با اینکه خیلی برام دردناک و عذاب آوره ولی براتون می نویسم...
با ماشین رفته بودم بیرون ، حالا دقیق یادم نیست مثل اینکه موقع رانندگی گوشی رو روو پام گذاشته بودم ، یه کاری داشتم به خاطر همین ماشینو پارک کردم.شب شده بود و هوا هم تاریک...
خیابون هم نسبتا شلوغ و رفت آمد ماشینا زیاد بود.
مثل اینکه وقتی ماشینو پارک کردم و از ماشین پیاده شدم گوشی از روو پام افتاد کنار ماشین که خب با توجه به شلوغ بودن خیابون منم چیزی نشنیدم...
رفتم وسط خیابون تا برم اون طرفش یهو دیدم یه دوچرخه سوار(می خورد آدم میانسالی باشه ولی در کل دقت نکردم)که ظاهرا یه بچه هم ترگش نشسته بود بقل ماشین من نگه داشتن!
من با خودم فک کردم "در ماشین رو که قفل کردم ، می خواد چیکار کنه؟!"...
تو نگو داره موبایل منو بلند می کنه ، منم اصلا فکرشم نمی کردم که داره همچین کاری می کنه چون یادم بود گوشی رو توو ماشین گذاشتم...
خلاصه وقتی برگشتم توو ماشین هی دنبال موبایل گشتم پیدا نشد هی گشتم ولی پیدا نشد ، به دوستم گفتم یه زنگ بزن ببینم کجاست؟؟؟
دوستم زنگ زد ، بوق آزاد می خورد ولی هیچ خبری از خود گوشی نبود!همونجا بود که شصتم خبردار شد و گفتم بدبخت شدم...
بعد از کلی گریه و زاری اونم بی اختیار کنار خیابون نشستم و از همون موقع هم که دیگه همه چیزو بهتون گفتم!
من از شما می خوام دعا کنید تا گوشی تا الان از بین رفته باشه تا هیچ کس نتونه سوء استفاده کنه البته همه می گن دوره ی اینکارا گذشته ولی به هرحال من بازم نگرانم...
آرزوی بدترین بلاها رو واسه کسی که این کارو باهام کرد دارم ، واگذارش کردم به خدا و می دونم که بالاخره زمین می خوره!