دوست عزیز ........
مادربورد Asus P5LD2 SE درای چیپست اینتل 945 هست و توانایی ساپورت حداکثر FSB 1066 هست که برای core2dou/Core2dou Extreme هست .
این مادربورد از پردازندهای 65 نانومتری به بالا ساپورت داره و 45 نانو رو نمیتونی براش استفاده کنی .
دوست عزیز ........
مادربورد Asus P5LD2 SE درای چیپست اینتل 945 هست و توانایی ساپورت حداکثر FSB 1066 هست که برای core2dou/Core2dou Extreme هست .
این مادربورد از پردازندهای 65 نانومتری به بالا ساپورت داره و 45 نانو رو نمیتونی براش استفاده کنی .
با سلام خدمت دوستان عزيز.خواستم بگم كه من رم هاي ocz خودم را مرجوع كردم و از جاي ديگر رم 4 گيگ 1066دوال G.skill گرفتم كه كاملا با اين مادربرد سازگار شده و با تنظيم تايمينگ ها و تنظيم ولتاژ ،رم ها روي حالت 1066 كار ميكنند و سيستم بسيار پر سرعت و بدون هيچ اروري كار ميكند.
البته با نام بردن رم حمل بر تبليغ نشه.
در اينجا وظيفه خودم ميدونم از تمام كساني كه سعي در راهنمايي من كردند مخصوصا از آقاي milky way
و آقاي alborz_k و آقاي ehsan
و آقاي AMD>Intel مدير انجمن سخت افزار ايران و مدير انجمن خودمون سپاسگذاري ميكنم.اميد وارم اين تاپيك براي خيلي ها راهنماي خوبي باشه.
از همتون ممنون![]()
Last edited by omid emamhadi; 31-12-2008 at 11:09.
سلام دوستان
من يك مادربورد GA-7VIAXP-Ultra دوال بايوس دارم كه وقتي در ويندوز براي چند دقيقه با سي دي رام كار مي كنم، سي دي رام ناگهان قطع مي شود!! سي دي رام هاي ديگري هم وصل كردم حتي دي وي دي رام و دي وي دي رايتر .. اما همه پس از چند دقيقه قطع مي شوند! يعني از فهرست نصب Device ها از قسمت Device Manager هم حذف مي شود! كابل IDE را هم عوض كردم! ويندوز را هم عوض كردم! به نظر شما مشكل از مادربورد است؟؟ آيا دوال بايوس بودن همچين مشكلي ايجاد مي كند؟؟ به نظر شما با آپگريد بايوس مشكل حل مي شود؟؟ كسي از دوستان به چنين مشكلي برخورده؟؟ بعيد مي دانم مشكل از مادربورد باشد چون تابحال بخوبي كار مي كرده و الان 6 ماهي مي شود اين مشكل را دارد ...
با تشكر
كاويان
سلام به همه دوستان
مادر بورد من p5q هست . هر وقت که ریست (سخت افزاری ) میکنم بایوس این پیغام میده .
Press f2 to load default
ولی کامپیوتر مشکلی نداره ... اگه راهی برای درست کردن وجود داره لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
ریست سخت افزاری یعنی اینکه شما باطری رو در میاری یا CLRTC میکنی ؟ اگه اینطوره طبیعیه
در کل یک دور بایوس رو Update کن![]()
باطری رو در نمیارم ، منظورم ریست با دکمه ریست بود . که وقتی میزنم اون پیغام میاد.
fsb در مادربورد چيست؟ مادربورد asus با چه ram هايي خوب ساپورت ميشود؟ آيا با ram كوروشال خوب جواب ميدهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)