تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: بچه ها به دادم برسید که بیچاره شدم...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با اینکه خیلی برام دردناک و عذاب آوره ولی براتون می نویسم...
    با ماشین رفته بودم بیرون ، حالا دقیق یادم نیست مثل اینکه موقع رانندگی گوشی رو روو پام گذاشته بودم ، یه کاری داشتم به خاطر همین ماشینو پارک کردم.شب شده بود و هوا هم تاریک...
    خیابون هم نسبتا شلوغ و رفت آمد ماشینا زیاد بود.
    مثل اینکه وقتی ماشینو پارک کردم و از ماشین پیاده شدم گوشی از روو پام افتاد کنار ماشین که خب با توجه به شلوغ بودن خیابون منم چیزی نشنیدم...
    رفتم وسط خیابون تا برم اون طرفش یهو دیدم یه دوچرخه سوار(می خورد آدم میانسالی باشه ولی در کل دقت نکردم)که ظاهرا یه بچه هم ترگش نشسته بود بقل ماشین من نگه داشتن!
    من با خودم فک کردم "در ماشین رو که قفل کردم ، می خواد چیکار کنه؟!"...
    تو نگو داره موبایل منو بلند می کنه ، منم اصلا فکرشم نمی کردم که داره همچین کاری می کنه چون یادم بود گوشی رو توو ماشین گذاشتم...
    خلاصه وقتی برگشتم توو ماشین هی دنبال موبایل گشتم پیدا نشد هی گشتم ولی پیدا نشد ، به دوستم گفتم یه زنگ بزن ببینم کجاست؟؟؟
    دوستم زنگ زد ، بوق آزاد می خورد ولی هیچ خبری از خود گوشی نبود!همونجا بود که شصتم خبردار شد و گفتم بدبخت شدم...
    بعد از کلی گریه و زاری اونم بی اختیار کنار خیابون نشستم و از همون موقع هم که دیگه همه چیزو بهتون گفتم!
    من از شما می خوام دعا کنید تا گوشی تا الان از بین رفته باشه تا هیچ کس نتونه سوء استفاده کنه البته همه می گن دوره ی اینکارا گذشته ولی به هرحال من بازم نگرانم...
    آرزوی بدترین بلاها رو واسه کسی که این کارو باهام کرد دارم ، واگذارش کردم به خدا و می دونم که بالاخره زمین می خوره!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-11-2008 at 17:57.

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اره مطمئن باش که میخوره چون هر قدر هم که فقیر باشه دزدی روا نیست.....
    ولی از خدا میخوام که سو استفاده نکنه.....

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

تا حالا کسی شنیده تو کشورای دوروبر ایران اینجوری دزدی کنن اونم بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد؟!
    اره ماشی عموی دوستم رو تو انگلیس با زور اونم دو تا از همسایه هاش دزدیدن پلیس انگلیس گفته سخته و...بالاخره دبه در اورده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با اینکه خیلی برام دردناک و عذاب آوره ولی براتون می نویسم...
    با ماشین رفته بودم بیرون ، حالا دقیق یادم نیست مثل اینکه موقع رانندگی گوشی رو روو پام گذاشته بودم ، یه کاری داشتم به خاطر همین ماشینو پارک کردم.شب شده بود و هوا هم تاریک...
    خیابون هم نسبتا شلوغ و رفت آمد ماشینا زیاد بود.
    مثل اینکه وقتی ماشینو پارک کردم و از ماشین پیاده شدم گوشی از روو پام افتاد کنار ماشین که خب با توجه به شلوغ بودن خیابون منم چیزی نشنیدم...
    رفتم وسط خیابون تا برم اون طرفش یهو دیدم یه دوچرخه سوار(می خورد آدم میانسالی باشه ولی در کل دقت نکردم)که ظاهرا یه بچه هم ترگش نشسته بود بقل ماشین من نگه داشتن!
    من با خودم فک کردم "در ماشین رو که قفل کردم ، می خواد چیکار کنه؟!"...
    تو نگو داره موبایل منو بلند می کنه ، منم اصلا فکرشم نمی کردم که داره همچین کاری می کنه چون یادم بود گوشی رو توو ماشین گذاشتم...
    خلاصه وقتی برگشتم توو ماشین هی دنبال موبایل گشتم پیدا نشد هی گشتم ولی پیدا نشد ، به دوستم گفتم یه زنگ بزن ببینم کجاست؟؟؟
    دوستم زنگ زد ، بوق آزاد می خورد ولی هیچ خبری از خود گوشی نبود!همونجا بود که شصتم خبردار شد و گفتم بدبخت شدم...
    بعد از کلی گریه و زاری اونم بی اختیار کنار خیابون نشستم و از همون موقع هم که دیگه همه چیزو بهتون گفتم!
    من از شما می خوام دعا کنید تا گوشی تا الان از بین رفته باشه تا هیچ کس نتونه سوء استفاده کنه البته همه می گن دوره ی اینکارا گذشته ولی به هرحال من بازم نگرانم...
    آرزوی بدترین بلاها رو واسه کسی که این کارو باهام کرد دارم ، واگذارش کردم به خدا و می دونم که بالاخره زمین می خوره!
    مجتبی جان با این که زیاد شما رو نمی شناسم ولی باید بگم این 50 % اشتباه خودت بوده !!!
    خودم رو میگم من گوشیم همیشه به کمرم وصله ! و هر چند دقیقه یک بار بهش دست میزنم انگار تیک دارم !
    به هر حال من همین امروز تصمیم گرفتم برم گوشیم رو بفروشم و یک گوشی متوسط بگیرم !
    جدای ضرر مالی ، روحیه ات خراب بشه از همه چیز بدتره !
    به هر حال دعا میکنم که ان شاالله زودتر پیدا بشه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

مجتبی جان میدونم خیلی سخته ولی فکرشو نکن .....
    خدا رو شکر الان که ماشالا قیمتها اینقدر افت کرده میتونی بری یکی دیگه بگیری ... شاید از اونم بهتر ...
    در مورد فایلهات , مگه از فایلهات روی سیستمت بک آپ نداری ...؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی جان با این که زیاد شما رو نمی شناسم ولی باید بگم این 50 % اشتباه خودت بوده !!!
    خودم رو میگم من گوشیم همیشه به کمرم وصله ! و هر چند دقیقه یک بار بهش دست میزنم انگار تیک دارم !
    به هر حال من همین امروز تصمیم گرفتم برم گوشیم رو بفروشم و یک گوشی متوسط بگیرم !
    جدای ضرر مالی ، روحیه ات خراب بشه از همه چیز بدتره !
    به هر حال دعا میکنم که ان شاالله زودتر پیدا بشه
    دقیقا من هم همون تیک رو دارم ، یعنی داشتم ولی اتفاقی بود که توو یه لحظه افتاد و اینجوری منو شوکه کرد...
    روحیم هم به کل ریخته بهم ، دیگه اعصاب هیچی رو ندارم.
    راحتتون کنم!شدم یه دیونه ی کامل...
    گفتم که دیگه Mojtaba-MCI اون مجتبی سابق نیست.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی جان میدونم خیلی سخته ولی فکرشو نکن .....
    خدا رو شکر الان که ماشالا قیمتها اینقدر افت کرده میتونی بری یکی دیگه بگیری ... شاید از اونم بهتر ...
    در مورد فایلهات , مگه از فایلهات روی سیستمت بک آپ نداری ...؟
    آره سامان جان ، خدارو شکر ازشون بک آپ دارم ولی نگرانی ولم نمی کنه ، خیلی کلافه شدم!
    از همه ی زندگیم افتادم...
    ناراحتی روحی پیدا کردم اینقدر بهش فک کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

9

ای بابا!!شما خوبه حالتو رو باهاش کرده بودید!!من 2 ماه نیست که ایپاد گرفتم خودش خودش خراب شده و خاموش میشه!!من هم مثل تو ریختم بهم !!بی خیال بهتره ریلکس باشیم!!!میگذره!!فوقش یکی دیگه میخری!!ولی نکنه توی فایلهای خصوصیت کلک کار خاصی کردی؟؟؟؟!!!دی:

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

مجتبی جان غصه نخور .

دنیا پستی و بلندی داره . فکرت رو کم کم آزاد کن . به این فکر کن که مشکلات بزرگتری می تونست اتفاق بیافته . خدارو شکر کن که تنت سالمه .

بی خیال . این چیزا پیش میاد.

10. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

منم چند ماه پیش گوشیه E51 رو سه روز نمیشد خریده بودم که با تهدید چاقو ازم دزدیدن. خوشبختانه چیزی روش نداشتم اما خوب بدجوری شوک شده بودم تا چند هفته شبا که از خونه میرفتم بیرون همش احساس میکردم کسی پشت سرم راه میره. خلاصه ضرر مالی به کنار روحیه آدم به گند کشیده میشه مخصوصا که وقتی مراجعه میکنی به کلانتری و اونا تحویلت نمیگیرن. رفته بودم کلانتری تحقیرمم میکردن میگفتن مرتیکه با این هیکلت نتونستی از پس دو تا معتاد بر بیایی! پلیس ایران زورش فقط به دختر پسرای جوون میرسه وگرنه تا حالا کسی شنیده تو کشورای دوروبر ایران اینجوری دزدی کنن اونم بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد؟!

آقا مطلب سیاسی نشه اما چرا همه چیز رو با هم قاطی می کنید ؟ هان ؟

پلیس بیاد برای 70 درصد ملت که موبایل دارن پلیس شخصی بزاره ؟ یا سر کوچه ات وایسه ؟ یا همراهت توی خیابون راه بیاد؟ دزدیدن موبایل تو مهم تره یا فساد و فحشایی که توی این مملکت ایجاد شده و تقصیر خودمونه ؟ همون نا امنی ایجاد میکنه ! اگر شخص حواسش باشه و شانس بیاره موبایلش رو نمی دزدند ! کشور دیگه بودی بخاطر موبایل میزدن می کشتنت نه اینکه با مقاومتت زخمی ات کنن !

یکم فکر کنید و بعد نتیجه گیری کنید ... دست پلیس هم درد نکنه و بهتره بدونید پلیس ایران پلیس سوم جهان در برقراری امنیت هست ... برو خدا رو شکر کن

12. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •