفاوت در صحنه‌هاي نمايش كارگرداني شده و علاوه بر مهدي مكاري، آخرين بار «چيستا يثربي» آن را براي جشنواره تئاتر دفاع مقدس با بازي محمد حاتمي و افسانه ماهيان كارگرداني كرده بود.
    در حال حاضر اين اثر آماده ضبط شده و ساير عوامل اين تله تئاتر عبارتند از تهيه كننده غلامرضا حامدي‌خواه، نويسنده چيستا يثربي، مجري طرح حامد حامدي‌خواه، كارگردان هنري مهدي مكاري بوده، همچنين صدا بردار اين تله‌تئاتر را ابراهيم جباري عهده‌دار است و از ديگر عوامل مي‌توان به موسيقي محمدامير استيري، منشي صحنه زهره عابدي، تصويربرداران محمد خياطان، محمود نوروزي، جلال طالبي، طراح نور مجيد گلزاريان و طراح صحنه و لباس رضا مهديزاده اشاره كرد.
    بر اساس اين خبر، نام كامل اين نمايش «آيا تا به حال عاشق شده‌اي روژانو» است. كارگردان تلويزيوني تله‌تئاتر بر عهده بيژن صمصامي است.

3. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •