مشکل 1 - چون من هنگامی که از همین برنامه استفاده می کنم و اونو به جدول موجود دربانک خودم (sql) وصل می کنم موقع اجرا پیغامی می ده
ببینید من زیاد با پایگاه داده sql کار نکردم و در این باره نمی تونم کمکی کنم ولی شما می تونید از این روشی که من استفاده کردم الگو بگیرید و در برنامه های خودتان ازش استفاده کنید!
و برای این خط برنامه
a.Items.Add(inttostr(ADOQuery3ido.value));
خطا می گیره و اینم پیغام خطاش
[Error] Unit1.pas(82): There is no overloaded version of 'IntToStr' that can be called with these arguments
این خطا مربوط به خوندن مقدار آی دی از adoquery است ! به عنوان مثال من در این برنامه برای این که مقدار فیلد id رو بخونم از دستور
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کردم که ساده ترین راهش است ولی شما می تونید به جای این کد از دستور زیر استفاده کنید
کد:
البته همون ابتدا هم که f9 رو برای اجرا می زنم پیغام زیر رو میده
Field form1.adoquery3name does not have a corresponding component . remove the declaration? Yes no
که با زدن دکمه no دوباره پیغامی به همین صورت با form1.adoquery3ido می یاد و با زدن دکمه no دوباره پیغامی به همین صورت با form1.adoquery3familly می یاد و با زدن دکمه no پیغام error بالا می یاد
برای این که یه همچین خطایی رو نداشته باشی بهتر است که خطهای زیر رو تغییر بدی !
کد:
بعد کامپوننت ADOQuery1 رو از روی فرم حذف کن و دوباره یک ADOQuery1 روی فرم قرار بده اینجوری فکر کنم مشکلی نخواهید داشت
مشکل 2 - ( البته برنامتون با بانک خودتون درست جواب می ده
اگر برنامه درست کار می کنه پس اون خطاهایی که گفتید رو خودتون حل کردید در غیره این صورت من راهنمایی لازم رو کردم اگر خواستید می تونید دوباره برنامه رو با روش هایی که من گفتم کامپایل کنید
و همچنین من یک بانک در sql با نام table1 ساختم و فیلدهاش رو همون id,name,family,tel گذاشتم و جواب داد
خوب پس تا اینجای کار مشکلی ندارید ! یعنی برنامه به راحتی با کمی تغییر برای بانک sql هم کار می کنه .
ولی به جدول دیگری که نامش ttclock هست متصل که می کنم اسم فیلد کد اون idoهست و با همون adoquery1 شما استفاده کردم و فقط ارتباطadoconnectionرو به sqlوصل کردم و ارتباط adoquery1 رو هم به (در قسمت sql می نویسم select * from ttclock و می رم و active شو true کنم که پیغام می ده که
Adoquery1:field ‘id’ not found
می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟ ممنون ) )
اگر کارهایی که در اول همین پست گفتم انجام بدید ( تغییر اون خط از برنامه ) + (حذف adoquery1 از روی فرم و اضافه کردن دوباره اون به فرم و تنظیم آن ) فکر کنم مشکلی نباید داشته باشید اگر باز بعد از این تغییرات مشکلی بود بگید !
(البته اینو بگم که ارتباطاتم رو تا جایی که می دونم درست انجام می دم )
توی این قسمت که شکلی نیست .