bioshock یعنی چی؟میشه داستان رو به صورت خلاصه در 3 4 خط بنویسید؟آخه اونی که مهران جان نوشت خیلی زیاد بود.حوصله ی خوندن نداشتم.خیلی زیاده.اگه میشه یه داستان کوتاه و خلاصه رو از این بازی بذارید ممنون میشم
bioshock یعنی چی؟میشه داستان رو به صورت خلاصه در 3 4 خط بنویسید؟آخه اونی که مهران جان نوشت خیلی زیاد بود.حوصله ی خوندن نداشتم.خیلی زیاده.اگه میشه یه داستان کوتاه و خلاصه رو از این بازی بذارید ممنون میشم
با توجه به عکس زیر در واقع نسخه ی PC این بازی تایید شد
با توجه به این
که البته هنوز شایعه استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Big Sister در بایوشاک 2 ظهور خواهد کرد !!
که شخصیتی زنانه دارد
به احتمال زیاد این خبر می تونه صحت داشته باشه
مرسی علی جان!
در مورد PC که مشخص هستش!
در مورد Big Sister هم امیدوارم مسخره بازی عجیب و غریب در نیارن!!از اینکه بازی بیاد روی خشکی بسیار بسیار حالم گرفته میشود!اگه اینطور باشه امیدوارم جز جیگر بزنن!!ترجیحا BioShcok های بعدی اگه فضای 1950 نداشتن خدا ان سازندش را محو کنه!ههه ههه ههه
این یکی که بخیر گذشت از این لحاظ!
نمیدونم چی بگم ترجیحا باید منتظر اطلاعات بیشتری باشم! میگم چقدر به شروع E3 مونده![]()
مضنون خبر این بود که در شماره بعدی مجله PcGamer اطلاعات جدیدی از این بازی قراره ارائه بشه این اطلاعیه رو در شماره 199 این مجله اعلام کردن.
Last edited by milky way; 09-03-2009 at 22:49.
Female Big Daddy تایید شد !!
در مجله ی جدید Game Informer توضیحات مفصلی در این باره داده خواهد شد
علی جان تو که داری حسابی میترکوندی و منو ذوق مرگ میکنی!!دمت گرم!!
من خودم شدیدا با بیگ ددی دریل دار حال میکنم باید اینم باید ببینم چی میشه!رپچر هم هست !!
Last edited by joey jordison; 11-03-2009 at 10:54.
بله اسمش Big Sisters هست، Gamespot هم خبر تاییدش رو منتشر کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2K گفته که این بازی به طور انحصاری برای 360 نخواهد بود ما بازی را برای PS3 هم عرضه خواهیم کرد
البته احتمالا بازی برای مدت زمانی برای 360 انحصاری خواهد بود و بعد از آن برای PS3 عرضه خواهد شد
بله ما می تونیم در بایوشاک 2 کنترل Big Daddy رو بدست بگیریم !
عکسی که Game Informer زده برای اینه که شما میتونید برای اولین بار کنترل یه موجود غول پیکر رو در دست بگیرید و میشه از دست ها به عنوان سلاح استفاده کرد و... !
باید منتظر موند ببینیم چی به چیه واقعا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)